Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Yaseen Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
5.5
Ocena 91 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.0
  • Bezpieczeństwo 6.7
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 4.7
  • Atmosfera 4.4
  • Czystość 4.4
  • Udogodnienia 4.0
ZAREZERWUJ
5.5
Ocena 91 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.0
  • Bezpieczeństwo 6.7
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 4.7
  • Atmosfera 4.4
  • Czystość 4.4
  • Udogodnienia 4.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
26 Gru 2016
6.9

El hotel es uno de los más económicos de la zona. Está a la entrada del zoco, a tres minutos andando desde la estación de tren. La primera habitación que muestran suele ser la peor, las buenas están en la tercera y cuarta planta (diciembre 2016). Tiene una terraza desde donde poder contemplar la ciudad. La recepción es un poco siniestra y el personal un tanto indiferente, pero el hotel no está mal. Organiza el viaje a Abu Simbel a muy buen precio; para ir a Komombo organizarlo mejor uno mismo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Gru 2016
3.1

Cuando llegamos al hostal la primera impresión horrorosa... está en un callejón lleno de basura y de gatos... luego la entrada y las habitaciones conformaron nuestros temores. Pasamos solo la primera noche de las tres que teníamos reservadas porque llegamos tardísimo en la noche, que si no nos hubiéramos marchado nada más llegar. Si alguien quiere fotos no tiene más que escribirme al correo. Pero vamos, que un auténtico circo.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
11 Gru 2016
3.4

I have mir 2 Zimmer angesehen und bin dann nicht dort geblieben um zu übernachten. Es gab kein warmes Wasser und das Internet hat nicht funktioniert. Es ist sehr schmutzig und überall tropfen die Wasserhähne. Der Mitarbeiter war unfreundlich und nicht entgegenkommend. Die Fahrstuhltür ging in manchen Stockwerken nicht auf.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Gru 2016
3.7

Cheap but not worth saving the 10 or 20 Egyptian Pounds you could spend elsewhere. Ownership will not take genuine interest in your travels and only ask questions for hard-selling purposes. "Breakfast Included" refers to cheap bread thrown at you in frustration with having to move from the television. Enjoy!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lis 2016
8.3

Everything was good BUT There was a leak of water in the bathroom (water everywhere)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lis 2016
4.3

Das Zimmer ist nicht gereinigt wurden. Toilettenspühlung defekt gewesen und auch während des Aufenthaltes nicht repariert worden. Anderes Zimmer wurde nicht angeboten. zwei Mitarbeite haben es sich angesehen, aber ignoriert. Nicht weiter zu empfehlen.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
11 Lis 2016
5.4

Hotel is in bad condition, NO toilet paper (they told me to go buy one in the farmacy next to it), no towels, the WC leaked, the beds were almost to fall apart and in the morning when we wanted to take a shower there was no water, we had to go downstairs to ask what happen and the guy in the front desk told me "water pump off" I had to tell him if it was possible to turn it on, and yes it was possible... Good place to rest a few hours if you are going to Abu Simbel. Roof fan/ac not work (no batt

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Paź 2016
8.6

Excelente ubicación, precio y amabilidad del personal. Es un hotel muy sencillo pero cubre de sobras las necesidades para una noche. Ofrecen tours a Abu Simbel a muy buen precio

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.