Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Youth Hostel Zagreb

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.3
Bardzo dobry 283 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 6.0
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 5.9
ZAREZERWUJ
7.3
Bardzo dobry 283 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 6.0
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 5.9
Youth Hostel Zagreb Located at Petrinjska str. 77, , Zagreb.
Youth Hostel Zagreb
Croatia
Zagreb 10000 Petrinjska str. 77
73% 283
45.8070064 15.9803759
Youth Hostel Zagreb
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hongkong, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
2 Sty 2017
8.0

good location, as the city of Zagreb is really small. `Helpful Staffs, but the hostel has no kitchen, and the rooms are a bit old

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
30 Gru 2016
9.1

Nice hostel in a perfect position, good price and atmosphere. Better for short stay because of the absence of a kitchen and a common room. Truly recommended anyway.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
12 Paź 2016
6.0

나와있는 가격은 회원할인가격이었고 실제가격은 10프로 정도 더붙는것 같아요 . 3층에서 묵었는데 와이파이가 잘 안터졌어요

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Wrz 2016
6.6

The place is very noisy although that was reduced reluctantly, on my request. It was not quite as bad as last year. They should acquire some ideas of standards required in the competitive world. As a basic accommodation it was acceptable. Will try to book some other place if visiting Zagreb again.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Sie 2016
7.1

We stayed in a double private room. The room was clean and had all we needed, the shared bathrooms were also clean. The location of the hostel was really convenient for us, as it takes 5 minutes to arrive from the train station and it's a 10 minutes walk to the city centre. It's also possible to leave your luggage in a free locker untill the check in time if you arrive earlier tan 14:00. I would definitely recommend it for a quick visit to zagreb

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Sie 2016
7.1

Great location. Friendly staff, though the guy that checked us in booked me in for 2 nights and my friend for 1, I did not notice as I was really stressed and when we got back to the hostel after the first day we had to pay again which was really annoying. Clean baths and beds, but no kitchen

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
26 Lip 2016
5.7

Ostello centrale ma con poca atmosfera e senza una cucina e una vera e propina sala TV e svago.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
26 Lip 2016
8.9

Great hostel for the money. Service was excellent and close both to the city center and the train/bus station. Easy to find. I recommend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.