Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Youth Hostel Piero Rotta

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.7
Dobry 1,014 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 6.7
  • Personel 7.2
  • Atmosfera 5.8
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 6.0
ZAREZERWUJ
6.7
Dobry 1,014 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 6.7
  • Personel 7.2
  • Atmosfera 5.8
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 6.0
Youth Hostel Piero Rotta Located at Viale Salmoiraghi, 1, , Milan.
Youth Hostel Piero Rotta
Italy
Milan Lombardy Viale Salmoiraghi, 1
67% 1014
45.4839656 9.1405177
Youth Hostel Piero Rotta
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Wrz 2016
2.0

worst hostel I ve ever stayed in europe! prepare yourself to be your own house keeper here..! I didnt see any staff for cleaning or changing sheets at all! I found the room filty after I checked in, full of garbeges all over the room, broken beds, worst toilets I ve seen, poor&dirty showers ( which there was only one in whole building).. and they said I have to pay 2 euros extra tax for per night because I am older then 30! this hostel was joke, I am telling you.. I d keep write forever..!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Wrz 2016
7.1

War ganz in Ordnung für den Preis, auch wenn die Duschen und das Bad hätten sauberer sein können. Ansonsten ist positiv hervorzuheben, dass die Mitarbeiter ziemlich freundlich und zuverlässig waren und die Rezeption jederzeit zu errreichen ist.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sie 2016
7.7

Good value for money - I wouldstay there again when in Milan -the Hostel Manager was particularly helpful!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sie 2016
8.3

Breakfast more than I expected

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • mikerichardy9000
  • Meksyk, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Sie 2016
6.3

Es un Lugar frío en ambiente y muy caluroso porque no hay aire acondicionado ni nada. Muchos sancudos. Fue una noche larga. me pareció caro porque hasta Las toallas tube que pagar.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
5 Sie 2016
4.9

Il y a beaucoup de chose refaire

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
4 Sie 2016
5.4

Très mal placé! Dans le quartier des prostituees, très loin de centre. Résidence sombre et chambre opprimante. Petit dejeuner compris certes mais presque plus rien à manger à notre arrivee!Personnel néanmoins sympathique. Heureusement que ca n'était que pour une nuit...

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia Północna, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
28 Lip 2016
5.7

This hostel was okay for a cheap stay but there was no kitchen facilities and no atmosphere. The staff could maybe arrange more sociable events

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Lip 2016
8.0

Es un hostal bastante extraño. Al llegar notas que parece un hospital ambientado como un hostal. El personal fue muy amable, y un plus es que el chico de la recepción hablaba español. Tiene ascensor lo cual es muy útil y el desayuno es bueno y justo. La habitación era grande y espaciosa pero muy caliente, sin acondicionamiento por ningún lado y si abres el balcón se llena de mosquitos, tuvimos que matar varios para poder dormir😡 Bueno para pasar una noche

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Lip 2016
6.0

Staff were hit and miss. Mostly rude but some genuinely nice and wanting to help out. Has more of a high school changing room vibe than a hostel feel. Common area not really conducive to making friends. Breakfast was average, good to fill up for the day. SHOWERS WERE COLD. Had to wait almost two hours to check in because there was a queue of 5 other arrivals before me.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.