Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Youth Hostel Villa Marija

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 816 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 816 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
12 Sie 2017
9.7

best staff ever! they help you with whatever you need and when you do the check in they give you all the best tips about the island.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Sie 2017
9.7

I highly recommend Villa Marija, it has everything you need especially a great staff (staffmember Lucy is the nicest hostel staffmember I've ever met). I just wish they had better wifi though.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sie 2017
8.3

superbe auberge a Hvar, terrasse très conviviale avec bar et cocktails idéal pour faire des connaissances. Ambiance jeune mais restrictions a partir de 22H30 (terrasse fermée) Seul bémol : l'accès : situation loin du centre et de nombreuses marches pour y accéder.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 45 Recenzje
7 Sie 2017
10.0

Bien. Salvo que les pedí la factura/recibo y me dieron un papel de la reserva, tuve que volver a pedírsela para que me den una factura legal. (Se ve que tienen una política fuerte de evasión de impuestos)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
7 Sie 2017
8.6

We enjoyed our stay at Villa Marija. Super nice staff that helped us with all our questions, well equipped kitchen, easy to meet other travelers and nice hang out areas. Only downsides are that the hostel is located up on the hill and in 35degrees Celsius that was kind of a challenge. The wifi did not work in our room either (bottom floor). Cheaper alternative than other hostel we found but you still pay quite an amount of money. In total happy wirh our stay!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Sie 2017
10.0

Very nice place to stay in Hvar. Well located and with great private room accomodation!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
3 Sie 2017
4.9

Positive: brilliant staff, good atmosphere, great wifi, cheap breakfast (20 kn) Negative: one old bathroom for 14 people, zero space, pool is literally 2 sqm, quite a hike to the city, fast food downstairs was mediocre Wouldn't recommend to stay there as you get little value for a lot of money. We changed to a different hostel closer to the city with more facilities and space for the exact same price.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
2 Sie 2017
8.9

Cosy rooms, all airconditioned, good atmosphere and the staff had some good tips on where to eat and visit. They also helped me book my bus. Really nice!! The hostel itself is up a hill but when you're on holiday, you have the time to walk up there and enjoy the view.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
30 Lip 2017
9.4

Great hostel with many perks, nice rooms, good ac and nearby fast food. Staff were phenomenal and so helpful, especially Lucy! Had a lovely time here :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Lip 2017
10.0

Great hostel. Felt like a hotel. Loved the pool and atmosphere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.