Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Youth Hostel Salamanca

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 273 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.2
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 273 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.2
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.0
Youth Hostel Salamanca Located at Escoto 13-15, , Salamanca.
Youth Hostel Salamanca
Spain
Salamanca 37008 Escoto 13-15
75% 273
40.9595972 -5.6605339
Youth Hostel Salamanca
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lip 2016
4.0

It's not normal for me to complain about a hostel- I'm fully aware of what to expect but Youth Hostel just had no saving features. The bedrooms were old fashioned, uncomfortable, had 1 plug between 20 beds. There was also NO air conditioning which in Spain I have never heard of. The toilets and showers were dirty- broken and covered in mould and bugs, there was barely enough room to sit down in the toilets. Atmosphere was depressing, staff were lifeless. No pride is taken in running this hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
22 Lip 2016
6.3

Lorsque je suis arrivé, ils m'ont offert une chambre privé avec ma salle de bain! Ma chambre se trouvais dans un autre bâtiment. Il devrait y avoir in numéro d'urgence.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Cze 2016
8.6

El hostal si que esta muy bueno para el precio y la gente es muy amable. Esta cerca del centro de la ciudad y es muy facil de allí llegar. He pasado muy bien.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Cze 2016
10.0

Super accueil à mon arrivée et service impeccable! L'auberge est très bien situé près du centre et toutes les visites peuvent se faire à pied très facilement, incluant le trajet de la station de l'autobus jusqu'à l'auberge. Le personnel est vraiment très courtois! AAA+++

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Kwi 2016
6.3

About what I expected... Although the ceiling above the showers was riddled with mold, and I had to wait nearly twenty minutes outside the hostel for someone to open up and let me inside. At 5 pm.... But other than those two things, pleasant enough! If you're looking for some where cheap, you've found it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
18 Mar 2016
10.0

I was a bit skeptical going to this hostel, but it ended up being an incredible experience! I connected with the other travelers with the entire city right at your doorstep. I felt very secure and the staff was very helpful! I would definitely recommend, although I had a short stay, I had a great overall impression!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Mar 2016
9.1

A very good located place. I loved it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
12 Mar 2016
6.6

For a short stay okay and cheap but for more than a weekend i would recommend something else.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.