Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Zeppelin Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 1,941 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 1,941 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.5
Zeppelin Hostel Located at Slovenska cesta 47, , Ljubljana.
Zeppelin Hostel
Slovenia
Ljubljana 1000 Slovenska cesta 47
92% 1941
46.0549773 14.5045280
Zeppelin Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Sie 2016
9.1

Really good hostel, staff are amazing and really helpful also really good location.. Not much of a social aspect, more of a relaxing chill hostel which is still really nice, overall super good

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • nnclarence_tang5220
  • Makau, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2016
6.6

The room isn't cleaness.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
17 Sie 2016
8.3

Nice Basic Hostel close to the old town. Friendly stuff. You usually get a basic breakfast, which is nice. Unfortunately there was no, when I was leaving. You get no towels so bring your own or pay 1€. No AC but many Fans.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2016
9.4

short but beautiful time in your place thks again :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Sie 2016
8.6

Petite auberge sympathique. On s'y sent comme chez soi. Les dortoirs sont spatiaux et le personnel très accueillant !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
8 Sie 2016
10.0

Accueil extra ! L'auberge est très bien équipée et bien située. Très bonne ambiance.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
5 Sie 2016
8.9

I stayed two nights at zeppelin hostel and I now know why they called it zeppelin hostel. The whole hostel is like based on the top floor of a really central building. Pretty cool, but they dont have elevators I believe so you have to use the stairs instead haha. The staff is so friendly and the place is very clean. It is also not a big hostel which makes contact with other guests easier. The common room, kitchen and reception is all in the same room. Would definitely recommend to a friend.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
5 Sie 2016
8.0

Near the central station and to the main square. You can only buy beer till 12 but the bar area is quite close. They a kitchen and a supermarket close. Make sure of closing the window at night. There is a lot of noise in the street. Overall good

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • alex_f_y2746
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 39 Recenzje
4 Sie 2016
7.4

Nice hostel, friendly staff. Weak wifi in the bedrooms. An awful nights sleep because there's no AC and the hostel is on a busy road. Would stay here again, but not during summer to avoid this problem.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
4 Sie 2016
10.0

Had a really good time, would definitely come back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.