Hostelworld.com

Youth Hostel Zadar

Ceny
mapa
Recenzje
7.0
Bardzo dobry 355 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 6.8
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
7.0
Bardzo dobry 355 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 6.8
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 7.0
Youth Hostel Zadar Located at Obala kneza Trpimira 76, , Zadar.
Youth Hostel Zadar
Croatia
Zadar Zadarska zupanija HR-23000 Zadar Obala kneza Trpimira 76
70% 355
44.1299543 15.2114295
Youth Hostel Zadar
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
25 Wrz 2015
7.7
Przetłumaczone przez Google

Byliśmy na 3 noce w Hostel.Wir miał mały pokój dwuosobowy, ale po prostu pozostać całkowicie w ausreichend.Frühstück Ordnung..Sauber było. Co więcej można prosić o trochę pieniędzy :-)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Sie 2015
4.3
Przetłumaczone przez Google

Byliśmy bardzo rozczarowani z naszego pobytu w tym hostelu. Nam za dodatkowe, ponieważ nie mają członkostwa YHA - to można było stwierdzić wyraźniej tutaj. Nasz pokój, położony na zużyte bungalowach za głównego budynku, tylko miał na wtyczki dla akademiku cztery łóżka i bez moskitierą w przedniej części okna. Toalety były brudne i wifi nie dotrzeć do naszego pokoju. Nie ma kuchni i ledwo można ogrzewać własne jedzenie jak nie ma sztućców, gdy restauracja jest zamknięta.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
18 Sie 2015
6.9

Nos gustó, pero quizá un poco ruidoso.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
17 Sie 2015
5.7

Was quite far from the town however the regular bus service to the centre resolved this issue. Close to a beach. Quite a dated hostel in the shared bathroom area. Shower was dirty when we initially got there however this was quickly rectified. Breakfast included was a nice surprise. Most the staff was fine however our taxi we booked via the hostel never turned up when we departed and whoever was working the night shift just laughed when we told him. Other than that an ok stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
17 Sie 2015
8.6

War mit der Unterkunft sehr zufrieden. Eine Badestrand 100m entfernt, die Lage an der Marina mit regelmäßigen Busverbindungen in die Altstadt und der Preis haben mir gut gefallen. Und für eine Jugendherberge trafen auch meine Befürchtungen bzgl. des Lärmpegels nicht ein. Eine Jugendherberge ist halt kein Kloster, aber ich konnte jeweils nachts bei offenem Fenster und ohne Ohrstöpsel schlafen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Sie 2015
4.9

The photos presented did not matched at all the room bought! They've presented photos of the new rooms and gave us the old ones. The criteria is the shared bathroom. If you buy with private bathroom you get the rooms from the photos, otherwise you'll only get crappy old ones with dirty bathrooms, no security and no ventilation. This is not explicit ANYWHERE!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
14 Sie 2015
6.6
Przetłumaczone przez Google

Duża hostel, wiemy, co to za sobą pociąga. Znajduje się on naprzeciwko plaży, a obok przystanku autobusowego trzeba podjąć, aby go zobaczyć ośrodek. W każdym razie nie jest źle.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
12 Sie 2015
5.7

This is a bit of a strange one. There is a fairly new building with reception, the dining room, and a bunch of the rooms, and those all seemed pretty nice. Then, around the side and back, there are separate buildings with the dorm/shared washroom rooms. Those are older and dirtier and don't have lockers for your belongings (that is where we stayed, I don't know whether the newer rooms have lockers or if that's a thing for the whole hostel). Definitely a fair bit sketchier than we expected.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2015
4.0

Dirty showers and toilets. No atmosphere

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
8 Sie 2015
2.9
Przetłumaczone przez Google

Groźny WiFi, pracownicy nie byli, że chętnie pomaga, śniadanie było straszne, głośna muzyka do 4 nad ranem, pokoje miały 1 PowerPoint i obrzydliwie gorąco

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.