Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Yolostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 174 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 174 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 9.1
Yolostel Located at Uzun Mirkova 6/6, 11000, , Belgrade.
Yolostel
Serbia
Belgrade Serbia 11000 Uzun Mirkova 6/6, 11000
92% 174
44.8203401 20.4553734
Yolostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • alperarslan20022861
  • Turcja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
29 Lis 2016
10.0

Stayed here two weeks, loved it ( I thought the owner was going to kick me out as I stayed long:)) Lovely hostel in the center of Belgrade, very secure and nice, place is full of art pieces everywhere owners are very nice too. For those who are considering in winter the question I had before arriving "how cold is that going to be?" This is an old building and each wall thickness is around 70 CM plus double glazing windows I couldnt believe how warm it was. Highly recommended go there and stay!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Czechy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
26 Paź 2016
9.1

Dorm is near to city centre and to fortress. Hostel was clean and nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
14 Paź 2016
9.4

The room was perfect, evrything was clean, perfect place if you dont want to spent much money!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Wrz 2016
9.4

Bien décoré, avec cuisine équipée, calme la nuit : on se sent définitivement bien au Yolostel! Nikola le gérant donne d'excellents conseils pour les visites/sorties/restau.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Sie 2016
4.0

We saw the pictures beforehand and expected something really different. The toilets are a disaster, really dirty and not cared after. The beds are really uncomfortable, and the towels they give you, as promised, are just enough for your face. It would be a cute apartment and hostel, but it simple is not enough cared for. If you don't mind dirtyness, i suppose it can be quite okay. The staff was helpful and friendly though. But we didn't feel comfortable after all.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
16 Sie 2016
8.9

Overall great place. The staff is really amazing and helpful! The location is perfect. Highly recommended.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Sie 2016
8.9

Nice hostel, very well located. The staff is helpful and the kitchen is great. The rooms are large even in the dormitories.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Sie 2016
9.4

No me gusto que no aceptan tarjeta de crédito

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Sie 2016
9.4

Great stay, very cool staff, perfect location! Nothing to complain about :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Sie 2016
9.4

Séjour très agréable, staff compétent, chaleureux et toujours prêt à aider... Nous recommandons chaleureusement !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.