Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Yes! Porto Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 4563 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 4563 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
22 Kwi 2017
10.0

Excelente staff! Todo muy bueno. Me volveria a quedar

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2017
10.0

호스텔 직원들이 너무 유쾌해서 좋았어요 위치도 상벤투역에서 정말 가깝고 보안 시설 청결 전부 만족했습니다 조식조 좋았구요!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Kwi 2017
10.0

Um dos melhores que ja estive!! Staff excelente, educados e muito atenciosos. Foi uma curta estadia mas muito boa!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Kwi 2017
10.0

This hostel was great and more! Great facility and very clean. The staff is really nice and fun! Jowen and Rita were great hosts, and the best food from dinner was from Mariana! The dinner is really good and a great way to met people.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Kwi 2017
10.0

Great hostel right in the middle of the nightlife district. Very helpful staff, opportunities to socialize such as dinners and pubcrawls as well as clean and extensive facilities. No complaints 10/10!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Kwi 2017
8.9

Very nice hostel to stay in Porto. Installations are quite modern and clean. Atmosphere it's great also, specially with the dinners and pub crawls they organize. Breakfast was very varied!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Kwi 2017
10.0

Lejos uno de los mejores hostels que he ido. La habitación que nos toco era de 4 personas, chiquita pero linda y limpia. Todos los sectores compartidos muy completos y siempre limpios, principalmente los baños que son mixtos. Siempre en buen estado! El personal es excelente, con buena vibra, siempre organizando actividades para hacer nuevas amistades. Sus cenas son muy ricas y a un buen precio (€10 con barra libre) y luego el pubcrawl (opcional) una genialidad!! La ubicación un 11 !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Kwi 2017
8.6

Auberge de jeunesse ultra bien située dans le centre ! La cuisine est très fonctionnelle, rien à dire ! Les douches sont plus ou moins propres, mais surtout froides !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
15 Kwi 2017
10.0

El hostel es excelente! El Trato del personal es genial! Nos llevamos muchos amigos. Saludos a Rita, Gregg, Mariana y Diogo que son geniales👏 Muchas gracias por todo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Kwi 2017
10.0

I would definitely stay here again! I've been traveling around Europe for a bit and it's been my favorite hostel thus far. The beds were great, lockers really big, bathroom were clean, and the hostel activities a blast!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.