Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Youthhostel Interlaken

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 398 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 398 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
12 Sie 2017
8.6

The train station is just next door, so a very good location. They also provide you with a free bus pass for the city. Felt a bit like a budget hotel. The hostel needs to fix the power outlets next to the beds though. The outlets face downward so most power adapters will just fall out. I had to use tape to hold my charger up.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
11 Lip 2017
9.7

Friendly staff, clean hostel, well organised. Breakfast was rather comprehensive. (Buffet style) and right next to the Interlaken West bahnhof. would stay h would stay here again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Cze 2017
7.7

Very well set up hostel, great location, good food. Staff was unfriendly, and the people at the front desk seemingly had no information on the city of Interlaken.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
16 Cze 2017
9.4

위치가 역 아로 앞이라서 좋고 조식이 맛있음 침대 시트가 좀 별로임

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • hongpa33
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
11 Cze 2017
9.7

모든 것이 거의 완벽했읍니다. 하지만 너우 불편 했던것은 50 넘은 아재가 20 대 아가씨들과 방을 같이 썻는데, 너무 불편 했네요. 방 배정을 똑바로 해주셔야것읍니다. 먼저 벙을 옮겨 달라고 말하고 싶었지만 짐을 다 풀어서 다시 짐 싸고 옮기는게 더 힘들것같아 지냈네요. 시설이나 조식은 괜찬았읍니다.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Cze 2017
9.7

진짜 위치깡패. 무거운 짐을 끌고갈생각에 아찔했는데 너무 역 바로 옆이라 놀람. 너무 가까워서 youth hostel 간판을 보고서도 진짜 여길까 잠시 고민함. 직원들도 정말 친절했고, 숙소도 청결했다. 다음에 인터라켄에 와도 다시 묶고싶다! 유일한 단점은 세탁기가 단 1개라는것.. 세탁 5프랑 건조 5프랑 따로 요금이 붙는다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
4 Cze 2017
10.0

인터라켄 오스트역에서 1분거리, 쿱에서도 1분거리 정말 좋아요

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • khy3320
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
28 Maj 2017
10.0

여행 중에 이용했던 호스텔 중 최고 만족했던 곳입니다. 위치가 인터라켄 동역 바로앞이라 기차로 이동할 때 너무 편했구요, 호스텔인지 호텔인지 구분 안갈정도로 너무 깨끗하고 넓었습니다. 방마다 세면대, 거울이 있어 편했구요

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Maj 2017
10.0

This is the best hostel I've stayed so far, the staffs here are just amazingly friendly! It's safe and clean and with a super convenient location! Would come back again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Maj 2017
10.0

The nicest hostel I stayed in during my trip and I stayed in 7 in total in Switzerland and Italy. Would be better if the wifi was in the rooms but luckily I had a room on the 2nd floor right above reception so my phone and laptop could pick up the signal.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.