Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Yes! Porto Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 4645 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 4645 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Cze 2017
10.0

Hermoso Hostel en una increíble ciudad ! La estadía fue excelente! El ambiente super divertido y con mucha buena onda!'

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
20 Cze 2017
10.0

The staff were the most amazing! Felt like such a family atmosphere, and they did everything they could to help and provide a great experience. The dinners were awesome as well, such good quality food and allowed you to meet people (especially being a solo traveller). The rooms were tidy, great privacy when needed and very clean bathrooms. I can't find a single fault with this hostel! Thank you to the Yes Oporto family, we will miss you all! (:

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Cze 2017
10.0

Best hostel I have ever stayed at. Amazing culture and loads of fun.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Cze 2017
10.0

The best hostel I've ever been !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • smallfry111
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
18 Cze 2017
10.0

쾌적한시설과 시내중심가에 있어서 좋았습니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
16 Cze 2017
9.7

Great place to stay and tour around Porto. Definitely recommend the Porto walkers tours and day activities. The pub crawl is supposed to be 3 bars one club but it is actually 4 clubs, so kind of hard to get into the mood.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Cze 2017
9.7

Awesome hostel! Super easy to meet people and the staff is amazing, taking everybody for a night out on their day off and cooking super tasty meals. It felt like a second home. Thank you so much for making my stay in Porto great. Ill def come back! also very clean and comfortable rooms and common areas.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • preferredfutures1186
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
15 Cze 2017
10.0

This is the best hostel I have ever stayed in, anywhere in the world (sorry Sydney, Daintree, Loch Aftic it's true), and it is in the best part of probably the best European city for travellers, in the centre of Porto, not just near, central. OK, to get in, sliding doors, minicom, secure, tick. Staff great, multilingual. Bedrooms secure and 4 beds, long bunks, lights, air con. Nice breakfast, good atmosphere, loads of help and positivity. Bike storage. The best, you can thank me now.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Cze 2017
10.0

I'm portuguese from Lisbon and every time I go to Porto I stay at Yes! The location is great, the staff is super nice, the rooms are comfortable and clean :) ah! and the dinner they prepare for the guests feels like home!! thanks guys!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • SiennaOh
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
10 Cze 2017
10.0

위치도 시설도 최고였습니다. 직원들고 항상 친절하고 밝은 분위기구요. 2층 침대를 사용하여 조금 불편했지만, 그 외에는 완벽했습니다. 10유로짜리 저녁 식사도 훌륭했구요^^ 가격대비 최고이니 강추합니다^^

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.