Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Yiu Fai Guest House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 702 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.0
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 6.0
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 702 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.0
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 6.0
Yiu Fai Guest House Located at Flat E, 5Th/F, 66-70 Nathan Road, Hong Kong.
Yiu Fai Guest House
Hong Kong
Hong Kong Flat E, 5Th/F, 66-70 Nathan Road
74% 702
22.2979511 114.1724109
Yiu Fai Guest House
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kostaryka, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Mar 2016
8.3

Muy céntrico. La habitación es pequeña pero tiene lo necesario para dormir cómodamente. Muy buena ubicación! Puede mejorar la atención en el lobby para turistas, porque el encargado nunca estaba disponible.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
12 Mar 2016
6.0

Well.. If you gonna to be drunk as I like. It's good)

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Mar 2016
10.0

老板人很好,位置离维港很近,走路五分钟,紧邻海港城,购物逛街都很方便。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lut 2016
8.9

일단 위치 너무 좋아요 그리고 늦은 체크인에도 친절하게 대해주신 사장님 좋았구요 게스트하우스 트윈룸치곤 좀 넓었어요 창문도 커서 좋았습니다 이제 안좋은점, 샤워할때 따뜻한물 나오다가 갑자기 차가운물만 계속나와요 그래서 완전 차가운물에 샤워했습니다 또 방음이 전혀 안돼요 옆방에서 하는말, 샤워하는소리, 드라이기 소리 소음 장난아님 그렇지만 가격에 비하면 많이 괜찮은 편이죠

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajlandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sty 2016
9.7

Thank you very much for your service. It's very good, clean and comfortable place. The staff is very kind and always has a good suggestion. I were very happy to be there.😍👍😊

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Sty 2016
9.1

Clean, efficient and well-located. Easy access to and from the airport. The twin is small but so clean and comfy. I would recommend it to my friends and also stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Gru 2015
9.4

For a very short stay and easy access, this place is superb. The price is pretty good, and the location is the center of HK - 10 minutes from many of the shops and sights in Kowloon. I recommend bringing your own earplugs, as it may get noisy at night, especially during special times. I stayed during New Year's Eve, so it might be a little disturbing if you come on those occasions.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2015
8.0

Guy who ran the place was really nice, let me pay few days after checking in with whatever currency I wanted, renminbi, American or Hong Kong Dollars. Let me leave bags after checking out so I can enjoy one more day in HK. For price and location it's pretty good, very close walking distance from Tsim Sha Taui station and not far from the Harbor. One negative is that hot water didn't work. Owner said it would take five minutes to warm up, waited but only got five seconds of hot water.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Gru 2015
7.7
Przetłumaczone przez Google

Czuć się zakłopotany Ja bym pozostał na 10. piętrze, że dzisiaj co drugi dzień, został sprzedany do 5 piętrze dziewczyn Zgubiłem kolczyk tam, choć nie jest szczególnie drogie Ale dla mnie to jest bardzo znaczące kolczyki Jeśli jest kontakt, aby zobaczyć, czy będę odpowiedzialny za wszystkie opłaty pocztowe Dziękuję kłopoty

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
14 Gru 2015
8.6

Value for money,best location,thank you Raymond and team

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.