Hostelworld.com

Zeppelin Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 2120 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 2120 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Lut 2017
9.7

What a lovely hostel - friendly, relaxed atmosphere with staff who recommended great things to see and do (specifically tailored to my interests). If I could have, I would have stayed much longer as the hostel and city were both beautiful. Not an exaggeration to say I fell in love a little bit!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lut 2017
10.0

We loved the atmosphere and people in this hostel. Thanks for the hospitality and fun!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
31 Sty 2017
9.7

버스정류장에서 10분? 정도 걸린 것 같아요 샤워 부스 두개 있었고 아 계단,,이 너무 많은데 엘베가 없었어요,,ㅠㅠ 호스텔에 맥주랑 물같은거 팔아서 편했구요. 리셉션 잘생겼어요^^,, ㅎㅎ 광장이랑도 10분정도 거리라 위치도 좋았습니당 전반적으로 깔끔하고 가격싼데 조식도 제공해주고 취사시설도 되게 잘 돼있었던 것 같아요 이용해보진 않았지만 조식은 토스트랑 초코잼 딸기잼 또 무슨 과일 잼이 있었어요

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sty 2017
10.0

Staying in this hostel was the best of experiencies. The location is great and the hosts are the nicest!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sty 2017
10.0

Excelente hostel ! Ubicacion perfecta en una ciudad de ensueños. Buenas instalaciones y servicios, cocina bien equipada, cuartos amplios y camas muy comodas. Lockers grandes, te dan llave para entrar y clave. Muy seguro ! Buen desayuno incluido ! Pero por sobretodo se destaca la calidad humana del personal, te ayudan en todo con muy buema onda y super amables. Entras como cliente y te vas como amigo! Gracias Polona y Domen, unos genios!! Volveria mil veces. Si vas a Liublana vas a Zeppelin !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • liushishang5250
  • Chiny, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 26 Recenzje
28 Sty 2017
10.0

10 mins walking from train/bus station, and also 10 mins walking to the triple bridge. Staffs are very friendly and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sty 2017
9.7

El hostel tiene una ubicacion ideal, a cinco minutos de la estacion de buses y trenes y cinco del centro. Es chiquito y muy acogedor. El staff lo mejor del hostel. Gracias Monja y Anna por toda su ayuda!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
19 Sty 2017
9.7

It was perfect for me. If you are not bagpacker, it will be kind of hard to go up stairs, cuz there is no lift.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
18 Sty 2017
9.1

The staff were very helpful and friendly. It was low season so there weren't too many people staying however location and facilities were clean and new

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
17 Sty 2017
9.1

The staff really did everything they could to make you feel welcomed. Nice atmosphere and good location too.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.