Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Youth Hostel Innsbruck

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.8
Dobry 589 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.8
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 6.0
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 6.0
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 6.4
ZAREZERWUJ
6.8
Dobry 589 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.8
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 6.0
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 6.0
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 6.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
30 Sty 2017
7.1

Just a place to sleep, seriously outdated rooms and showers, far from the center, no real atmosphere. Only positives are included breakfast and probably the best pillow i slept on while on my trip through Austria

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sty 2017
4.9

Alte herunter gekommene Zimmer, nur zwei duschen pro Flur, WLAN nur im eingangsbereich empfangbar und unverschlüsselt

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
21 Sty 2017
9.1

Il y a un arrêt de bus juste en face et juste devant l'auberge de jeunesse (difficile de se tromper), par contre il faut compter au minimum 25 ' pour rejoindre la gare. There is a bus stop in front of the Hostel (easy to find),But it takes 25 minutes at least to join the railway station.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rumunia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
9 Gru 2016
8.3

This is not an actual hostel, more like a converted Youth Center, but it's a great budget option for Innsbruck, good value for the money. The included breakfast is really good, more than what other hostels would make you pay for. Far from the center, not walk-able distance, but there's a good bus connection and the stop is right in front, and with the Innsbruck card you don't need tickets. Place doesn't open till 5pm, which is inconvenient, but luggage can be stored at the train station.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Lis 2016
6.3

-Das Personal war überhaupt nicht bereit uns entgegenzukommen hinsichtlich unserer Abfahrt vor 6:00 in der Früh, so das wir einen Zug nehmen mussten der uns eigentlich nicht gepasst hat -Auf die Frage nach Handtüchern sind uns zwei mini Handtücher gegeben mit den Worten es handelt sich um eine Ausnahme -Das Frühstück ist sehr minimalistisch -Gepäcksaufbewahrung ist nur möglich wenn man ein Vorhängeschloss selber mit hat. -Zimmer sind eng aber Ok -Rezeption die meiste Zeit unbesetzt

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lis 2016
4.3

Ostello vecchio stile: non molto pulito, camere fredde, docce non chiudibili, colazione scarsa. Il wi-fi era molto debole. Il check-in si può fare solo dalle 17 in poi (fino alle 22) ma il check-out tassativo alle dieci del mattino. Troppo presto! Inoltre la receptionist alle 10 e 1 minuto è passata in tutte le camere che dovevano lasciare la struttura dicendo che "aveva finito il turno" e doveva andare a casa. 1 minuto!!!! Le abbiamo chiesto una mano per la farmacia e alla fine ci ha cacciato.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
23 Lis 2016
7.4

A little far from the city centre but you may take bus "O" to the city centre. Bus stop is located at the front door of the hostel. Breakfast is good: Bread, ham slices, cheese, cereals, yogurt, juices, coffee and tea. You will need to pay EUR0.50 (if I rmb correctly) to use the stove. Overall, it is not a bad experience.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • tiagomsantos
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
18 Lis 2016
4.0

Não tem clima de hostel, não se ve funcionários e a moça da recepção fica enfiada em um quartinho e tem que chamar se precisar de alguma coisa, a área comum do hostel vive escuro sem iluminação, a localização não é boa mas tem um ponto de ônibus na porta, alem disso você precisa deixa 50 euros de deposito pelas chaves, ou seja não perca essa m***, quartos minúsculos e roupa de cama velhas, não vá achando que vai fazer amigos pois não tem clima de hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lis 2016
3.4

Llegamos al hostel y la habitaciòn que nos asignaron tenìa todas las camas hechas como si todas estuviesen ocupadas, era porque no habían ordenado ni limpiado desde la estancia de la noche anterior por lo que nos mandaron a elegir y desarmar cualquier cama sin certezas de si estaba ocupada o no, lo hicimos y al volver de cenar en una de las camas había otra persona durmiendo asì que un desastre. Desayuno pobre para el precio y la señora que lo sirve tiene realmente muy mal humor.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
10 Lis 2016
3.1

The hostel is not well located and the rooms are small and smells really bad. I have been staying in many hostels in the past 3 years in US, south america and europe, and it was my worst experience in hostels. There is no wifi in the rooms and it is expensive for the services provided.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.