Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Youth Hostel Piero Rotta

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.2
Bardzo dobry 1130 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 6.8
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 6.4
ZAREZERWUJ
7.2
Bardzo dobry 1130 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 6.8
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 6.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Diegoga94
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2017
4.9

I would dare to say that this is the worst hostel I have stayed in, the facilities were terrible although the staff was great but they really need to tear down this place and rebuild it. It looks like a hospital, you only 2 outlets for 6 persons in the room and there's only wifi on the common room and it sucks. Also the beds make a lot of noise, the lockers are out of the room and the showers were terrible, they reeked. Definitely I wouldn't stay again in this hostel.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
14 Lip 2017
6.9

This was fine for an overnight stay before catching a flight in the morning, but I'm not sure I would stay here for more than that. The hostel was very large but felt strange. It was close to the lampugnano bus station that I arrived on and had a 24 hour reception. Giant lockers outside of the rooms and very basic breakfast

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Lip 2017
8.6

El personal siempre es amable y las habitaciones privadas excelentes, sólo hay muchos mosquitos pero en general es en la ciudad, nada tiene que ver con el hostal

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Lip 2017
8.6

Normales Hostel, Preisleistungsverhältnis sehr gut Frühstück war vollkommen in Ordnung. Könnte ohne Ohropax etwas laut sein, ist sehr hellhörig und die Klimaanlage hat nicht richtig funktioniert

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • zmcmillanteak1378
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
6 Lip 2017
5.7

Small feces in the shower. Mosquitoes everywhere. Loud high school group from Poland. Terrible terrible WiFi. Breakfast was gross (bread in packets & orange juice is yellow water). On the first night the police came for someone. Lockers are big but possible to open even with lock on. Staff were ok. The guy with the glasses said Hi :) Stain on bed sheet. No kitchen water. But I survived because I drank from the bathroom sink. Very spacious common room and hallway. There's a pool nearby :)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
3 Lip 2017
8.0

Ambiente accoglente e pulito (munito anche di lavanderia), personale cordiale

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • LaurenceCatherine
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
30 Cze 2017
6.3

Points positifs : Le personnel à l'accueil, le déjeuner franchement étonnant, les grands casiers avec cadenas fournis, le métro à 5 minutes à pied. Points négatifs : Sachez que vous êtes situés dans un quartier quelques peu défavorisés, pour ne pas dire "ghetto", personnellement je ne m'y sentais pas en sécurité d'y circuler. Une fois la cafétéria du déjeuner fermé, vous n'avez qu'un micro-onde à votre disposition, aucune vaisselle, aucun ustensile, rien. Mauvaise ambiance, mauvais wi-fi.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Cze 2017
5.7

A super big hostel - feels like it used to be a school. It's perfectly fine for a night however it lacked atmosphere. No kitchen and the WiFi requires you to re-sign in (with a new password) everytime you drop out of the internet which is annoying.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
23 Cze 2017
5.1

No outlets in my room and awful wifi. Great staff and decent breakfast though

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • steyermargaux5
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Cze 2017
9.4

Tres agréablement surprise par cette auberge. Rien a redire. 18EUROS la nuit petit dej compris. Tres propre et entretenue

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.