Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 345 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 345 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.3
Zebra Crossing Located at 82 New Church street, Gardens, Cape Town.
Zebra Crossing
South Africa
Cape Town Western Cape 8001 82 New Church street, Gardens
90% 345
-33.9283701 18.4097814
Zebra Crossing
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Gru 2016
6.9

Bathrooms are a bit dirty, one bathroom had 1cm of water on the floor.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
12 Gru 2016
10.0

Best place to stay if you like a peaceful hostel close to everything.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Gru 2016
9.7

Great hostel, staff super friendly. V clean, would stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
10 Gru 2016
9.7

Super Hostel war dort für 14 Tage. Super nette Angestellte(hier wierd auch Deutsch gesprochen)mit denen man wenn man will auch Abends weggehen kann (Hostel kein Party Hostel aber nur 5min zufuß zur Longstreet. Super für alleinreisende. Die Lage ist super Waterfront, green market, boo kap, distitric 6, Tafelberg, Longstreet, Lionshead, Strand kann man alles zu Fuß erreichen oder für wenig Geld per Uber,Taxi oder Bus.Wenn ich wieder in Kapstadt bin werde ich es aufjedenfall wieder Buchen

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Gru 2016
4.3

The guy who showed us around was not enthusiastic in his job. Also the beds were not made when we came there.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
30 Lis 2016
9.7

Wir haben uns super wohl gefühlt, nette Mitarbeiter und tolle Lage. Die angebotene Weintour war richtig gut und auch das Auto, was wir über das Hostel gebucht haben war in der Nähe. Immer wieder gerne!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lis 2016
10.0

I ALWAYS STAY AT THIS VENUE EVEN IF IT IS SLIGHTLY FURTHER TO TRAVEL TO WHERE I HAVE TO BE.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 28 Recenzje
23 Lis 2016
7.4

Beds 1.90meter short.dorm can get crampt when full.because having a coffeeshop in the hostel,no free coffee or tea.make a basket for free or leftover food in the kitchen. And finaly,for all hostel and many hotel,get an international newschanal,!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Lis 2016
10.0

Excellent central location with nearby supermarkets and bus to Table Mountain shuttle. Walking distance of South Africa, Holocaust and Jewish museums. Help available to arrange guided tours.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Lis 2016
9.1

Great place and great host however the hostel was having some break in issues while I was there. Obviously not the fault of the manager as she was trying to manage the situation as best she could. She actually went out of her way to try to help the people impacted. I think it's the part of town. But the rooms/ beds were comfortable and clean the wifi was okay. Bathroom cleanliness was okay as well. Location was excellent for getting around but as I mentioned the area is a bit dangerous.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.