Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Yes! Porto Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 4,227 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 4,227 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.4
Yes! Porto Hostel Located at Rua Arquitecto Nicolau Nazoni 31 4000 Porto, , Porto.
Yes! Porto Hostel
Portugal
Porto Rua Arquitecto Nicolau Nazoni 31 4000 Porto
96% 4227
41.1457696 -8.6136111
Yes! Porto Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Wrz 2016
10.0

Foi otima a estadia! Tudo perfeito com um bom atendimento e limpeza! CaFe da manha completo e super bem localizado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
18 Wrz 2016
9.7

Fantastic stay here: friendly and helpful staff, great facilities (super clean bedrooms and bathrooms), comfy beds, and central location. The nightly dinners were a great way to meet other travelers and the hostel advertised tours/events clearly. Loved the bracelet key/swipe which, while a bit daggy, meant never leaving it in the room on a night-time toilet run!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Wrz 2016
9.4

I miss it already. Dinners were great and really good to meet people, bar crawl was phenomenal. Atmosphere is what you make it since the communal area isn't too big but I never had a problem making friends and knew everyone at dinner by the end of my stay. Porto is beautiful, my only regret was not getting the bouncer's (Daniel) last name at More club. Absolutely stay here, location is prime too.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
16 Wrz 2016
8.6

Great location, helpful staff, overall just a generally good hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2016
10.0

Had a great stay in Yes hostel Porto! Very good beds, everything very clean and the breakfast that was included was good! Very friendly staff, especially Manuel, couldn't ask for more! I would definitely recommend it if you want to visit Porto! Very good location!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Wrz 2016
9.1

Everything is ok but there are too many stairs and no elevator for luggage

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Wrz 2016
9.4

Cet hôtel a un emplacement de choix! Muni d'un petit balcon, nous avons pu profiter de la vie suberbe sur la vie Portugaise. Les douches sont très propres vers les 15:00 soit avant les nouveaux arrivés. La sécurité est parfaite et j'ai fais le popcrowl avec l'équipe qui était très sécuritaire pour une fille seule

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Wrz 2016
9.7

Clean rooms, verry nice stuff and a lots of activities offered. I can definitely recommend it! Not a lot of noise in the rooms - party only downstairs. Verry good breakfast with coffee, tea, juice and bread and so on...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
9 Wrz 2016
9.7

Perfekte Lage, nettes Personal, für mehr Worte war ich zu kurz da.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Wrz 2016
10.0

Great hostel with lovely staff who give great tips about what to do in the city and on the next part of my trip. They have luggage storage and were really helpful when I arrived to early letting me join breakfast and a walking tour as I waited for a room. Really good place to meet people if you are travelling solo. Definitely would come back in the future!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.