Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Yes! Porto Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 4512 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 4512 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
22 Mar 2017
10.0

Still one of the best Hostels I have ever been to. Clean, tidy, friendly and a super atmosphere. I can just recommend this place to any others

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Mar 2017
9.7

Top Lage, top Staff, top Atmosphäre. Zimmer sind etwas klein - aber dafür kann man kaum zentraler wohnen. Ich werde wiederkommen, wenn ich in Porto bin.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Mar 2017
10.0

단점찾자면 엘베없는거?? 다 너무 좋아요 진짜!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2017
10.0

Auberge très propre, très bien placée avec un accueil chaleureux ! Le personnel propose dîner tous les soirs, walking tours et pub crawls, l'occasion de rencontrer du monde. JE recommande !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2017
10.0

The absolute best experience one could hope for. Friendly staff who went above and beyond. Excellent location. Secured doors with footlockers. Assigned beds so no arguing for who gets which bed. Free walking tours twice a day. Great pub crawl (highly recommended). Wine tours-this list goes on and on. I would recommend to anyone. Its a can't miss.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Iran, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
16 Mar 2017
9.7

One of the best hostels i stayed around the world . Great location, very clean , very good and helpful staff .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Mar 2017
9.4

A beautiful hostel! The staff here were amazing and the hostel was incredibly clean. It was a little quiet when I stayed, often having my four bed dorm to myself however this may have been due to the time of year. The dinners are a great idea however not quite worth the €10. Would recommend to anyone staying in Porto.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Mar 2017
8.9

The location is amazing! Love the atmosphere. The staff are friendly and you can get good, local cooked food at the hostel. Also a good place to meet some amazing fellow travelers/friends.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Mar 2017
9.4

Nice hostel, everything was perfect except that the rooms and the showers were a little small. For example: I couldn't fully open my locker because then the door couldn't be opened and there's no dry space in the showers. Was not a big problem for the three nights that I stayed there. I would recommend this hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
11 Mar 2017
10.0

Great place to stay. Staff is really friendly. The pubcrawl is highly recommended; the girls who organize it make sure everyone has a good time.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.