Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Youth Hostel Zadar

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 389 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 6.8
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 389 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 6.8
Youth Hostel Zadar Located at Obala kneza Trpimira 76, , Zadar.
Youth Hostel Zadar
Croatia
Zadar Zadarska zupanija HR-23000 Zadar Obala kneza Trpimira 76
75% 389
44.1299543 15.2114295
Youth Hostel Zadar
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Wrz 2016
10.0

Excellent

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2016
6.9

For a layover it was okay. The stuff was absolutly kind and helpfull and the breakfast is included but we couldn´t try it. 50m away is a beach and a bus stop to the oldtown. It goes every 10 to 15 min and one way costs 10kn. We needed 10-15min. The reception calls us a taxi and we paid 200kn to the airport. But our room was to durty. I endure much, but sometimes it was discusting. A damaged and very moldy shower and the wall against my bed was full of smudged mosquitoes corpse everywhere.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
13 Wrz 2016
4.6

Von außen sieht das hostel super aus. Ich hatte das Pech und hatte einen alten abgeranzten Bungalow. Die Zimmer waren grundlegend sauber aber in den Mini duschen und Toiletten waren spinnenweben und Dreck. Ich hab in den vier Tagen einmal eine Putzfrau gesehen. Die Betten waren beschmiert und uralt. Es gibt nur eineb Schlüssel pro Zimmer. Das schlimmste: es gibt keine Schließfächer und keine Küche um sich selbst zu versorgen. Frühstück war mangelhaft. Leider..

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sie 2016
8.9

Nice place, comfortable rooms, big outside area, cheap bar and friendly staff! The only thing is it's not so fun for a solo traveller. I guess other solo travellers stay in the old town because it just seemed to be groups here, as with a lot of HI hostels. Also with bigger places, you're more likely to be in a room by yourself (like i was) and with so many areas to sit, it's harder to get chatting to people.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • olgalemany7969
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
29 Sie 2016
8.6

Great and huge hostel. They serve a nice breakfast, but only for an hour. It is a bit far from the old town, but nice to park outside, they don't have a private parking. Staff is really nice and helpful. They should only have more toilets and showers. It was great staying there!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Nicolsburg
  • Czechy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
13 Sie 2016
5.1

Nothing special.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
13 Sie 2016
9.1

Nice place very well located, they only need security locker in the rooms. Good experience

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
10 Sie 2016
6.9

Hostel muy grande...un poco lejos del centro pero con parada de bus cercana y supermercado.... Muy ruidoso ....

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
9 Sie 2016
7.4

Nice hostel with a great breakfast! The location ist not perfect, but the staff is very helpful!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sie 2016
8.3

Friendly staff

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.