Hostelworld.com

Yes! Porto Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 4461 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 4461 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
20 Lut 2017
10.0

This was the perfect hostel! The location couldn't be better. Our room had the coolest view. We felt very safe and the key/locker system was really easy to use. Rita and the rest of the staff were always so helpful. Plus everything was super clean. The breakfast is great too! Would really recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lut 2017
10.0

중심지 한가운데 있어서 위치가 정말 좋고! 친절왕 스텝들에다가 조식도 괜찮고 깨끗하고 방안에 세면대도있고 뷰도좋고 햇살잘들고 그냥그냥 최고... 아 그리고 한국인 집합소라서 외롭지않았음...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lut 2017
10.0

I loved the hostel, I had a great experience, excelente hostal con un personal increíble. Muito obrigado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lut 2017
9.7

Very clean, comfortable, good atmosphere. Well-organised and very friendly environment. The meal offered is very good, as well as breakfast. Rooms have good space and are well-arranged. Best of all: Perfect location. No downside I could think of, I'll definitely recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lut 2017
10.0

Ich hatte hier eine tolle Zeit! Die Mitarbeiter sind sehr freundlich, die Zimmer sauber und das Frühstück war top und mit allem ausgestattet was man braucht. Bei fragen jeglicher Art wird einem super geholfen und auch das Hostel selbst bietet freizeitaktivitäten wie z.b gemeinsames kochen und stadtführungen an ! Ich komme wieder!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lut 2017
9.4

Hostel muito bem situado com pessoas super divertidas. Pequeno almoço espetacular, o jantar não provei mas cheirava muito bem. Tem cozinha bem equipada e loker para deixar as malas. Como está mesmo na rua principal durante a noite ouve-se muito barulho de pessoas, carros e gaivotas... Mais nada a apontar 😀

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • catswana23
  • Trynidad i Tobago, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
13 Lut 2017
10.0

Would definitely recommend to anyone visiting Porto! Especially the free walking tour in the morning, dinner at the hostel one night and pastries from the bakery diagonal to the hostel. Felt safe as a solo female traveller and I hope to return some time soon. Thank you!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
12 Lut 2017
10.0

Fantastic hostel, the best we've stayed in in seven months of travelling. Everything was great and the staff are lovely. The dinners are delicious and excellent value, and we really enjoyed the afternoon walking tour. Highly recommended, we'd definitely stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Lut 2017
10.0

Ótimo hostel! Excelentes staffs, buscando interação entre os hóspedes, bem solícitos e disponíveis. Instalações boas e limpeza excelente! Café da manhã incluso e muito gostoso! Fomos muito bem recebidas e o clima do hostel é muito leve e descontraído! Ficaria lá de novo com toda certeza!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Lut 2017
6.6

Ottoman positione. Peccato x l'atmosfera un po' troppo calma , dovuta all'assenza di un vero e proprio spazio x socializzare e rilassarsi. Personale gentilissimo ma camere umide (finestre sempre gocciolanti) e muffa sulle pareti. Mancano gli appendini nelle camere!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.