Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Youth Hostel Innsbruck

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.8
Dobry 616 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 6.1
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 6.1
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 6.2
ZAREZERWUJ
6.8
Dobry 616 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 6.1
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 6.1
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 6.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Maj 2017
8.3

Nachtportier und die blonde rezeptionistin waren super nett !! Bus halltestelle genau vor hostel und auch Nachtbus ist sehr gut! Zimmer sind ok. Gerne wieder!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Maj 2017
6.3

Internet only in the Lobby and during my staying was not working!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
2 Maj 2017
5.4

Wifi did not work. Dryer machine did not work. Staff was not helpful with either of these issues.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
25 Kwi 2017
7.1

Good for backpacker. No soap in kitchen. Wifi not in rooms.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Kwi 2017
7.1

Appalling noise between 2-4 am, kicking and slamming doors, shouting - very disappointing.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Kwi 2017
3.4

Horrible location, the staff weren't friendly or helpful. The whole place was really dirty. The breakfast was good and they provided decent lockers. The place was also really cold and it snowed while there. Really strange place.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
10 Kwi 2017
5.4

The shower was literally in the same room as the sinks for the bathroom with no privacy. To use the stove you have to pay and the beds weren't that comfy either. On arrival they ask to keep some form of your id in exchange for keys. The fact that the reception is closed during the day until 5pm with no place to store your luggage securely before then isn't that great either.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
24 Mar 2017
7.1

Nice hostel in a good location along the river. Had a mediocre kitchen with nice eating areas and seating. Rooms were small but were completely fine. Only bad thing was wifi was only free in the lobby and there was little to no atmosphere at the time of my stay

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
16 Mar 2017
7.4

El lugar es bueno.. tienen buen servicio pero el Check in es muy tarde. Tienen que bajarlo a las 14 hs por lo menos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Mar 2017
8.0

Stayed Stayed a few nights. The staff were very friendly an helpful, even when I accidentally left my luggage. The times stove top cookers that you have to pay for were surprising, but useful. Do make sure to label your food very clearly

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.