Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Youthhostel Interlaken

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 374 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 374 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
9 Maj 2017
9.7

위치는 최고에요 인터라켄동역 바로옆에있고 같은건물에 은행있고 역 옆에 대형쿱도있어요. 4인실썼는데 아쉽게 화방실과 샤워실이 방안에 없었지만 밖에있는 샤워실과 화장실이 있구요. 유럽식 조식을 안좋아하는데 조식에 밥과 국이있어서 5일내내 밥과 국으로 아침식사를 했어요. 미소국이라고 되어있지만 정체를 알수없는 간도 안맞는 국이었어요. 그래도 밥먹을수있다는거에 행복..ㅜㅜ 취사는 안되지만 전자렌지와 커피포트가있어 저를비롯한 많은분들이 가지고온 햇반이나 쿱에서사온 음식을 뎁혀먹어요 덕분에 식비를 많이 줄였네요. 지어진지 몇년 안된건물이라 깨끗하고 엘리베이터도 있고 짐보관할수도있고 샤워실도 고정샤워기가 아니고 시설은 진짜 좋아요 다만 침대옆 개인콘센트가 천장을향해 달려있어 뭘 충전할수가없어서 다들 벽에붙어있는 다른 콘센트에 충전했어요 이게좀 불편한거빼곤 나무랄데없는 좋은숙소에요

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Maj 2017
10.0

特别棒的青旅,环境非常好,就在因特拉肯东站的旁边,出行很方便!很推荐这里!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Kwi 2017
8.9

You can face the situation to move room during your stay. Make sure to ask refund. You have right to do it. However, you have to confront the manager who is very inappropriate mannered.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Kwi 2017
8.0

역하고 매우 가까워 이동이 매우 편리합니다. 시설이 잘 되어 있어 도미토리 룸에 묵어도 안전, 편리하게 되어 있습니다. 전체적으로 조용한 분위기입니다. 가본 호스텔중에 가장 좋은것 같습니다. 추천합니다.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
18 Kwi 2017
9.7

위치와 조식에 반했습니다

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
13 Kwi 2017
9.1

The electronic socket hangs from above so my plug kept falling down. Plus, the wifi only works on the ground floor. Other than that, everything was satisfactory.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
11 Kwi 2017
10.0

超级好!超级推荐!瑞士那么贵 这家绝对物有所值 我们三个人去的 工作人员没有安排其他人住进来,对我们来说很安静!景色特别美 卫生也很好 浴室和厕所都非常干净!住hostel这点很重要,不需要担心卫生,不过没有厨房不能自己煮东西吃,但是包含一餐早饭~ 位置很好btw,下了火车就是~

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2017
10.0

교통이 편리했고 친절해서 좋았어요

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Mar 2017
9.4

The location is perfect and breakfast is very good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Mar 2017
10.0

깔끔하고 좋아요! 위치도 엄청 가깝네요

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.