Hostelworld.com

Youthhostel Interlaken

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 257 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 257 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.7
Youthhostel Interlaken Located at Bahnhof Ost, , Interlaken.
Youthhostel Interlaken
Switzerland
Interlaken 3800 Bahnhof Ost
90% 257
46.6902813 7.8710603
Youthhostel Interlaken
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Maj 2016
9.4

Selected all female dorm but was places in a mixed dorm. Staff member helped us switch to the correct placement. Restrooms were very clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • LEESUNHWA
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
16 Maj 2016
5.7

체계적이고 위치가 너무 좋다 그러나 프린트 1장에 1프랑 받아서 평점 낮게줌

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Maj 2016
9.4

Arrived at the hostel and the reception staff were very friendly and helpful, they even informed me when my activities with Outdoor Interlaken had changed and quickly got on the phone to sort everything out for me. The room was nice, clean and spacious with big lockers. Showers and toilets were always clean and the lobby/restaurant area was great. Eating is good value for money especially if choose the plate of the day. After 10, the hostel was quite so was able to get a good night's sleep too.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Maj 2016
8.3

Staff was excellent and the place was great for us. A couple items of feedback about the accommodations: The bunkbed ladder is awkward as the opening at the top does not align with the ladder. The toilet paper is very abrasive and uncomfortable. The outlets at each bed should be above or on the side of the light fixture as they are too loose and chargers easily fall out of them.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
18 Kwi 2016
8.0

위치가 너무 좋음. 시설과 청결도는 우수함. 단점은 침대마다있는 개인콘센트가 고정이 잘 안돼서 쓰기가 힘듬 그거빼면 우수함 드라이기도 한번 빌리면 체크아웃할때 주면되고 ㅎㅎ

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Kwi 2016
8.6

위치가 너무 좋아요! 인터라켄ost 바로옆이예요 이 근처는 워낙 물가가 비싸니ㅠ 전반적으로 만족했어요!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Mar 2016
8.9

More like a hotel experience this hostel was clean and tidy staff very helpful I actually ended up having a 4 bed dorm to myself which was peaceful. I would highly recommend this hostel to anyone visiting Interlaken. Very pleasant experience.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • yoonsb5714
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lut 2016
8.9

비용이 거의 호텔수준이라 fee를 조금만 낮추면 완벽할 거 같네요

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
14 Lut 2016
10.0

지금까지 지냈던 호스텔 중 top1. 워낙 유명한 호스텔이라 다들 아실거라 생각하지만 모든게 최고인 호스텔. 시설이면 시설, 조식이면 조식, 보안이면 보안, 위치는 동역에서 걸어서 2분거리 정도. 뭐 하나 빠지는게 없는 호스텔. 가격이 비싸긴 하지만 스위스 물가를 생각하면 그리 비싼 것도 아님.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • SINGERJEON
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
18 Sty 2016
10.0

완전 최고 !!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.