Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Youth Hostel Plakias

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.7
Znakomity 444 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.7
Znakomity 444 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Cze 2017
10.0

I had an amazing experience at this hostel! Uli was very welcoming and went above and beyond what would be expected of a hostel manager. You'll never get bored while staying here - cliff jumping, crystal clear beaches and stunning waterfalls. Very easy to get to from the major cities, the breakfast and drinks at the hostel are ridiculously cheap too. Hot showers, friendly staff and a large cooking area!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • melodicyeah
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 55 Recenzje
11 Cze 2017
10.0

Great place to stay in a chilled out small town. There are many beaches close by or canyons and waterfalls a short drive away. Many of the people who stay are there for a few weeks.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Cze 2017
10.0

A beautiful oasis inbetween Mountains at beach. Great staff, great breakfast,hammocks and well located.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Cze 2017
10.0

This place is the only spot you need to stay in Crete. Uli will help guide you in the right direction to all good places and AMAZING FOOD. If he recommends you go eat or invites you to join, you should not say no.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Cze 2017
10.0

Come here to heal your soul, to be surrounded by pristine natural beauty, positive people and delicious delicacies. Already thinking about the next time I'll be back, and for even longer :D

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
15 Maj 2017
10.0

Hands down the greatest hostel in existence. If you're staying in Crete, stop looking and book here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Maj 2017
9.4

Lovely hostel - very green and calm! Uli was really friendly and knowledgeable! Thank you!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Maj 2017
10.0

WONDERFUL!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Maj 2017
10.0

This is by far the most incredible place I've ever stayed, hostel or not. I immediately felt welcomed into a family and way of life that is hard to describe. Take advantage of the the opportunities to meet new people and enjoy paradise.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2017
9.7

A paradise-like, relaxed place run by the most chill guy i've met in some time. Just go- you won't regret it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.