Hostelworld.com

Yes! Porto Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 4452 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 4452 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lut 2017
9.7

Very clean, comfortable, good atmosphere. Well-organised and very friendly environment. The meal offered is very good, as well as breakfast. Rooms have good space and are well-arranged. Best of all: Perfect location. No downside I could think of, I'll definitely recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lut 2017
9.4

Hostel muito bem situado com pessoas super divertidas. Pequeno almoço espetacular, o jantar não provei mas cheirava muito bem. Tem cozinha bem equipada e loker para deixar as malas. Como está mesmo na rua principal durante a noite ouve-se muito barulho de pessoas, carros e gaivotas... Mais nada a apontar 😀

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • catswana23
  • Trynidad i Tobago, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
13 Lut 2017
10.0

Would definitely recommend to anyone visiting Porto! Especially the free walking tour in the morning, dinner at the hostel one night and pastries from the bakery diagonal to the hostel. Felt safe as a solo female traveller and I hope to return some time soon. Thank you!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
12 Lut 2017
10.0

Fantastic hostel, the best we've stayed in in seven months of travelling. Everything was great and the staff are lovely. The dinners are delicious and excellent value, and we really enjoyed the afternoon walking tour. Highly recommended, we'd definitely stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Lut 2017
6.6

Ottoman positione. Peccato x l'atmosfera un po' troppo calma , dovuta all'assenza di un vero e proprio spazio x socializzare e rilassarsi. Personale gentilissimo ma camere umide (finestre sempre gocciolanti) e muffa sulle pareti. Mancano gli appendini nelle camere!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • ggeremia4899
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
6 Lut 2017
9.4

The staff was very kind. Breakfast was perfect, with many options. I really recommend this hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lut 2017
10.0

Everything is fine and enjoyed staying here, cool place and great free tour.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lut 2017
9.7

Great location and great staff. Didn't feel super 'homey' but all was clean, in order, useable etc. I think there are often quite a few people who stay here who aren't looking to go out at night, but you'll surely find plenty who will or from other hostels who join the pub crawl etc. Porto is amazing city, enjoy!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ct2034
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
4 Lut 2017
7.7

Nothing Special. Just any hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lut 2017
10.0

Obrigada por tudo! Adoramos ficar no hostel e foi tão bom perceber que a localização não podia ser melhor. Fomos todas muito bem tratadas e agradeço-vos muito por isso! Espero que continuem sempre cheios e com muito sucesso :) Obrigada!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.