Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Youth Hostel Van Gogh (Chab)

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 5,398 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 5,398 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.0
Youth Hostel Van Gogh (Chab) Located at rue Traversiere 8, 1210 Bruxelles, Brussels.
Youth Hostel Van Gogh (Chab)
Belgium
Brussels rue Traversiere 8, 1210 Bruxelles
76% 5398
50.8542923 4.3680095
Youth Hostel Van Gogh (Chab)
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
4 Sty 2017
6.9

If you are looking for a short stay, I think this hostel meets the basic needs. Beds are quite comfortable, cleanliness is okey and you have the posibbility to use lockers for free if you have a lock (if not they give you one for a 6 euro deposit). The disadvantages I've found are the existence of only one toilette; the water coming from the shower can turn quite hot and the bathroom is quite little.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
2 Sty 2017
5.7

Rooms in another street, no lights at night, poor security, terrible bath!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
31 Gru 2016
6.9

The neighborhood isn't great. Close enough to walk to city center in 20 mins or a quick metro ride away, however, it was also near the red light district. Walking around the general area of the hostel I had a car full of men slow down and try to talk to me even though I kept telling them to bug off. The only thing that got them to leave me alone were cars honking behind them. I decided not to walk around after that. Staff was nice. Bar in hostel. Breakfast basic AF.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2016
4.9

Al llegar al hostal nos han mandado a un edificio ajeno al que venía descrito en la página web, sin previo aviso. Los baños siempre estaban sucios, además de oler fatal.El agua de las duchas salía casi fría. Por las noches había muchísimo ruido. La ubicación del hostel no era era la mejor (25mits andando al centro) y el ambiente del barrio reflejaba inseguridad. Si tenemos que decir algo positivo fue el desayuno que era "normal" (café o chocolate, tostadas, cereales y embutido).

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
30 Gru 2016
8.0

Overall is good place. Just the kitchen area in not big enough t cover all the people. Fridge is small and you might get your food to be taken by someone else as happened to me. Toilets are not clean enough and access cars were working barely.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Gru 2016
8.6

The staff is really friendly and helps you with any question. You can quickly get into the city center either by walking or by taking the metro (station nearby). Also, we met lots of friendly people there. The facilities and the breakfast are rather rudimentary, but fulfill their purpose adequately.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
28 Gru 2016
6.6

Good location, efficient staff!!!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Gru 2016
9.1

A localização é excelente, o café da manhã muito bom e os atendentes atenciosos mas a internet não funcionou no meu andar e eles não conseguiram reparar. O hostel é grande e bem organizado, tem um bar bem bacana pra galera ficar conversando. No quarto não tem armário mas como tem chave pra entrar, ok. O banho é estranho pois você tem que ficar apertando o botão (que tem um temporizador) pra tomar banho, não gostei pois ele começa meio frio e só depois vai esquentando.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Gru 2016
8.0

Buen lugar, sin embargo, en el espacio a una cuadra del hostal principal, faltaban baños

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Gru 2016
9.7

Tout a bien se passé dés notre arrivée. Personnel gentil, chambre spacieuse, un petit-déjeuner bien servi et des espaces communs animés autour du bar. Recommandé.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.