Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Youth Hostel Van Gogh (Chab)

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 5480 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.8
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 5480 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
21 Mar 2017
6.6

It's alright and cheap but could be cleaner.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
19 Mar 2017
8.6

En fait , tout dépend du batiment dans lequel on a sa chambre. j'ai fait 2 séjours : le premier dans batiment annexe.... correct, le second dans batiment principal... bruyant, sanitaires éloignés (je suis peut être un peu trop princesse)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
18 Mar 2017
6.3

No hand soap in the toilet. Aside from that all fine. Location isn't bad, not central but well connected with bus and metro.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2017
7.1

Hostel clean and cool. Although, wifi works only in lobby and men's showers were cold. Liked the breakfast tho.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
18 Mar 2017
9.4

It was a perfect place to stay for two people who wanted to live cheap and walk around the city for two days and stay here one night! 15 minutes tops by foot to the city centre, ten minutes to the northern train station, beautiful houses in these quarters, you can check in as late as you want, you get free breakfast, not the best quality, but it's still breakfast! Free maps, as well. Might have missed a soap in the shared toilet by the rooms. But all in all, I'd say it's a great value for money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Franz93
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2017
9.7

I had a wonderful time, meeting a lot of people in this nice hostel, drinking good beer and chatting a lot with the super-nice staff. Quite easy to get there from the airport of Charleroi, warm rooms and showers, good breakfast, and helpful persons!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2017
6.0

We were originally excited about the low price of this hostel, but were soon disappointed. The "free wifi" only worked in the lobby and didn't even work half the time at that. The "free breakfast" was corn flakes, some bread, slimey turkey and cheese. Great location, friendly staff, awesome bar within the hostel... Just think the advertising should be a little more clear.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2017
6.0

The dorm in the garden with 6 people is terrible

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2017
4.6

Le gros point negatif est la propreté de l'auberge. Les douches et Wc en particulier...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
14 Mar 2017
7.7

Just north of the main strip. Right by the metro.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.