Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Youth Hostel Innsbruck

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.1
Bardzo dobry 572 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 6.2
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 6.3
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
7.1
Bardzo dobry 572 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 6.2
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 6.3
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 7.0
Youth Hostel Innsbruck Located at Reichenauerstraße 147, , Innsbruck.
Youth Hostel Innsbruck
Austria
Innsbruck 6020 Reichenauerstraße 147
71% 572
47.2740608 11.4279484
Youth Hostel Innsbruck
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
26 Lis 2016
6.3

-Das Personal war überhaupt nicht bereit uns entgegenzukommen hinsichtlich unserer Abfahrt vor 6:00 in der Früh, so das wir einen Zug nehmen mussten der uns eigentlich nicht gepasst hat -Auf die Frage nach Handtüchern sind uns zwei mini Handtücher gegeben mit den Worten es handelt sich um eine Ausnahme -Das Frühstück ist sehr minimalistisch -Gepäcksaufbewahrung ist nur möglich wenn man ein Vorhängeschloss selber mit hat. -Zimmer sind eng aber Ok -Rezeption die meiste Zeit unbesetzt

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lis 2016
4.3

Ostello vecchio stile: non molto pulito, camere fredde, docce non chiudibili, colazione scarsa. Il wi-fi era molto debole. Il check-in si può fare solo dalle 17 in poi (fino alle 22) ma il check-out tassativo alle dieci del mattino. Troppo presto! Inoltre la receptionist alle 10 e 1 minuto è passata in tutte le camere che dovevano lasciare la struttura dicendo che "aveva finito il turno" e doveva andare a casa. 1 minuto!!!! Le abbiamo chiesto una mano per la farmacia e alla fine ci ha cacciato.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lis 2016
3.4

Llegamos al hostel y la habitaciòn que nos asignaron tenìa todas las camas hechas como si todas estuviesen ocupadas, era porque no habían ordenado ni limpiado desde la estancia de la noche anterior por lo que nos mandaron a elegir y desarmar cualquier cama sin certezas de si estaba ocupada o no, lo hicimos y al volver de cenar en una de las camas había otra persona durmiendo asì que un desastre. Desayuno pobre para el precio y la señora que lo sirve tiene realmente muy mal humor.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
10 Lis 2016
3.1

The hostel is not well located and the rooms are small and smells really bad. I have been staying in many hostels in the past 3 years in US, south america and europe, and it was my worst experience in hostels. There is no wifi in the rooms and it is expensive for the services provided.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
19 Paź 2016
6.3

위치는 버스정류장바로앞이라 좋음 조식도 햄이랑 빵 요거트 시리얼다양하게줘서좋은데 침대가 엄청 간지러움 배드버그는 아닌것깉은데 기분더러움 화장실도 불편 한번가고안갈것

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
16 Paź 2016
7.7

It's another of those proper youth association hostels set up for large groups of kids on a school trip. It is a bit devoid of atmosphere and the building and facilities are from the 60s/70s but they both do the job. Location is a bit of a walk from the old town otherwise it is a relatively expensive bus ride. Security is excellent and though I wouldn't call the staff friendly, they do everything that is asked of them

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Paź 2016
5.4

Felt more like a retirement home than a youth hostel..

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
11 Paź 2016
6.3

No kitchen, however very clean hostel and only a 30 minute walk to the centre. Or a short bus journey

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
26 Wrz 2016
6.0

좁고 시설도 별로고 역에서 가는 것도 애매하네요 좀 버거웠어요

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
22 Wrz 2016
8.9

Nice location, near by the treinstation at the lake. Clean rooms, staff was helpfull and they have a great breakfast buffet

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.