Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Youthhostel Interlaken

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 354 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 354 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Mar 2017
10.0

시설부터 조식까지 모두 다 완벽.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
14 Mar 2017
9.7

The facility is very comfortable. It was nice hostel!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Mar 2017
8.3

원래 백패커스에서 머물다가 유스호스텔도 궁금해서 하루 있었습니다. 근데 가격대비 정말 별로였어요. 헤어드라이어 없고, 세탁기5프랑 건조기5프랑에 이용 가능했습니다. 물론 조식은 무난하게 먹었고 청결도나 시설은 좋았어요. 근데 너무 비싸요ㅜ

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
11 Mar 2017
9.4

역에서 이분도안걸리는게 최고장점

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
9 Mar 2017
10.0

여성4인실 이용했는데요. 아주만족했습니다. 인테리어 모던하고 휴게실따로있고 샤워공간도 넓고 도미토리공간도 아늑하고 좋았어요 1박이 아쉽네요 ㅜ

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
4 Mar 2017
10.0

역에서 걸어서 2분? 정도 걸려서 무거운 캐리어 끌고 가기 가까운 거리고 관광지 이동할 때 도 버스나 기차가 바로 옆에 서니까 교통편도 괜찮아요.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Mar 2017
8.3

위치는 정말 최고인것 같아요! 역에서 2분정도? 다들 많이 이용하시는 쿱도 가깝고ㅎㅎ 보안도 괜찮은 편인데 개인보관함은 잠깐이라도 나가면 잠궈놓는거 추천합니다 화장품 몇개가 없어졌어요ㅠㅠ 그리고 시트 빨아서 놓는거 빼고는 먼지털이로 먼지만 제거하고 가시더라구요 시트 꼭 끼워서 사용하시길!! 드라이기 없어서 자연건조 하시는 분들도 많았는데 드라이기 필요하구 어댑터는 보증금 10프랑에 빌려줍니당~~

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
3 Mar 2017
9.7

very clean, staff is nice & helpful, location is GREAT. the cafe on the first floor is also very good and they have a lot of options - convenient for when you've had a long day.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
15 Lut 2017
10.0

I stayed with my mom. It was comfortable and very clean:)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
14 Lut 2017
10.0

단체로 온 한국인들이 되게 시끄럽게 하고 방 안에서 음식물먹으면 안되는데, 무시하고 방에서 컵라면을 먹어서 복도에서 냄새가 진동했다. 그 사람들이 체크아웃하니까 조용하고 분위기도 한적하니 좋았음. 한국사람들이 많이 오는만큼 어글리코리안만 없으면 최고

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.