Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Yolostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 192 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 192 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Lip 2017
10.0

Great hostel, right next to the city center. Easy to reach from station and very nice inside. Clean and proper.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2017
9.4

I had a great time at Yolostel! It is in a really great location, the staff is very nice and flexible, and I made friends that will last a lifetime. All in all, a very enjoyable experience

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Cze 2017
8.0

Good little hostel for a short stay. Good value for money and location was great - very central. Did have the smell of cigarettes quite often but otherwise our stay was fine.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Cze 2017
9.7

It was a nice stay there. The location is good, you can find many places easily. The staff were helpful and warm.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Cze 2017
6.6

The hostel is situated in a nice area. The host is quite helpful and friendly, but the level of cleanliness is still improvable.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2017
8.3

Very nice and pleasant and helpful staff and the hostel is excellently located. Also great rooms. But the major downside was that there were just two bathrooms for four dorm rooms, and since we were not given individual keys -- just 2-3 for eight of us, presumably because we were in a group. Guess it would be different if travelling alone. Also we weren't charged for lockers, keys which was good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Kwi 2017
10.0

Beautiful small hostel with a homely feel. The owners were lovely and gave me coffee in the morning and rakja at night.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
26 Mar 2017
9.7

I had a great time there! The location was absolutely perfect. The staff were the friendliest and funniest staff i've ever met. Highly recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Lut 2017
9.4

Située en plein centre-ville, l'auberge est près de tout. Le personnel est très accueillant, bien qu'ayant certaines difficultés à s'exprimer en Anglais, ils arrivent assez facilement à se faire comprendre. Ils sont disponibles pour toutes questions, conseil ou aide. L'auberge est très propre et bien entretenue, la décoration est sympa, on se sent un peu comme chez sois. Je recommande !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ivanovooko
  • Chorwacja, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 23 Recenzje
24 Lut 2017
10.0

a great hostel. the lady working there was a gracious host.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.