Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 396 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 396 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
14 Wrz 2017
9.4

Really nice, quiet hostel. Staff are great (reception and the woman in the cafe), not too expensive, and location is pretty central. Would highly recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
11 Wrz 2017
10.0

Hallo zusammen! Ein sehr empfehlungswertes Hostel. River (Sohn des Inhabers) und Katrin (aus Deutschland) sind bei jeder Frage behilflich! Die Zimmer sind sauber, groß und gemütlich. Das Hostel ist keinesfalls ein Partyhostel, aber durch das Wohnzimmer, wo sich abends immer alle treffen, kommt man leicht in Kontakt mit anderen Backpackern. Lg Felix

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Wrz 2017
9.4

Place needs lockers. Everything else is great. Wonderful staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Wrz 2017
10.0

Bonjour, Rien a redire!C'est vraiment tres bien et tres bien situe et le staff super agreable!J'y suis encore pour tout dire. Merci, A recommander! Jesus

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • marijanbirus4120
  • Chorwacja, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 65 Recenzje
25 Sie 2017
9.7

It was great place: silent at night, with friendly staff, great location etc.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Sie 2017
9.4

Friendly staff, felt secure, and in a great location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Lip 2017
10.0

Most secure,Quite peaceful place and relaxing sitting area ,very good and helpful staff- probably the best budget place in CT.Also nice cafe surved by a very pleasant lady.Would recommend for family as well.Short walk to Long St ,also bus stop to TABLE from nearby.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Maj 2017
9.4

THANK YOU Zebra Crossing for having a clean hostel, awesome staff and such a cute little place to check out. I enjoyed everything. :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Maj 2017
8.6

Zebra was a chill place!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
10 Maj 2017
10.0

This hostel is excellent. I had only planed on staying here for two days but I decided to stay here my entire time in CapeTown. Words can't express how amazing and helpful the staff here are. River and Katherine went out of their way to help me and gave me the best advise. The lady in the restaurant was also really kind and was there to help. On top of this the place has a very pleasant atmosphere and felt like home. I highly recommend you staying here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×