Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Youth Hostel Rothenburg o.d.T.

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 318 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 318 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.8
Youth Hostel Rothenburg o.d.T. Located at Muehlacker 1, , Rothenburg.
Youth Hostel Rothenburg o.d.T.
Germany
Rothenburg Bavaria 91541 Muehlacker 1
80% 318
49.3724257 10.1796269
Youth Hostel Rothenburg o.d.T.
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
9 Lip 2016
8.6

Very near to the old town. Staff were helpful. Comfy room and I was the only one in the dorm room. Nice breakfast which is included. A lot of kids in the hostel and poor soundproof.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Cze 2016
10.0

Friendly and helpful staff. The location is good. Quiet and clean environment. Adequate toilet and bathing room. Overall it is excellent experience to stay here. I will stay here if I turn up again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Cze 2016
8.0

호스텔이 역에서 조금 멀다 걸어서 15분? 하지만 조식도 좋고 방도 나름 깔끔한편이다. 마치 고등학교때 수련회오는 장소같은 느낌이고 실제로 어린아이들이 단체로30~50명정도가 찾아오는거같다.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Cze 2016
5.4

Place was REALLY dark.. had to manually switch-on lights at night. Creepy.. Very little people were staying when I was there. Door lock is alittle faulty, takes time to open it. Bed was dusty. Probably the scariest hostel I've stayed in due to lack of lighting.. but the free breakfast they provided was SUPERB - includes a variety of fruits, great selection of drinks and teas and even 2 types of soft boiled eggs! Probably the best breakfast I had out of all hostels I stayed in. Location alright.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Cze 2016
10.0

El mejor hostal en el que he estado, el desayuno inmejorable, todo es perfecto, si volvería!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
5 Cze 2016
6.6

Great breakfast , but the wifi doesn't work .

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Amanda_kerr
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
26 Maj 2016
4.3

I wasn't overly impressed but this was the only option for Rothenburg

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
5 Maj 2016
8.3

A nice place for making friends

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
4 Maj 2016
6.6

기차역에서 걸어서 15-20분 거리이지만 관광명소와 근접해 불편함이 사실 없음. 인터네셔널 호스텔 카드(쿠폰) 만들어야된대서 3유론가 추가해서 만들었는데 룩셈부르크에서 이런 내용을 모름 왜 만들라고 한지 모르겠음 낡지만 깨끗한편, 조식이 유럽여행 호스텔 조식 중 가장 좋았음

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Kwi 2016
7.7

Perhaps it was just when I came but I had most of the hostel to myself, or so it would seem. Not the most social place ever but the staff were great, rooms were clean and it was in a good location. Breakfast every morning was good. A bit harder to find but overall a nice average hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.