Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Youth Hostel Van Gogh (Chab)

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 5549 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 5549 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
22 Kwi 2017
8.3

Es un buen sitio para quedarse. Recomendable

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
22 Kwi 2017
7.4

Friendly staff and a good atmosphere. An old building so you hear​ footsteps from everyone. Party atmosphere throughout the night.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2017
9.7

Lo mejor del hostel es su personal. El recepcionista fue muy amable y hablaba español (cosa que se agradece). El desayuno es completo. Las habitaciones son espaciosas y no está mal ubicado: a unos 20 minutos andando desde el centro y a cinco-diez desde la estación de tren del norte. A mejorar, los baños. La ducha de chicas tenía poca presión y deberían limpiarlos más a menudo. Pero por lo demás, muy bien. Recomendado 100%.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Kwi 2017
8.0

Apesar de ficar a cerca de 20 min de caminhada do centro, o custo benefício compensa.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Kwi 2017
8.9

Small and dirty rooms, good kitchen, good wifi, 15 min walk to city center, half of my showers were lukewarm, fun atmosphere, and overall great value for money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Kwi 2017
8.3

Globalement satisfait de mon séjour je dirais. Personnel très accueillant, emplacement proche du métro et du tram, l'atmosphère y règne: salle de repos avec un billard et un bar bien sympathique! En ce qui concerne la propreté, 2 douche homme pour un étage est à revoir selon moi, de même pour les toilettes. Une petit armoire où l'on peut y mettre un cadenas pour nos affaires serait également la bien venue! Je pense que ces 2 derniers point sont du au prix qui est très attrayant.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2017
4.0

It was one of the worst hostel I have ever stayed, our room was beyond dirty. Brussels prisons might be cleaner :/

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
12 Kwi 2017
8.3

Scoort goed op alle punten, enkel de gescheiden locatie aan de overkant vond ik iets minder, en is verouderd.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Kwi 2017
2.0

As a solo female traveler, this was the least ideal situation to be in. The location is not in a good neighborhood, and the conditions in the building are far worse than any motel for the same price. I had to leave my things in lockers far away from my room, the showers had hairballs in the drains so the water rose above my ankles, and the blankets have clearly never been washed. And for a youth hostel this was not the case, people of any age there. Absolutely disgusting. PLEASE DO NOT STAY HERE

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Kwi 2017
9.4

Really great hostal. Actually the pictures does not give it justice, it is even better in real life. Coolest staff ever.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.