Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.5
Dobry 199 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.5
  • Bezpieczeństwo 7.1
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 6.8
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 5.1
  • Udogodnienia 5.7
ZAREZERWUJ
6.5
Dobry 199 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.5
  • Bezpieczeństwo 7.1
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 6.8
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 5.1
  • Udogodnienia 5.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
26 Mar 2017
8.0

Cerca de la playa, pero no del centro de Copacabana. Las habitaciones tenían aire y buenas camas, pero había mucho olor a encierro porque no tenían ventanas al exterior. El desayuno era sólo pan con manteca y mortadela, cafe y chocolatada. Si no querías cocinar o comprar comida podía pagar un menú ejecutivo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2017
10.0

Parfait. Le personnel est excellent, on se sent très vite chez soi, tout en étant preservé dans son intimité. J'ai pu avoir des réponses à toutes mes questions sur place, de nombreux services sont proposés par cette auberge. Je suis resté 10 jours et le temps y est passé très vite. Emplacement idéal, à deux pas de Copacabana, à quelques minutes de Ipanema, beaucoup de commerces. Je n'oublierai jamais l'accueil des plus agréables et l'athmosphère parfaite de cette auberge.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lut 2017
2.6

Un desastre todo. Fuimos 4, nosotros mismos tuvimos que sacar las sabanas del grupo anterior. Barro en las habitaciones. Nunca vi a alguien limpiar. De desayuno mortadela, pan y café. Nos robaron comida de la heladera, la teníamos en una bolsa, cerrada y con nombre. La gente que atiende en el hostel impresentable. De lo peor de Rio.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
25 Lut 2017
7.4

Good hostel close to all the sights of copacabana. I was there during carnival so the prices were naturally high. The staff were great, especially Erica who was always helpful and answered all our questions. They have lockers in the rooms as well. Wasn't too keen on being on the top of a 3 tier bunk bed. Breakfast is just bread and meat really. Would recommend for meeting people, good atmosphere and a bed to just sleep in.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
23 Lut 2017
3.7

Small room, small kitchen, no drinking water.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sty 2017
4.3

La estadía dejo mucho que desear: en los 4 dias aprox que estuve ahi nunca limpiaron la habitación, la comida en el desayuno (incluido) era escasa, no pudieron servirlo un día ya que la cocinera manifestó que no le dejaron dinero para comprar los insumos. No contaban con refrigerador disponible y de libre uso para los huespedes. No habia espacio para colgar las prendas humedas, la gran mayoria del personal que atendía no contaba con la información básica de transporte.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • aphex74
  • Francja, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Gru 2016
8.6

Vraiment niquel juste le réceptionniste du soir qui porte toujours une casquette je ne comprends pas pourquoi il travaille dans une auberge de jeunesse il est vraiment pas cool après je reste du vraiment sympathique

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
1 Gru 2016
4.3

La ubicación está muy bien, los desayunos son muy malos. La gente que atiende el Hostel, un desastre. El duelo buena onda.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.