Hostelworld.com

Youth Hostel Zagreb

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 244 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 6.0
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 244 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 6.0
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.8
Youth Hostel Zagreb Located at Petrinjska str. 77, , Zagreb.
Youth Hostel Zagreb
Croatia
Zagreb 10000 Petrinjska str. 77
81% 244
45.8070064 15.9803759
Youth Hostel Zagreb
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Czarnogóra, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Cze 2016
9.4

It was great, would visit again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Cze 2016
8.6

Good hostel. Only there for a night, would recommend.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Cze 2016
7.1

Only stayed for one night on our our way to Budapest. But nice hostel nonetheless. There was really no one else there and the average age of the other residents looked to be about 40, but it is in a good location and it was clean and cheap so you can't complain.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Cze 2016
10.0

Super Lage, zentral,sehr nettes Team und toller Service!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Cze 2016
8.6

This hostel was in a central location within walking distance to almost everything. The hostel was clean, staff were helpful and friendly. It is a very quiet hostel, at least during the two nights that I was there which is fine for me. I would definitely stay here again if I were back in Zagreb.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Kwi 2016
7.4

Nice staff and good localization, it totally worths considering the cheap price. Although I was alone in the shared room, I imagine that the fact that there is only one key for all the people in a room can be a problem if the room is full. Overall I had a nice experience.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
27 Lut 2016
7.7
Przetłumaczone przez Google

Stwierdzenie "Cena obejmuje wszystkie podatki" jest bardzo mylące. W małym drukiem poniżej tego, to wtedy stwierdził, że "podatek podróżujący nie zostały uwzględnione." Obie nie może być prawda. To było frustrujące, ale nowości Po przybyciu do schroniska. W przeciwnym razie dobry zakład i dogodna lokalizacja.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Kobieta grupy, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
8 Sty 2016
5.7

部屋が寒かった。暖房が余りきいていなかった。 チェックインに時間がかかった。情報の入力が遅い。

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sty 2016
9.4

We weren't there very long, but the place fit our needs and worked great!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.