Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
9.7
Znakomity 45 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.8
ZAREZERWUJ
9.7
Znakomity 45 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.8
Zoo Rooms Boutique Guesthouse Located at Mallorca 209,Pr, , Barcelona.
Zoo Rooms Boutique Guesthouse
Spain
Barcelona Catalonia 08013 Mallorca 209,Pr
97% 45
41.3905576 2.1579980
Zoo Rooms Boutique Guesthouse
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Norwegia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2016
9.4

Rommene består av det man behøver - seng, nattbord, skap og et bad. Vi hadde også tilgang på terrassen noe som hjalp veldig på å få litt ekstra romfølelse. Jeg vil anbefale zoorooms til de som leter etter et rimelig overnattingsted, som holder en grei standard. Beliggenheten var veldig bra med både buss og metrostopp like ved + flere gode restauranter + cafeer i området. Alt i alt opplevde vi at zoorooms ga oss mye for en billig penge! Kan absolutt bo her igjen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Kwi 2016
9.7

Great stay, clean and comfortable, very convenient to all of the major tourist sights and the subway system.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Mar 2016
8.3

A bit out of the way in terms of location, but nice and clean. It was great to have access to a computer.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Mar 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

Mieliśmy naprawdę wspaniały pobyt w zoo pokoi. Wszystko było bardzo łatwe do zorganizowania, personel był bardzo przyjazny, a ponad wszystko byliśmy zadowoleni z naszego pobytu - świetna lokalizacja i cena! Pokoje były bardzo przestronne za cenę, to było jak pobyt w boutique hotel za cenę hostelu!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Mar 2016
10.0

Todo excelente

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Lut 2016
10.0

Would highly recommend! Very friendly and helpful staff who did everything to make our stay as pleasant and as comfortable as possible. Great tips for bars, restaurants and things to do as well!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sty 2016
10.0

Such an amazing place! I got to stay immediately after each room was painted with a unique mural by different international artists. The location is absolutely perfect, in the center of everything and exactly where you want to be! Walking distance to the best food, bars, historical sights, and of course shopping. I will definitely be booking with Zoo Rooms again when I have the opportunity to return to Barcelona.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • emad_wafc284
  • Walia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
4 Gru 2015
9.4
Przetłumaczone przez Google

Jako rodzina z 3 z małym dzieckiem, Zoo Pokoje spełniło wszystkie pola dla nas. To był zrelaksowany, przytulne, dobrze położony, a personel był bardzo pomocny. To był doskonały czas w roku, aby odwiedzić Barcelonę tuż przed Bożym Narodzeniem, mieliśmy piękny czas. Chciałbym zabrać syna do piłki nożnej i zobaczyć architektury nie mogliśmy zmieścić się w tej podróży. Wystarczy powiedzieć, Zoo Pokoje będzie na szczycie naszej listy, kiedy rozważa zakwaterowanie następnym razem.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.