Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Yolostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 159 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 159 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.2
Yolostel Located at Uzun Mirkova 6/6, 11000, , Belgrade.
Yolostel
Serbia
Belgrade Serbia 11000 Uzun Mirkova 6/6, 11000
94% 159
44.8203401 20.4553734
Yolostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Sie 2016
9.4

No me gusto que no aceptan tarjeta de crédito

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2016
9.4

Great stay, very cool staff, perfect location! Nothing to complain about :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Sie 2016
9.4

Séjour très agréable, staff compétent, chaleureux et toujours prêt à aider... Nous recommandons chaleureusement !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Sie 2016
9.4

The hostel is in a great location, the staff is always available and willing to help. We didn't feel much of an atmosphere but the place felt secure and clean. Would definitely recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 32 Recenzje
23 Lip 2016
8.9

Great location.. good staff .. cool decor common areas clean.. no worries

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Lip 2016
9.7

Buena ubicación, buen precio, buena información para que el viajero conozca los lugares más precisos si tiene pocos días para estar en Serbia. Muy recomendable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Lip 2016
9.4

It is a good location and the staff is super friendly. Nice rooms, kitchen, showers. As it is rather small with 4 rooms there is no common area beside of kitchen. So not a backpackers place but a quite nice place to stay. Recommend !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
2 Lip 2016
8.3

The directions provided to get to the hostel were somewhat unclear, but otherwise thumbs up. A cool, quirky place to stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Cze 2016
9.4

Perfect little hostel, perfect place for visiting Belgrade, rooms clean, staff really kind and helpful. Had good time there !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Cze 2016
10.0

There is no way to find fault with this hostel. Nevena was really accommodating in letting us arrive early, and took the time to sit us down and tell us about some of her recommended favourite cafes and bars, all of which we visited and all of which were amazing. The hostel itself is thoughtfully decorated and really clean, and each bed comes with its own locker which I thought was a great touch. Would definitely recommend and would come back without a doubt!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.