Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 332 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 332 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.5
Zebra Crossing Located at 82 New Church street, Gardens, Cape Town.
Zebra Crossing
South Africa
Cape Town Western Cape 8001 82 New Church street, Gardens
92% 332
-33.9283701 18.4097814
Zebra Crossing
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
30 Lis 2016
9.7

Wir haben uns super wohl gefühlt, nette Mitarbeiter und tolle Lage. Die angebotene Weintour war richtig gut und auch das Auto, was wir über das Hostel gebucht haben war in der Nähe. Immer wieder gerne!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lis 2016
10.0

I ALWAYS STAY AT THIS VENUE EVEN IF IT IS SLIGHTLY FURTHER TO TRAVEL TO WHERE I HAVE TO BE.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 28 Recenzje
23 Lis 2016
7.4

Beds 1.90meter short.dorm can get crampt when full.because having a coffeeshop in the hostel,no free coffee or tea.make a basket for free or leftover food in the kitchen. And finaly,for all hostel and many hotel,get an international newschanal,!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • johnmccloud19490
  • Holandia, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
1 Lis 2016
8.9

Nice hostel on a super location (5 min walk from long street), nice place to meet other people. Showers/toilets were clean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Paź 2016
7.4

Oudere acomodatie....weinig privacy met de sanitaire voorzieningen. Lekker klein restaurantje met vriendelijke dame. Goed gelegen voor bezoek aan Kaapstad. Jos en Marcella Belgie.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Wrz 2016
8.9

Friendly staff good location... Wish there were lockers and or locks on the room doors. Met some great people there :) good showers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Wrz 2016
10.0

The staff members there were very warm and friendly, they really took care of there visitors

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Wrz 2016
8.9

This was an awesome place to stay !👍🏻 The little cafe in the hostel is a great way to start your day , staff was so helpful and nice ! Easy walk to table mountain and to long street !, best restaurant near by is Jerrys 👌🏻... Give this place a shot you won't regret it 😀

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Ekwador, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
26 Sie 2016
8.3

Great Hostel! Friendly guests and staff, near to bar area, little bit far from center. Definitely recommended for Cape Town.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • merckenskarin7020
  • Holandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
22 Sie 2016
8.9

We had a really nice stay at zebra crossing. The staff was very friendly and willing to help with everything. The hostel was clean and quiet. There is a lovely lady who's running the very affordable coffee bar/restaurant. The rooms are nice and spacious though do not offer any shelving or lockers which is a bit unfortunate. Their is a safe in the office where you can put your valuables but the office is only open 08.00-20.00 which is not always convenient.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.