Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Youth Hostel Villa Camerata

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
5.1
Ocena 519 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 4.9
  • Bezpieczeństwo 5.3
  • Lokalizacja 4.6
  • Personel 6.3
  • Atmosfera 4.9
  • Czystość 4.9
  • Udogodnienia 4.9
ZAREZERWUJ
5.1
Ocena 519 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 4.9
  • Bezpieczeństwo 5.3
  • Lokalizacja 4.6
  • Personel 6.3
  • Atmosfera 4.9
  • Czystość 4.9
  • Udogodnienia 4.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
22 Kwi 2017
3.1

Bella villa, teoricamente, in pratica in pessimo stato. Ostello in condizioni pietose. Tutto è sgangherato, vecchio, triste. La strada di accesso sembra bombardata. Pieno di profughi e non mi sembrerebbe il luogo... Ostelli AIG solitamente sotto la media europea. Ma questo ci fa vergognare. A Firenze poi....

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Kwi 2017
4.9

L'établissement se trouve loin de la route principale. Il faut remonter une allée. Il est préférable d'avoir une voiture mais attention auX trous... en bas de cette allée, il y a le bus qui mène directement à la Stazion Nazionale, très pratique. Agréablement surprises par le batiment. L'édifice est beau. Le personnel est sympa. La chambre ( chambre *4 pers) est vétuste: de vieux lits. Le prix est exorbitant pour le service proposé.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2017
2.3

Really far from the center without any great public transport connection. Staff is really unfriendly, long lines to wait for bad breakfast. Bathrooms and showers are not being cleaned well at all. Few toiletts and showers and toiletts for a lot of people. It is just disgusting to shower and use the toiletts. Is used partially as a home for refugees. This hostel cannot be recommended at all.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2017
2.0

Un endroit perdu aucune propreté et aucune sécurité. Je ne suis pas resté sur place. J'ai annulé ma réservation une fois que j'ai regardé l'état dégradable de leur bangalow qui m'ont proposé dans un endroit sale avec une odeur insupportable. Ils m'ont facturé la nuit complète sans me compté l'acompte que j'ai réglé avant par internet. À éviter absolument . Je ne reserverai jamais à cette auberge médiocre.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
14 Kwi 2017
7.4

The wifi never worked. Also, when you arrive to the address you need to walk 15 minutes more in a path to find the hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Kwi 2017
4.9

It's not safe for women. I strongly do not recommend this hostel for woman travelling alone.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
11 Kwi 2017
5.7

This hostel was nice and cheap, which was just what I was looking for. However, it was not in the best location, pretty far from the center of Florence. I wouldn't recommend staying here by yourself, walking from the bus stop to the hostel involves walking through a forest that is not very well lit at night. The shower was decent and so was the free breakfast, it's an ok place if you're looking for something cheap.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2017
4.6

The wifi didn't work even though they said they had free wifi. It is up a hill and the only way to get there was to walk which was poorly advertised on the website. The bathrooms didn't have paper towel and barely any soap and the "complimentary breakfast" was literally a piece of bread. Not impressed.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2017
8.3

Bel posto, mi sono trovato benissimo, tranquilo, pulito... Senza problemi, consigliato (non c'era tanta gente però)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2016
3.1

Se si vuole vivere all'avventura è il posto per voi!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.