Hostelworld.com

Yosemite Bug Rustic Mountain Resort

  • 6979 A Highway 140, Midpines, CA 95345, Yosemite V, Yosemite, USA
Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 433 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 433 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.6
Yosemite Bug Rustic Mountain Resort Located at 6979 A Highway 140, Midpines, CA 95345, Yosemite V, , Yosemite.
Yosemite Bug Rustic Mountain Resort
USA
Yosemite CA CA 95345 6979 A Highway 140, Midpines, CA 95345, Yosemite V
86% 433
37.5775078 -119.9527645
Yosemite Bug Rustic Mountain Resort
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Cze 2016
8.3

Auberge de jeunesse charmante et agréable à proximité du parc (env. 45 min) et choix important de plats au café de l'auberge, qui propose notamment des sandwichs pour les trails.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Cze 2016
9.4

J'ai été agréablement surprise par cette auberge de jeunesse ! Mes amies et moi sommes arrivées a 22h et avons très bien été accueillies. Nous avons passé la nuit dans le dortoir Adams (6 places de prévue mais nous étions 4 et avions le dortoir pour nous toutes seules). Chambre très propre et silencieuse, lits très confortables, sdb dans la chambre. Nous avons passé un agréable weekend grâce à cette excellente auberge de jeunesse. Je recommande a 100% !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • kimminjung2
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
15 Cze 2016
9.4

요새미티와 차로 한시간정도 거리에 있고 너무 괜찮은 호스텔이었어요~ 중고등학생때 수련회 온 느낌?? 요새미티 내에서 식사를 해결하는것이 고민이었는데 호스텔 내에 식당이 있어서 진짜 좋았어요~ 음식이 질도좋고 맛도 좋았습니당 침실&샤워장도 편하게 이용했어요! 그리고 가격이 정말 저렴해서 맘에 들었습니다 ㅎㅎㅎㅎㅎ추천

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Cze 2016
8.3

Only 1 hour drive to Yosemite village. Great place to stay for daily park visits.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Cze 2016
8.3

Nice hostel, 30 min outside of Yosemite national park. The men's room is fine, with an ensuite bathroom. The beds miss lamps and my mattress needs a replacement. Outside is a nice fireplace to hang out in the evening and a "restaurant" that serves good breakfast, dinner and sells tasty packed lunches for your hike.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Cze 2016
9.1

Jättetrevligt ställe att bo på ett par dagar. Bra möjligheter att laga och förvara egen mat. Helt ok sovrum.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Cze 2016
5.4

Not in Yosemite National Park, about a 30 minute drive to the park gates. Very basic rooms/bathrooms/kitchen area.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
5 Cze 2016
9.4

The Yosemite Bug Hostel is your cheapest option if you would like to stay near the park and can't snag a camping spot. It is about 50 minutes from Yosemite Valley, but it's about the same distance as any of the hotels out of the park. I have stayed here twice, in two different dorm rooms and both were very clean, the beds were comfortable, and it seems that most of the guests go to sleep early and are respectful of others. The staff are so wonderfully helpful as well. Definitely recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Cze 2016
8.0

The hostel was really good just that it's quite far from Yosemite itself.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Cze 2016
8.9

Great location, but the room was not ideal. There was a room above ours and there were people running and jumping around all night and early in the morning (started at 5:30). Everything else is good, but simple. The cafe was great though! And so is YARTS.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.