Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Yes! Lisbon Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.8
Znakomity 7,818 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.9
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.7
ZAREZERWUJ
9.8
Znakomity 7,818 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.9
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.7
Yes! Lisbon Hostel Located at Rua de Sao Juliao 148, , Lisbon.
Yes! Lisbon Hostel
Portugal
Lisbon 1100-527 Rua de Sao Juliao 148
98% 7818
38.7091730 -9.1376423
Yes! Lisbon Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
25 Lis 2016
8.9

Really nice hostel. Staff is lovable and makes we all feel as a huge family all together. Beds are not too comfortable, but each bed has a curtain, what gives more privacy. Bathrooms are also ok. I highly recommend to have their dinner. I would not recommend the pub crawl and walking tour, though, as they are just overall.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Lis 2016
10.0

Genial para viajar solo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lis 2016
10.0

One of the best hostels I have stayed at. The staff are amazing especially Gonzalez but all we're welcoming and willing to help out with any query I had. The atmosphere is phenomenal and the group dinners were so awesome to meet new people, not to mention the delicious food. The rooms are clean and spacious. This is a home away from home and you would be stupid not to stay here :) Can't wait until my next visit

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Lis 2016
10.0

Best hostel I ever stayed! The staff makes you feel at home immediately, it's really easy to meet other people, the dinner is just wonderful. Rooms are nice and clean, location is great.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Lis 2016
10.0

Staff muito simpatico; wc sempre muito limpo; bom ambiente e boa decoração; a localização não podia ser melhor. A caldeira avariou na manhã da nossa saída e tivemos de tomar banho de água fria, mas acredito que foi mesmo azar! Como fiquei apenas uma noite para o concerto de The Cure, não foi possível jantar no hostel (têm opção vegetariana!). Para além das tour pela cidade, têm também uma excursão a Sintra, onde eu adoraria voltar. Espero um dia voltar com mais tempo e aproveitar tudo isso!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lis 2016
6.9

Die Lage ist wirklich super man geht einmal um die Ecke und ist direkt beim Wasser oder in der Stadt. Die Stimmung in der Lobby unten war sehr langweilig keiner hat miteinander geredet. Aber die Mitarbeiter waren nett. Die zimmer haben mir gut gefallen allerdings waren sie sehr dunkel. Was auch gut war dass man Vorhänge am Bett hatte. Insgesamt war es befriedigend :) Weil man in deutlich besseren Hostel billiger übernachten kann.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rumunia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lis 2016
10.0

We had a wonderful time here. The staff was amazing, so nice and helpful. The beds were very comfortable and you have to try their dinners, very tasty. The whole atmosphere is very friendly, you feel right at home. We can't wait to come back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lis 2016
10.0

Amei ficar no Yes! Lisbon! Foi tudo perfeito! Melhor opção que eu fiz! Indico para todos! Muito obrigada!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Lis 2016
10.0

Great location, really friendly and helpful staff, decent breakfast. Overall, I really enjoyed my stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
18 Lis 2016
10.0

Overall, we had a very pleasant stay. The staffs are so friendly and helpful. There are tons of room in the dorm. Walking tour is nice too.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.