Hostelworld.com

Youth Hostel Villa Camerata

Ceny
mapa
Recenzje
5.9
Ocena 470 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 6.1
  • Lokalizacja 4.6
  • Personel 5.8
  • Atmosfera 5.5
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 5.8
ZAREZERWUJ
5.9
Ocena 470 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 6.1
  • Lokalizacja 4.6
  • Personel 5.8
  • Atmosfera 5.5
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 5.8
Youth Hostel Villa Camerata Located at V.le A.Righi 2-4 50137 Florence, , Florence.
Youth Hostel Villa Camerata
Italy
Florence 50137 V.le A.Righi 2-4 50137 Florence
59% 470
43.7852440 11.2938720
Youth Hostel Villa Camerata
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Puerto Rico, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
23 Kwi 2016
2.0

The hostal was unclean, untidy and unappealing. The whole falicitie had a foul stench, everything looked dirty specially the bathrooms. Arriving to the hostel was tedious and the welcome was disconcerting. Would not recommend, definitely NOT worth the 20€ p/n.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • NamNguyen
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
12 Kwi 2016
7.1

My feeling toward this hostel is still very complicated now. It locates on a beautiful hill with amazing nature surrounds it but quite far from attractions. Also, it seems like a kind of refugee camp :) with people you never expect to see when travelling. 1 word: try it if you dare, a very different experience is guaranteed :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Mar 2016
2.6

Way to far away from everything. When arriving at night walking the walk from the street to the Hostal is very creepy since lighting is limited. Wifi is not strong and does not reach the rooms only in lobby. Even in lobby not very strong. Easy to miss from bus stop.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
15 Sty 2016
3.7
Przetłumaczone przez Google

Jest to stary budynek na odległym wzgórzu. Niektóre pokoje posiadają schowki udając szafki bez możliwości zamknięcia pewnego rodzaju zabezpieczenie. Ściany są wilgotne i nie we wszystkich ogrzewania pomieszczeń dzieła. W tym czasie my trwaliśmy mój chłopak i ja zatrzymaliśmy około 50 mężczyzn, nigdy nie opuścił schronisko i bardzo śledzą z nielicznych dziewcząt, które mieliśmy tam. Jedyny punkt, w którym można korzystać z bezprzewodowego holu, gdzie trzy stare krzesła.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
3 Sty 2016
4.0

위치 극악, 와이파이 안되고 쓰리지조차 안터짐. 겨울엔 방에서 입김나옴

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Hiotoko
  • Chile, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sty 2016
5.4

Me desagradó el tener que adivinar que cama podía utilizar puesto que todas las que estaban en mi pieza parecían estar ocupadas, al preguntarle por esto a quien me hizo el check-in me respondió que había camas libres pero que seguramente quienes se fueron no sacaron sus sábana, por lo que me correspondía a mi adivinar cuales estaban libres.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Sty 2016
3.4

Location is very out of place. Rooms are not very nice and beds didn't even come with sheets... People were very loud into the early hours of the day and facilities were not well maintained.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Gru 2015
6.3
Przetłumaczone przez Google

Nie ma Wifi na jakiś czas i zachować wprowadzenie go jako usługę do hostelu wydaje oszustwo. Jest to niezbędny serwis.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 45 Recenzje
20 Lis 2015
6.6

One of the ladies at the desk had an awful attitude problem: very sour. the catering personel were very nice though. This place seems to be a home for refugees or asylum seekers?

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.