Hostelworld.com

Yolostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 142 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 142 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.1
Yolostel Located at Uzun Mirkova 6/6, 11000, , Belgrade.
Yolostel
Serbia
Belgrade Serbia 11000 Uzun Mirkova 6/6, 11000
89% 142
44.8203401 20.4553734
Yolostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Cze 2016
9.4

Perfect little hostel, perfect place for visiting Belgrade, rooms clean, staff really kind and helpful. Had good time there !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Cze 2016
10.0

There is no way to find fault with this hostel. Nevena was really accommodating in letting us arrive early, and took the time to sit us down and tell us about some of her recommended favourite cafes and bars, all of which we visited and all of which were amazing. The hostel itself is thoughtfully decorated and really clean, and each bed comes with its own locker which I thought was a great touch. Would definitely recommend and would come back without a doubt!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Cze 2016
9.4

great hostel, right in the center. Staff was super helpfull and nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Cze 2016
8.9

I can't fault the hostel in any front other than the fact that I was the only person there. There were not even any staff in the hostel overnight. I appreciate that it is belgrades's low season and that a friend who stayed in a different hostel had the same experience. Apart from that it was a great hostel with a great location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Kwi 2016
8.9

Great hostel. Super independent, nice kitchen. I liked it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Bułgaria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2016
10.0

The yolostel is a great place. Its location is perfect and it's so beautiful inside! It's clean and comfortable! The staff is very helpful and Belgrade is amazing! I totally recommend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lut 2016
10.0

Kind and helpfull staff, excellent location and pleasent atmosphere. Un hostal estupendo! Vednria otra vez.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lut 2016
10.0

This place is like a house. We love all about it, location, decoration, people. Grazie mille😀

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lut 2016
2.6

There was not Staff. Just we had done checkin and 3 days nobady didnt come for cleaning or otherthings Bads are not good ,security İs the most important problem

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi Guys, thank you for the comment. We had some issues with staff this period, but you should enjoy the whole hostel for yourself :) Sorry you didn't enjoyed our place :(

  • Anonimowy
  • Rumunia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
20 Sty 2016
10.0

Great place, great host and perfect location!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.