Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Youth Hostel Van Gogh (Chab)

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 5,231 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 5,231 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.2
Youth Hostel Van Gogh (Chab) Located at rue Traversiere 8, 1210 Bruxelles, Brussels.
Youth Hostel Van Gogh (Chab)
Belgium
Brussels rue Traversiere 8, 1210 Bruxelles
78% 5231
50.8542923 4.3680095
Youth Hostel Van Gogh (Chab)
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Wrz 2016
6.6

It felt pretty dodgy staying there. The showers didn't get above lukewarm, there was only one blanket provided in my 4 bed room. It was all a bit shabby. However, they did free breakfast, there's a nice restaurant down the road, and while it's not totally central, it's only like a 15-20 Min walk to either the bus station or Central Brussels

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dominikana, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Wrz 2016
4.6

peor de lo que esperaba

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Wrz 2016
2.0

muy sucio, mucho ruido en todo momento.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2016
8.0

If you are staying for a weekend, i definitely recommend. It is in a good location, right beside public transport. However there were very few showers and toilets per floor. The wifi was not the greatest from my room, but was fine in the common area. They offer cheap drinks at their bar and free breakfast was good too.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
11 Wrz 2016
5.4

When I stayed Youth Hostel Van Gogh it seemed people lingered on the checkin bench in a wedding dress of some sort. It was a gloomy feeling. In my room it looked and felt like a third world prison. I stood by the bar area to use the wifi and the staff played music and at one point the song was stuck on the same verse for about 15 plus minutes. No one seemed to mind until I said something and staff member changed the song. Thank God I was only there for day.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Wrz 2016
9.4

Thank you.Everything was ok.Highly recommended hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Wrz 2016
6.9

El hostal está bien ubicado cerca de Botanique y el Casco Antiguo pero las habitaciones no estaban en el edificio donde estaba la recepción por lo que no había vigilancia y mucho menos internet. Un poco caro para ser un hostal pero lo vale para el coste de vida de Bruselas. El buffet es pan, jamón, chocolate, jugo de naranja y cereal, básico.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
8 Wrz 2016
8.3

Nice hostel close to metro station and city centre. Very friendly staff and a bar on site with a good choice of Belgium beers. WiFi broke during stay but everything else seemed fine.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Wrz 2016
6.0

Hostelde internet denen bişey kesinlikle yok hiç çekmiyor yeri merkezi sayılabilir iki metro durağıyla merkeze ulaşabilirsiniz, hostelin barı gece canlı müzik olması ortamı güzel fakat temizlik banyo wc odalar ve internet çok kötü.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Wrz 2016
7.1

Manque de prises électriques que ce soit dans les chambres ou dans les espaces communs. Wifi ne fonctionne pas de façon optimale partout. Matériel propre mais plutôt dégradé. Sinon ambiance plutôt cool. La chambre 1 est mal aerable. Et dans une chambre à 10 lits c'est quand même important. Lits trop serrés, quand une personne bouge c'est tout le monde qui bouge,

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.