Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Youth Hostel Zagreb

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 256 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 256 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.3
Youth Hostel Zagreb Located at Petrinjska str. 77, , Zagreb.
Youth Hostel Zagreb
Croatia
Zagreb 10000 Petrinjska str. 77
80% 256
45.8070064 15.9803759
Youth Hostel Zagreb
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
19 Lip 2016
7.1

4인실 예약했는데 6인실주고 4명만 채우겠다더니 6명 다찼어요 체크아웃하면서 컴플레인했는데 직원은 착했지만 알바인지 해줄수 있는게 없다며 메일보내보라고 했습니다 매트리스도 너무 얇고 키친은 아예 없었어요

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Lip 2016
5.7

Really stuffy and old, no aircon in the rooms and absolutely huge and impersonal. Bathrooms were in a state and considering the kinds of hostels you can get for a comparable price, would recommend staying elsewhere.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lip 2016
8.9

Great place, only stayed one night & barely got to see it, but it was perfect for what we needed!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
13 Lip 2016
9.1

Lindo lugar para alojarte en Liubliana. Cuenta con cocina bien equipada, dormitorios amplios, buena limpieza. La ubicación es buena y el personal amable y predispuesto a ayudar. Lo negativo es que no tenian wi fi.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
9 Lip 2016
7.4

The place is well located and most of the staff was helpful. Since the hostel is very big, we bumped into a couple of crowds of very young travellers, which made the place quite noisy. Every time we left the hostel we had to leave the key, which wasnt good since we had taken a private room for the group. Wifi did not work in the rooms but it was fine in the common area. Even though the hostel says it does not have a kitchen area, this was very uncomfortable. Lockers are available after check out

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lip 2016
8.6

Ich komme gerne in dieses Hotel, wenn ich auf der REise nach Slawonien bzw. Split bin.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Cze 2016
8.6

I only needed this bed for a few hours. Everything was clean. down side was one key to share between everyone in the room. wifi was good enough for snapchat

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Łotwa, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
22 Cze 2016
8.0

It is a youth hostel, very good if you have to stay in Zagreb overnight. There is not much socialization going on because there is no real common room. But the staff is friendly, the room was clean and comfortable. the only downside is that each room has only one key and it must always be left at the reception when you go out - can be a bit tricky. Oh and in summer when it is really hot, it is really hot, there is no AC in the rooms. Wifi is good though.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Czarnogóra, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Cze 2016
9.4

It was great, would visit again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Cze 2016
8.6

Good hostel. Only there for a night, would recommend.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.