Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Youth Hostel Piero Rotta

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.9
Dobry 1083 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 6.8
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 6.2
  • Udogodnienia 6.0
ZAREZERWUJ
6.9
Dobry 1083 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 6.8
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 6.2
  • Udogodnienia 6.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2017
6.6

Solides günstiges Hostel ohne Schnick Schnack. Wer nur ein Bett zum schlafen braucht ist hier gut aufgehoben. Es ist alles sehr einfach gehalten, aber durchaus okay. Ich würde hier nochmal einkehren.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2017
6.9

Satisfaisant sur tout les points, rien d'excellent, rien d'horrible. Probablement l'hostel que j'ai le moins aimé si on compare avec d'autres hostels dans la même fourchette de prix. L'ambiance hostel jeunesse n'y est pas: beaucoup de familles, d'adolescents, d'enfants et de personnes de plus de 50 ans. Pas trop loin du centre-ville, à 5 minutes du métro. Déjeuner très basic dans une cafétéria au sous-sol. Beaucoup de bruit la nuit à cause des vieilles portes et fenêtres.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
14 Kwi 2017
8.0

La ducha una maravilla y el desayuno muy bueno. El personal era simpático. Esta cerca del metro pero podría estar mejor (y el metro pasa cada 10 min mas o menos)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Bułgaria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Kwi 2017
7.4

Very practical if you need to stay overnight in Milan before catching a bus from the Bus Terminal. The man at the reception was very pleasant even though it was past 3 am when we finally arrived. He even gave us the keys to a private room although we booked a cheaper dorm. The lady in the morning was also very kind to us as we checked out. The hostel itself however does have a hospital feel to it. I would not recommend staying there long term, but it definitely does the job for an overnight stay

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Kwi 2017
8.9

Basic but decent. Friendly staff, clean and fresh rooms.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2017
6.9

Bed was creaky and extremely annoying. Only 1 plug socket in one room for 6 people. I didnt feel that the staff at desk was very friendly. Toilet was decently clean and breakfast was nice tho. There's also lockers for you to put your stuff in so tht's nice. Only 10-15 minute walk from the QT8 metro station so that's good too.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Kwi 2017
8.0

This hostel is located in very nice location very near to the lampugnano bus stop. No soap and shampoo in the bathroom but it is well maintained with good numbers . Breakfast is good and it adds value for your stay . Wifi is separate for different floors which could be disturbing . No computers available for urgent works. So plan to take your PC with you . Otherwise staffs are very friendly and helpful .

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Kwi 2017
9.1

Gutes Preis-Leistungsverhältnis. Man kann bei dem Preis und der Leistung (inkl. gratis Frühstück) nicht meckern. Wir hatten zu zweit ein 3 Bettzimmer, leider waren 2 von den Betten wirklich sehr durchgelegen. Ich hab dann kurzerhand auf dem Boden genächtigt. Alles im Allen, war es aber ein guter Aufenthalt, nicht weit entfernt von der Flixbushaltestelle, nicht weit entfernt von der U-Bahn, nicht weit weg von der Hop-On Haltestelle.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Kwi 2017
7.1

还行吧,不过买了日票的话还是不建议住这里

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2017
9.4

Location is good. Staff is very co-operative.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.