Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Youth Hostel Villa Camerata

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
5.2
Ocena 507 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.8
  • Bezpieczeństwo 5.8
  • Lokalizacja 4.2
  • Personel 6.2
  • Atmosfera 4.7
  • Czystość 4.9
  • Udogodnienia 4.9
ZAREZERWUJ
5.2
Ocena 507 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.8
  • Bezpieczeństwo 5.8
  • Lokalizacja 4.2
  • Personel 6.2
  • Atmosfera 4.7
  • Czystość 4.9
  • Udogodnienia 4.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2016
3.1

Se si vuole vivere all'avventura è il posto per voi!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
20 Gru 2016
4.9

I only stayed here one night and although I loved Florence, I did not like this hostel. It is at the end of a long path in the woods which is creepy at night and at the hostel there are a lot of guys just hanging out in the lobby and common area and it made me feel uncomfortable. The wifi didn't work even in the lobby. I would not stay here again.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
17 Paź 2016
3.4

Before actually getting to the hostel you walk up a long hill on an uneven surface which takes about 5 minutes. The hostel is full of refugees and this made us feel very unsafe and we weren't sure we wanted to stay here. After checking in we went to our 8 bed female dorm to find only 1 power point and no wifi. The room also smelt very funny. Would not recommend to stay here if you are female or travelling alone. Plenty of other hostels with a better location!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
15 Paź 2016
6.3

Es un edificio antiguo rodeado de naturaleza, muy retirado y hay que caminar por una calle sin pavimento como 300 metros, sin señal de wifi. El ambiente es muy bueno

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
3 Paź 2016
8.0

Hostel als Zwischenstop gebucht, für das Geld in Ordnung, sauber und alles da, was man braucht, WIFI und Frühstück inclusive, TOP

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Wrz 2016
2.0

Struttura in periferia e difficile arrivare. La struttura é sporca, fatiscente. Il personale assente. Non ci sono controlli. Ognuno poteva entrare e uscire senza problemi, tanto che a me hanno rubato i soldi. Le camere, sembravano celle di carceri. sporche, piene di insetti, muri sporchi e letti ammassati. I bagni da vomitare! La sala colazione sporca, e non igienica. Le tazze con alone di sporco. Non consiglio a nessuno di alloggiare se non si vuole passare un pernottamento da incubo! Uno schif

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kostaryka, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
17 Wrz 2016
4.3

the bathroom are extremely dirty and the locks for each does not work, also the shower curtains and even the halls are thirty , the location has a 500 mts of entrance walking, there is mud in the entrance, no community environment, the beds are foam not mattresses the sheets are at least the sheets are clean and are not located on your bed you pick it up and you return them. too far from Florence the transportation service works till 12 am so if you have a late activity taxis are expensive

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
16 Wrz 2016
6.9

Local ermo, sem iluminação suficiente. Tinha café da manhã grátis, porém máquinas de café e de suco não estavam abastecidas o necessário.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Wrz 2016
8.0

Un bon séjour typique d'une auberge de jeunesse. Les chambres, la salle de bains étaient propre et le personnel très accueillant, le tout pour un prix correct. La localisation et assez bonne car le chemin jusqu'au centre de florence est faisable a pied (40 min) mais il y a aussi des bus. Le seul point négatif est la connexion wifi qui ne fonctionnait pas toujours.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.