Hostelworld.com

acama Hotel & Hostel Kreuzberg

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 319 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 319 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 7.6
acama Hotel & Hostel Kreuzberg Located at Tempelhofer Ufer 8-9, , Berlin.
acama Hotel & Hostel Kreuzberg
Germany
Berlin 10963 Tempelhofer Ufer 8-9
80% 319
52.4979590 13.3873270
acama Hotel & Hostel Kreuzberg
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Kwi 2016
7.7

Everything was EXTREMELY CLEAN and the free coffee was really good, but there wasn't wifi in the rooms, you could hear the noise in the corridor from your room, and anyone could freely walk into the room where they kept luggage for you. A a good addition would be to have hair dryers.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 29 Recenzje
14 Kwi 2016
7.7

Great place to stay. About 15 minutes away from the touristic things of the city!! Free coffe all the time.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Mar 2016
8.9

petit déjeuner buffet top tres bon rapport qualité prix auberge propre et bien entretenue juste petit bémol pour la connection wifi mauvaise

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Mar 2016
7.4

The location is great, it is a bit bigger and not very personal. Not a lot of organized events or ways to interact with other travelers. The room was clean and Xberg is a great area close to the Metro and fun to bike around in. The wifi was not existent, I mean nothing, that was the worst bit about this place. Cool if you got friends in Berlin or are traveling with friends but not great as a solo traveler to interact with other guests.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Lut 2016
8.6

Great place to stay at for a very reasonable cost.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Grecja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lut 2016
9.4
Przetłumaczone przez Google

Niesamowite accomadations momencie zameldowania przez personel noc !!! Darmowa kawa i herbata była błogosławieństwem, bo było mroźno na zewnątrz! Tyle informacji wszędzie w schronisku dla działań i życia nocnego. Jedynym minusem było to, że grupa szkół dzieci, które były trochę nieprzyjemny.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Sty 2016
6.3
Przetłumaczone przez Google

Schronisko jest s trochę droga, ale nie daleko od linii metra i Potsdamer Platz. Niestety, kiedy przyjechaliśmy dali nam zły pokój, ale to zostało zmienione z niewielkim wysiłku. Śniadanie jest bardzo dobre w bardzo dobrej cenie. Moja jedyna różnica to pracownicy nie są bardzo gościnni i pomocni. Ze wszystkich miejsc w jakim byłem, to był najbardziej pomocne. W odniesieniu do atmosfery, nie byłem w hotelu na tyle długo, aby dowiedzieć się: byłem na zwiedzaniu. Jest czysty i porządny sen

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
7 Sty 2016
7.1

Great location if you want to discover Kreuzberg, and a subway ride from anywhere really. Staff was helpful and rooms were nice, but the lack of wifi and the mislabeled bar (basically a hangout zone) dampened our stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sty 2016
6.0

WiFi op de kamers en een locker voor als de kamer nog niet klaar is of Iig een camera op de storage room

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Gru 2015
9.7
Przetłumaczone przez Google

Świetny hostel / hotel! Bardzo czyste, a łazienka była ogromna, czyste i funkcjonalne. Łóżka były wygodne, czyste, funkcjonalne z lamp dotykowych i wiele gniazd zasilania. Jedyny negatywny komentarz mam to, że wifi jest dostępne tylko z holu, a może barze, nie dostępny w pokojach na wszystkich. Personel jest bardzo miły i pomocny.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.