Hostelworld.com

Yolostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 138 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 138 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.6
Yolostel Located at Uzun Mirkova 6/6, 11000, , Belgrade.
Yolostel
Serbia
Belgrade Serbia 11000 Uzun Mirkova 6/6, 11000
87% 138
44.8203401 20.4553734
Yolostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
11 Kwi 2016
8.9

Great hostel. Super independent, nice kitchen. I liked it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Bułgaria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2016
10.0

The yolostel is a great place. Its location is perfect and it's so beautiful inside! It's clean and comfortable! The staff is very helpful and Belgrade is amazing! I totally recommend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lut 2016
10.0

Kind and helpfull staff, excellent location and pleasent atmosphere. Un hostal estupendo! Vednria otra vez.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lut 2016
10.0

This place is like a house. We love all about it, location, decoration, people. Grazie mille😀

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lut 2016
2.6

There was not Staff. Just we had done checkin and 3 days nobady didnt come for cleaning or otherthings Bads are not good ,security İs the most important problem

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi Guys, thank you for the comment. We had some issues with staff this period, but you should enjoy the whole hostel for yourself :) Sorry you didn't enjoyed our place :(

  • Anonimowy
  • Rumunia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
20 Sty 2016
10.0

Great place, great host and perfect location!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Sty 2016
5.7

If you're late than the owners expect you, you may find noone at the hostel (literally noone) so may have to walk around for hours until when they wanna come back and open the gate for you. The hostel does not really have the atmosphere that brings travellers together and nothing special except for its fine design, we had to stay alone and felt insecure in an old and creepy building.There is not always someone to help you there, you lock yourself in and out and leave the keys in the mailbox.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear, we are very sorry you had a bad experience in Belgrade, but it is really not our fault you got pickpocket in the bus. We work for years now and never had such complaints. We would suggest you to book a room in a hotel next time, because you are obviously not fit for a hostel. Cheers :)

  • Anonimowy
  • Turcja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2015
10.0

Excellent location and amazing atmosphere.thxx Nevena for your great hosting!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Gru 2015
10.0

This is probably the best, cleanest, cutest hostel I have ever stayed in, all recommendations!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
22 Gru 2015
10.0

The best hostel i ever go, so cool and so beautiful! If i come back to Belgrade, I will go there!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.