Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Youth Hostel Piero Rotta

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
6.7
Dobry 997 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 6.8
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 5.9
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 6.0
ZAREZERWUJ
6.7
Dobry 997 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 6.8
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 5.9
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 6.0
Youth Hostel Piero Rotta Located at Viale Salmoiraghi, 1, , Milan.
Youth Hostel Piero Rotta
Italy
Milan Lombardy Viale Salmoiraghi, 1
67% 997
45.4839656 9.1405177
Youth Hostel Piero Rotta
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Lip 2016
8.0

Es un hostal bastante extraño. Al llegar notas que parece un hospital ambientado como un hostal. El personal fue muy amable, y un plus es que el chico de la recepción hablaba español. Tiene ascensor lo cual es muy útil y el desayuno es bueno y justo. La habitación era grande y espaciosa pero muy caliente, sin acondicionamiento por ningún lado y si abres el balcón se llena de mosquitos, tuvimos que matar varios para poder dormir😡 Bueno para pasar una noche

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Lip 2016
6.0

Staff were hit and miss. Mostly rude but some genuinely nice and wanting to help out. Has more of a high school changing room vibe than a hostel feel. Common area not really conducive to making friends. Breakfast was average, good to fill up for the day. SHOWERS WERE COLD. Had to wait almost two hours to check in because there was a queue of 5 other arrivals before me.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lip 2016
8.0

Buena hostal. Cerca del metro, El cual te lleva a donde tú quieras. Es limpia, tiene casilleros aunque algunos están malos pero es un detalle. Buenos lugares para descansar y hacer vida social. En general anda muy bien la hostal.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Lip 2016
5.4

The man on the desk was very nice. Location was good for what I needed, but if seeing the city quite out the way. More of a hospital vibe. There was like a school group of young teenagers screaming and making noise all night. Wifi is 200mb. No working power points in the room. Bathrooms were average, no where to put clothes/towel whilst in shower but on outside. Breakfast is rolls with jam, and cornflakes. Good coffee. Fine for one night if just need a bed, but wouldn't really recommend.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
11 Lip 2016
7.7

Clean, comfortable beds, really nice staff and good breakfast included!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lip 2016
6.0

In my view the hostel has potential but doesn't fully reach it (yet). Mentioned a lot in the reviews (and justly so) is the sanitary. It should really be updated; it is, however, clean. It was also a bit noisy at night, perhaps some rules on volume in the corridors would be a good idea. The hostel is easy to reach. At night the neighbouthood isn't very comfortable, but it's just a 5 minute walk from the metro. All in all, don't expect to much and (apart from the sanitary) an acceptable hoste

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Cze 2016
10.0

muy limpio, fácil acceso porque está cerca del Metro línea roja, personal muy amable y saben hablar varios idiomas entre ellos el español.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Cze 2016
5.4

This hostel seemed quite dirty and not very well taken care of. The staff messed up my booking, gave away my bed, and threw away a couple of my things.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 23 Recenzje
29 Maj 2016
5.1

Some staff poorly treated customers. Location is far from everything.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
28 Maj 2016
4.0

La verdad un hostel horrible,muy mala la recepción.cero informacion.no es muy limpio..esta lejos de todo y difícil de llegar.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.