Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Yosemite International Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.0
Bardzo dobry 285 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.4
  • Bezpieczeństwo 7.2
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 6.3
ZAREZERWUJ
7.0
Bardzo dobry 285 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.4
  • Bezpieczeństwo 7.2
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 6.3
Yosemite International Hostel Located at 18605 Main Street, Groveland, Yosemite.
Yosemite International Hostel
USA
Yosemite California 95321 18605 Main Street, Groveland
70% 285
37.8373452 -120.2337512
Yosemite International Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Wrz 2016
6.3

It was fine for a night or two. But I wouldn't recommend it for any longer than that. The only real reason to stay there is if you're planning on going to Yosemite national park.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
17 Wrz 2016
6.0

one of the few cheap not-campground options in yosemite. A bit of a drive to the valley unfortunately though. Hostel itself is standard I'd say.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
14 Wrz 2016
10.0

I didnt show up, my bad.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Wrz 2016
5.7

Spinnweben in den Duschen und Toiletten entfernen. Außerdem richtige Decken für die doch sehr kalten Nächte anbieten.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Wrz 2016
5.7

Sauberkeit lässt zu wünschen übrig, besonders die Küche ist sehr sehr unhygienisch! Küche ist ebenfalls schlecht ausgestattest z.B. zu wenig Besteck.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 43 Recenzje
5 Wrz 2016
8.0

A bit obsolete and dirty but the place is really nice and personal friendly

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Wrz 2016
7.7

Good location! We were checkin late night at 10.30pm. But still have staff to taking care us. There need only cash and no phone signal ,wifi doesn't work on my phone :(

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Wrz 2016
7.1

Auberge de jeunesse standard mais excessivement chère (cela est du à l'emplacement). Cadre calme, sanitaires corrects, chambre et lits propres. Boissons chaudes disponibles pour le petit déjeuner. Gros regret : l'absence de casiers et de prises individuelles.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sie 2016
4.6

CASH ONLY and staff not so comprehensive and asking for cash even if we are foreigners... Our room had an open window not closable because of the ac, I was cold all night ! Showers not very convenient (outside). Nothing organized for people to meet. Location is good, 1h from hikes in Yosemite valley.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
21 Sie 2016
10.0

Can't really say too much about the hostel as we arrived there late at night and left early the next day. However the staff member (didn't get his name) was very accommodating allowing us to check in late without any issues. The room we stayed in was quite nice and about what you would expect from a hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.