Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Zeppelin Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 2,063 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 2,063 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.4
Zeppelin Hostel Located at Slovenska cesta 47, , Ljubljana.
Zeppelin Hostel
Slovenia
Ljubljana 1000 Slovenska cesta 47
91% 2063
46.0549773 14.5045280
Zeppelin Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
28 Lis 2016
8.0

Fui en temporada baja, no había mucha gente ni atmósfera de hostel. Está re bien ubicado, la gente que te atiende le pone muchas ganas y la habitación de 6 que alquilé es espaciosa y muy limpia. Los ba´ños están bien y la relación calidad-precio es muy buena. Es un lugar al que volvería sin dudas, más allá de que Ljubliana sea una ciudad pequeña que en 1-2 d´ías se recorre completa.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Lis 2016
8.6

The staff are really friendly and eager to help at any moment. They suggested many plans and told us what was on the city at the moment. Only negative thing: as I read on.comments: having a shower is a bit of nightmare, you must keep pressing the button every 4 seconds and water from next shower was coming in, the whole floor was flooded even the staff were trying to keep it dry. Thry should renovate ir ASAP. Location is perfect.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
20 Lis 2016
9.4

Good location and nice staff. They have an excellent Kitchen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 32 Recenzje
19 Lis 2016
8.3

Bon accueil de la part du personnel. Chambre assez grande.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lis 2016
10.0

Monja is so kind and friendly. She solved and find solutions most of my requests needed. I really enjoy my stay in Zeppelin hostel. Highly recommended to all to stay. Have fun in Slovenia. :-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lis 2016
7.7

Small hostel, showers without space and with system to press to leave water. The floor of the room I was in made a lot of noise. Good location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
16 Lis 2016
5.1

Muy sucio e incómodo. Very dirty and uncomfortable.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
13 Lis 2016
8.6

Only issue was I had to keep pressing the water button in the shower as it wouldn't stay on otherwise and the shower cubicles were a little too small.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
11 Lis 2016
8.3

류블랴나가 워낙 작아서요 ㅎㅎ 위치 이정도면 나쁘지 않아요 시설은 최신식은 아닙니다 그래도 있을건 다 있어요~~ 특히 주방 칼이 좋더군요 ㅎㅎ

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Lis 2016
9.4

This hostel was very different to the rest I've stayed in as it was much smaller- but I loved this aspect of the hostel as it made it really easy to meet new people and make friends. The facilities were basic but provided everything needed. The bathrooms were cleaned regularly which was a bonus! The only thing would be that the showers are built to reduce water waste so you have to click the button every 10 seconds to keep the water flowing. It's also a bit too powerful so can be a little rough!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.