Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Yolostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 167 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 167 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.1
Yolostel Located at Uzun Mirkova 6/6, 11000, , Belgrade.
Yolostel
Serbia
Belgrade Serbia 11000 Uzun Mirkova 6/6, 11000
92% 167
44.8203401 20.4553734
Yolostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Wrz 2016
9.4

Bien décoré, avec cuisine équipée, calme la nuit : on se sent définitivement bien au Yolostel! Nikola le gérant donne d'excellents conseils pour les visites/sorties/restau.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Sie 2016
4.0

We saw the pictures beforehand and expected something really different. The toilets are a disaster, really dirty and not cared after. The beds are really uncomfortable, and the towels they give you, as promised, are just enough for your face. It would be a cute apartment and hostel, but it simple is not enough cared for. If you don't mind dirtyness, i suppose it can be quite okay. The staff was helpful and friendly though. But we didn't feel comfortable after all.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
16 Sie 2016
8.9

Overall great place. The staff is really amazing and helpful! The location is perfect. Highly recommended.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Sie 2016
8.9

Nice hostel, very well located. The staff is helpful and the kitchen is great. The rooms are large even in the dormitories.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Sie 2016
9.4

No me gusto que no aceptan tarjeta de crédito

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2016
9.4

Great stay, very cool staff, perfect location! Nothing to complain about :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Sie 2016
9.4

Séjour très agréable, staff compétent, chaleureux et toujours prêt à aider... Nous recommandons chaleureusement !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Sie 2016
9.4

The hostel is in a great location, the staff is always available and willing to help. We didn't feel much of an atmosphere but the place felt secure and clean. Would definitely recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 34 Recenzje
23 Lip 2016
8.9

Great location.. good staff .. cool decor common areas clean.. no worries

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Lip 2016
9.7

Buena ubicación, buen precio, buena información para que el viajero conozca los lugares más precisos si tiene pocos días para estar en Serbia. Muy recomendable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.