Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 181 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 181 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.6
eHostel Located at Rua Pompeu Loureiro, 110, , Rio de Janeiro.
eHostel
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janeiro 22061000 Rua Pompeu Loureiro, 110
78% 181
-22.9736456 -43.1925773
eHostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sie 2016
10.0

Located just a few blocks from Copacabana beach. A minute walk from the metro station, and near to everything we need: night spots, restaurants, bars, supermarket, the Lagoa (beautiful place to visit), etc. Very calm and safe enviroment with a polite staff. Fair breakfast with all you need to start a beach day. We do recommend Ehostel and would be back for sure. We had a very nice time shared with young people from all over the world.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sie 2016
10.0

Perfect location, very near to the Copacabana beach and just in front of a Metro Station (1 min walk). We had a pleasant time at Ehostel, the staff was lovely and always in charge of our needs. Indeed the owners of the hostel were full time there making sure was all under control. Safe and young enviroment. Clean and white bedrooms with basic facilities. Their green terrace was perfect to chill after a sunny day at the beach. Hope to be back very soon!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Lip 2016
10.0

I feel safe because the hostel has the best location. The staff is Great with a lot of information of the city. The bathrooms are cleaned every hour.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lip 2016
10.0

O Hostel é muito bem localizado, eu precisava do Metro e era praticamente ao lado, próximo a praia e de bons restaurantes. Estava tudo novinho, recem pintado, estofados novos, acomodação excelente e ótimo ar condicionado no quarto. Atendimento foi de muita simpatia e gentileza, precisei de informações de como chegar em locais e me explicaram com total cordialidade e paciência. No dia seguinte almocei no Hostel, comida deliciosa !! Enfim gostei demais de tudo e pretendo voltar e ficar mais tempo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lip 2016
10.0

The hostel always was very clean. The public transport is very accessible from the hostel. The staff is the best, very polite and helpful. The place is new and the maintenance is up to date. The mattresses are good. The bathrooms were very clean. I enjoyed very much my stay in this hostel and I hope to return soon . I recommend for sure.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lip 2016
6.6

Café da manhã péssimo.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
10 Lip 2016
5.1

Banheiros sujos e apertados; quando chegamos as roupas de cama nao haviam sido trocadas (e olha que chegamos as 22h); a capa do meu travesseiro estava com algumas manchas secas de sangue; apenas a funcionaria que fica na recepcao a noite foi simpatica; a localizacao é boa. Mas no resumo, nao gostei do custo x beneficio

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
15 Kwi 2016
8.9

Totalmente recomendado para gente que desea descansar en un hostal tranquilo donde se respeta el silencio.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Kwi 2016
3.1

El encargado Yuri nos decía mal la información para ir a cierto lugares. Queríamos imprimir el check in y decían que la impresora no andaba y luego funcionaba. Luego la atención fue MUY MALA. No te dejan escuchar música y hablar en voz alta luego de las 22hs. No lo recomiendo, y el lugar es feo además. El desayuno es muy básico. Sólo tiene café, torta sola, cereal y banana.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • BucketLister102
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
10 Mar 2016
6.0

After reading the reviews, I thought that it would be awesome. The staff seemed disconnected from the guests. It was very much a business transaction versus a genuine interaction. There really wasn't much in the form of people meeting up and hanging out. I wasn't looking for a party hostel, but I would like an atmosphere more conducive to meeting people. The location is very close to the metro, and fairly close to the beach.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.