Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

iVAN Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 236 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.9
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 236 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.9
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 9.1
iVAN Hostel Located at Petrovsky pereulok, 1/30, apt. 23., , Moscow.
iVAN Hostel
Russia
Moscow 107031 Petrovsky pereulok, 1/30, apt. 23.
96% 236
55.7650461 37.6113510
iVAN Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Lip 2016
8.9

Quiet hostel, perfect for who is looking for peace. The location is very nice, not many options to eat at night, tho. Igor was really good and he speaks portuguese quite well. Definetely a very nice place for the price.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Cze 2016
10.0

Excelente hostal oara alojarse en Moscú. La ubicación es perfecta para ir caminando a los lugares turísticos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Cze 2016
10.0

Very nice experience ¡ You feel very welcome by the administrators who are very kind and talk to you in your language

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
17 Maj 2016
10.0

Always a cozy and pleasent place to stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
4 Maj 2016
8.9

On the plus side, this place is well located, clean, has helpful staff and good value. The downsides are there's only one toilet and shower for the whole hostel, alcohol is completely banned, and there is no atmosphere. It's a good place to get your head down and sleep, but I'm sure there are better hostels in Moscow.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • mhyam356866
  • Hongkong, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 30 Recenzje
29 Lut 2016
10.0

The best hostel I have ever stayed among all European country. This place is spotlessly clean and fully equipped with different facilities such as kitchen and spacious sitting room, locker. Just like home away from home. It is centrally located and only takes 15 minutes walk from here to the Red Square. The staffs are friendly and helpful. They always here to help and give some useful suggestions of what to do, eat and see in this gorgeous city. Can't wait to come back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lut 2016
10.0

Amazing place! Haven't met so warm welcome and so high standart of cleanness, punctuality and comfort. Special thanks to the stuff for tickets in Bolshoy Theatre. Guys, I gonna be back in summer! Increible! No he encontrado ni una lugar tan caluroso y limpio, y puntual, y comfortable. Muchas gracias en especial por su ayuda con los billetes a Gran Teatro. Voy a volverme esta verano! Bs!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rosja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lut 2016
9.4

Очень хороший хостел, расположен прям в центре Москвы, рядом 3 станции метро, много кафешек, театр, также продуктовый. Персонал дружелюбный и общительный. В самом хостеле всегда чисто, каждый день убирает уборщица. К тому же есть возможность получить опыт общения с иностранными гостями, которых также посчастливилось мне здесь встретить :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.