Hostelworld.com

Youth Hostel Dubrovnik

Ceny
mapa
Recenzje
6.0
Dobry 176 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.0
  • Bezpieczeństwo 6.0
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 6.0
  • Atmosfera 4.0
  • Czystość 6.0
  • Udogodnienia 6.0
ZAREZERWUJ
6.0
Dobry 176 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.0
  • Bezpieczeństwo 6.0
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 6.0
  • Atmosfera 4.0
  • Czystość 6.0
  • Udogodnienia 6.0
Youth Hostel Dubrovnik Located at Vinka Sagrestana 3, , Dubrovnik.
Youth Hostel Dubrovnik
Croatia
Dubrovnik 20000 Vinka Sagrestana 3
60% 176
42.6480385 18.0929052
Youth Hostel Dubrovnik
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
23 Wrz 2015
7.1
Przetłumaczone przez Google

Dobra cena w drogim miastem. Lokalizacja nie daleko od Starego Miasta. Nie sporo szumu, jednak jeśli nie jest to czego szukasz to jest dobre. Pomyśl dwa razy, jeśli jesteś wysoki. Łóżka mają głowy i końce i jako ktoś, kto śpi z nogami wiszące nad końcu łóżka, to czuję się napchany.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
2 Wrz 2015
4.6
Przetłumaczone przez Google

Hostal się i trudne do znalezienia, osobiste nie do zniesienia w nocy, nie ma klimatyzacji w pokojach! W jednym z najgorętszych miast na świecie! Wifi czasami dobre, nie ma życia nocnego lub kogoś do rozmowy w miejscach publicznych

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Sie 2015
7.1

I'd like you to allow your guests checking out early morning or perhaps it might be better to check out in the night one day before

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Sie 2015
5.1

We only stayed one night at the Youth Hostel Dubrovnik. I wouldn't stay there anymore. There is only one key per Dorm, the atmosphere is very poor. Our room was not very clean. The location is quite okay and the breakfast that is included is probably the best we had in a hostel.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
24 Sie 2015
5.1

El hostel se encuentra a 15-20' a pie del Casco Viejo de Dubrovnik,lo que en una ciudad tan pequeña no es precisamente "cerca".No hay taquillas:te ofrecen guardar tus cosas de valor en recepción pero "no se hacen cargo" si te las roban.Las habitaciones son enanas y calurosas mientras que el A/C en los pasillos está (inexplicablemente) a -5º. El desayuno es pobretón, pero al menos está incluido.El ambiente es NULO,más propio de un convento que de un Youth Hostel. Y el personal... aprobado raspado

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Sie 2015
6.3

Big hostel from YHA so you know what you get. Okay facilities, enough bathrooms but not the best atmosphere. There is just one room to hang out in and it smelled like sewage water for some reason. It doesn't give a home feel and you just want to leave asap. Too less space in the rooms. The breakfast is really good, but only served between 8 and 9, so if you want food you're forced to get up at 8. It's okay overall, but really expensive for what it offers.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Sie 2015
7.7

The hostel is 15min from the old town which is good. There is silly system with the keys for the room (only one key for everyone in the room to share). The owners were fine, but not outstanding service anyway. Breakfast was probably the best breakfast I've had in a hostel so make sure you don't miss it, it only lasts 1 hour. Overall a good hostel, but maybe not the best to meet people.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
14 Sie 2015
4.9

Pretty average hostel and highly overpriced. Only stay here if you need a place for a quick stop over. Staff very bland.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Sie 2015
8.9

The staff at the hostel were lovely and very accommodating. They even upgraded me to a private room on my last night as they needed to make the female dorm a mixed dorm which was fantastic. The facilities were very clean. Breakfast was basic and so were the facilities but for a budget hostel you get what you pay for. The only downside is there is no where to lock your valuables so you have to leave it at reception which isn't 24 hours.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Sie 2015
4.6

El hostal es limpio y esta como a 15 minutos caminado de old town. Los aspectos a mejorar serían la pobre conexión a internet y que no hay aire acondicionado en las habitaciones.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.