Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Absoloot Value Accommodation

20 Paź 2018 , 3 Noclegi
2 Gości

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 1675 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 1675 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
14 Paź 2018
10.0

Clean, friendly, cheap and great location. The kitchen view is also incredible. They have Netflix too. I had a lovely stay here and would recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • rachelclarke974922
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Paź 2018
8.3

Location is amazing. A nice, clean hostel with good size facilities.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
12 Paź 2018
7.7

The hostel was very located and the views from the kitchen are amazing. My room was quite small and I was with another 5 permanent guests, so it wasn't easy to have a backpacker environment. The stuff was really helpful and the internet run great.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hello. Thank you for your review. Please note that you can view all room sizes on the page you book on before you confirm your booking. You also booked our cheapest room in the hostel. The larger and more spacious rooms are a little more expensive.I also that see you thought that there were 5 permanent guests in the room. Please note that our maximum booking period is 2 weeks and only one of the guests in your room during this time had been there anywhere near this amount of time. We do not allow permanent guests in the hostel. Other than this we're glad you enjoyed your stay in Queenstown! Thank you for staying at AVA!

  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Paź 2018
10.0

Great dorm rooms, right in town and a short walk from everything 10/10!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
5 Paź 2018
9.7

Perfect!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
5 Paź 2018
10.0

Really liked it here. They have the hostel equation all figured out.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
5 Paź 2018
9.4

It was quite a nice hostel and very fruendly staff. Verygood for backpackets

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Paź 2018
10.0

Really great hostel in a perfect location. It had a social enough environment without being overly loud. The kitchen is well equipped with free coffee, tea, hot chocolate and even some spices. I stayed here twice and will definitely stay there again next time I’m in Queenstown.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
1 Paź 2018
10.0

Epic location, excellent facilities and lovely staff. One of the best hostels I've stayed in. Highly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Wrz 2018
9.7

I got upgraded to a 4 person room, which was great. The 4 person rooms actually have 2 full beds as bed options, but get there first to snag one. The hostel has a great location, but no on site parking. Also this hostel is really lively and has a great atmosphere without being a super crazy party hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 36 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×