Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Youthhostel Interlaken

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 283 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 283 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.0
Youthhostel Interlaken Located at Bahnhof Ost, , Interlaken.
Youthhostel Interlaken
Switzerland
Interlaken 3800 Bahnhof Ost
92% 283
46.6902813 7.8710603
Youthhostel Interlaken
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2016
9.7

동역에서 도보 2분! 쿱이랑도 가깝고 위치는 정말 환상적이었어요. 시설도 깨끗하고 조식도 나쁘지 않았습니다. 다만 와이파이라 조금 느리고, 공용욕실이 많이 붐빈다는 것은 감안하셔야 할 것 같아요.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lip 2016
10.0

Very good! I like this place

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lip 2016
6.6

Good location near to the train station. However towel and shampoo are not provided. We took 4 beded private room. Even though is a non-smoking room but we can smell people smoking from the ground level. There are more then 10room but they only 5 shower room and 1 washroom with 3 cubicle.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
18 Lip 2016
9.7

위치와 시설 ,청결도 모두 만족합니다 아침조식도 깔끔했구요 직원분들도 친절했습니다^^

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jungjin4680
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lip 2016
9.4

한국인 호스텔인줄 알았어요, 보통 다른데는 여러 나라 사람들을 섞어주는데 이곳은 한국사람은 한국사람들 끼리 배치해주는거 같았어요. 딱히 불편한것도 없구 깨끗해요

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lip 2016
9.1

명성만큼 위치도 좋고 정말 인터라켄 오스트 역에서 가까왔습니다. 1층에 로비가 시원스럽고 만난 스태프도 참 친절했습니다 방도 깨끗한 편이었고 보안이 철저해서 무엇보다도 좋았습니다 조식은 종류가 많지는 않아도 신선한 아침식사로 충분했습니다 투숙기간중 비가 많이 와서 슬펐지만 그래도 호스텔은 만족스러운 편이었습니다

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • anjunghyun
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lip 2016
9.7

굉장히 굳입니다

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
8 Lip 2016
9.1

위치는 동역에서 바로옆에있어서 엄청 좋아요 엘리베이터도 있어서 짐옮길때도 편해요 조식은 밥,미소국,빵,과일햄등등 맛있어요!방에는 각침대마다전등이랑 콘센트가있고 락카도있어요 샤워실과화장실은 밖에있고 방안에 세면대는있어요 2층친대인데흔들리지않아요

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lip 2016
9.4

물도 잘나오고 샤워실도 잘되어잇고.. 역이랑 바로옆이라서 엄청 좋았던거같아요 부엌이라기보단 휴게실느낌이라 아쉬웠습니다..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Cze 2016
10.0

Highly recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.