Hostelworld.com

Youth Hostel Rothenburg o.d.T.

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 302 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 302 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.4
Youth Hostel Rothenburg o.d.T. Located at Muehlacker 1, , Rothenburg.
Youth Hostel Rothenburg o.d.T.
Germany
Rothenburg Bavaria 91541 Muehlacker 1
85% 302
49.3724257 10.1796269
Youth Hostel Rothenburg o.d.T.
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
5 Maj 2016
8.3

A nice place for making friends

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2016
7.4

This hostel is fine if you stay one night, like me. I was on a tight budget & ended up paying for parking (which they state is free) & an additional fee for staying there. Parking is 5 euros & the fee is 3,50 euros. Towels are 1,50. Just keep that in mind. It's not very social. Breakfast is okay, it's free. Also, you have a fifty percent chance you won't get wifi in the room. I didn't have any, but the girl I was sharing the room with did. It's fine, but I'll stay at a hotel next tim

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
28 Mar 2016
7.4

조식이 무료인것이 굉장히 좋았다 스텝도 매우 친절했디 다만 엘리베이터가 없다는게정말.... 3층까지 집을 올리고 내리고;;;

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Mar 2016
9.1

Really nice, convenient place to stay in Rothenburg. Comfy beds, plentiful showers and bathrooms. Great location. The internet worked well in the bedrooms. Overall a great place to stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Gru 2015
9.4

Visiting Rothenburg ob der Tauber was one of the highlights of my trip to Germany. Although the hostel is a 15 minute walk from the train station, it is still in a great location in the old part of the city. The only negatives: 1) This place is a bit expensive for a hostel, but it was clean and worth spending the night. 2) There is not a social atmosphere at all. My room was empty and I hardly saw other guests. Still a great visit!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Gru 2015
8.0

ok hostel, kinda a pain to get to as it is at the back of the town though.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • eichert_998199
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
8 Gru 2015
8.6

Great location and very clean rooms.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Lis 2015
10.0

cool unique hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.