Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Youth Hostel Anna

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 2161 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 2161 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
23 Lip 2017
9.4

Twin private room: AMAZING! The pool was so nice and the people working there were so friendly. The Atlas restaurant is a must!! Recommend the villa anytime !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Lip 2017
5.4

Would be nice to clean the bathroom at least once a day and not only mopping the floor. The sinks were disgusting. The rooms smelled like moth balls.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
20 Lip 2017
6.3

El personal muy simpaticos y la ubicacion no esta mal! La limpieza fue bastante mala, sobre todo de los baños.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
19 Lip 2017
6.0

Pros: low cost, convenient transfer to the port for €5. Cons: extremely spotty Wifi, dirty and clogged shower, unfriendly female receptionist (the guy was pretty cool though). Absolutely nothing in the way of facilities except a bed and a shower.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
18 Lip 2017
8.6

Stayed in a private room and it was lovely. Overlooked a pool and a 5 minute walk from what I though was the best beach in Santorini, Perissa or Black Sand beach. Wifi was a problem at times. Very clean and they offer a volcano/sunset tour cheaper than elsewhere on the island.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Lip 2017
9.7

Amazing place to stay in Perissa, Santorini.huge Lockers, nice community area outside, everything closeby. Big room with a nice clean bathroom. Enough sockets to charge, also at the community area. Wifi worked, stuff was nice. Great price and you get a lot for it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • leandroccl3
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lip 2017
9.4

Really good ambiance, good stuff. The rooms are clean and comfortable. I recommend that.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lip 2017
4.9

The bathroom had cockroachs everywhere, they didnt clean up any of the days we stayed, the mattres was dirty, because wine had been spilled on it. No towels are available. :(

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
16 Lip 2017
7.4

La habitación es amplia y limpia con un baño cómodo. No tiene cocina, ni utensilios. pero sí un frigobar. La oficina de informes está a una cuadra del lugar. Nos atendieron bien y nos permitieron dejar las valijas en un espacio común hasta la hora que nos íbamos.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Lip 2017
3.7

Banheiro fedido, máquina de cartão pra pagamento da estadia não funcionava (mentira da funcionária para que pagasse em dinheiro) bagunçado, barulhento, se realmente estiver sem dinheiro se hóspede nesse hostel. Muito ruim.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.