Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Youth Hostel Villa Camerata

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
5.9
Ocena 574 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.5
  • Bezpieczeństwo 5.8
  • Lokalizacja 5.3
  • Personel 6.5
  • Atmosfera 5.8
  • Czystość 5.9
  • Udogodnienia 5.8
ZAREZERWUJ
5.9
Ocena 574 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.5
  • Bezpieczeństwo 5.8
  • Lokalizacja 5.3
  • Personel 6.5
  • Atmosfera 5.8
  • Czystość 5.9
  • Udogodnienia 5.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2017
3.7

Había ido hace dos años. Cambiaron muchas cosas. Está muy dejado el hostel. El desayuno es un desastre. El bar ya no abre más y el personal vive en una nube de pedos. Una lastima porque el lugar es re lindo.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2017
4.0

El hostel está muy dejado. La atención es pésima. La ubicación para una ciudad como Florencia es lejana. Es una lástima porque la estructura da para mucho más pero está muy mal administrado. El desayuno que está incluido es mejor no tomarlo. El wifi solo en recepción. Etc etc etc...el precio es lo único acorde. Igualmente no volvería.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowacja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2017
9.4

Amazing stay. Living in actual vila on the campsite, great atmosphere, definitely reccomending to anyone looking for something other than a usual hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rumunia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lip 2017
9.7

It's not a hostel, it's a villa ! It was amazing staying at Youth Hostel Villa Camerata, unfortunetely it was for only one night.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lip 2017
9.7

I have a great time at the hostel very friendly people and helpful. One day without water in the morning,

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Lip 2017
2.0

No lo recomiendo en lo absoluto. Ya que está demasiado lejos del centro, hay que atravesar un camino rural muy peligroso, te cobran más de lo que aparece en la página y el ambiente no inspira seguridad ya que solo hay varones de color negro maleducados. El peor hotel en el que he estado. En todos los aspectos, fue muy mala la estancia.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
20 Lip 2017
5.1

The showers were dirty and did not have any hangers inside the cabin, additionally the bathroom was also used by men which was really annoying. The staff was friendly though. We recommend not to arrive late at night by foot because it can be a bit scary to walk through the park in the darkness.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Ekwador, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2017
2.3

Horrible atmosphere, extremely noisy at 3 am, we felt unsafe, female toilets didn't have toilet paper, were dirty and didn't have locks on the toilet's doors, they ran out of bread for "breakfast" while a lot of people were already lining up, lastly, they didn't give us the room we reserved on the website.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
15 Lip 2017
8.0

No hostel encontra se vários refugiados mais todos muito simpáticos ! Localização um pouco distante do centro

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2017
8.6

Los del Hostel no hablan una palabra en español ( excepto el último día que encontré alguien del Hostel que hablaba español) así y todo al no poder comunicarme me sentí muy a gusto hay una atmósfera super linda. El lugar está alejado del centro pero te Tomás el bus y te deja en la entrada solo que tienes que subir una colina que no está en buenas condiciones y de noche es muy oscura. La limpieza MUY LIMPIO , el desayuno y la cómoda esta bien para el precio!.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.