Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Youth Hostel Salamanca

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.4
Dobry 279 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.2
  • Bezpieczeństwo 6.0
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 7.0
  • Atmosfera 5.2
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 5.6
ZAREZERWUJ
6.4
Dobry 279 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.2
  • Bezpieczeństwo 6.0
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 7.0
  • Atmosfera 5.2
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 5.6
Youth Hostel Salamanca Located at Escoto 13-15, , Salamanca.
Youth Hostel Salamanca
Spain
Salamanca 37008 Escoto 13-15
64% 279
40.9595972 -5.6605339
Youth Hostel Salamanca
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Gru 2016
4.9

Personal no sonriante, sabana sucia, dulchas sucias tambien. la wifi functiona muy mal y no hay la califaction en la coccina... En el routard es escribe que hay el desayuno, pero no es verdad...

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
19 Lis 2016
8.9

No lockers in the room but had own shower and toilet for six people. Power plugs are scarce. There is no common room for hanging out but you don't go to Salamanca to sit in a hostel and it is a short walk to the main squares

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
21 Paź 2016
6.3

This hostel was pretty meh compared to others I've stayed at. Felt pretty old and outdated, lacked lighting in some of the hall and stairs. Didn't seem to be any lockers in the room and power points were scarce. I would spend a bit more money to stay somewhere nicer honestly, although this hostel does a fine job of giving you a place to sleep.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Wrz 2016
8.0

El personal era muy agradable, pero la limpieza un poco deficiente.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • andrevdelgado435
  • Portugalia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
9 Wrz 2016
7.1

Average hostel, no big pro's, no big con's.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lip 2016
4.0

It's not normal for me to complain about a hostel- I'm fully aware of what to expect but Youth Hostel just had no saving features. The bedrooms were old fashioned, uncomfortable, had 1 plug between 20 beds. There was also NO air conditioning which in Spain I have never heard of. The toilets and showers were dirty- broken and covered in mould and bugs, there was barely enough room to sit down in the toilets. Atmosphere was depressing, staff were lifeless. No pride is taken in running this hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
22 Lip 2016
6.3

Lorsque je suis arrivé, ils m'ont offert une chambre privé avec ma salle de bain! Ma chambre se trouvais dans un autre bâtiment. Il devrait y avoir in numéro d'urgence.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Cze 2016
8.6

El hostal si que esta muy bueno para el precio y la gente es muy amable. Esta cerca del centro de la ciudad y es muy facil de allí llegar. He pasado muy bien.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.