Hostelworld.com

Yangshuo Travelling With Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 371 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 371 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.2
Yangshuo Travelling With Hostel Located at Chengzhongcheng Business Street, Diecui Road, Yangshuo.
Yangshuo Travelling With Hostel
China
Yangshuo 541900 Chengzhongcheng Business Street, Diecui Road
95% 371
24.7764214 110.4937344
Yangshuo Travelling With Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2016
10.0

Such a nice place. The dormitory are very clean and are comfortable. The staff is so nice always good advices to visit Yangshuo. You should try the cooking courses it is really nice. The youth hostel is calm and peaceful you have not the noise of the West street. I highly recommend this place!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Maj 2016
10.0

最後取消了!有時間會再入住!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
9.7

Traveling With Hostel was excellent. The location is walking distance from TV Tower (make sure to enquire about this hike. There is a beautiful view of Yangshuo at the top!). The staff was very helpful in organizing our adventures and they spoke English. Free wifi available in all areas. Breakfast available for reasonable price. The hostel set us up with the Yangshuo cooking school for a class and that was perfect. We were also able to rent scooters and walk right downstairs to them.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Kwi 2016
8.9

Muy bien ubicado. Muy lindas vistas desde el comedor. Los desayunos muy ricos

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
10 Kwi 2016
10.0

Really friendly, helpfull, english speaking staff!!!! Great location! Good food and drinks! Can totally recommend this hostel for a trip to Yangshuo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
28 Mar 2016
10.0

Thanks to the team from the hostel it was a perfect stay. They helped us with everything, tours around, taxi, even ordering cups from the internet . Thank you for 5 wonderful days.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
26 Mar 2016
9.4

Awesome place, great rooms! The common area was a bit cold to hang out, Since the door to outside was always open. This doesn't invite to go and hang there, while the common area is a great place! The hostel could offer more food, though probably Since there are so many restaurants right outside, they don't need to. Then maybe they could start recommending Some Nice cheap places to eat.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Mar 2016
8.9

It was slow season as the hostel was mostly empty. They were doing a lot of renovation during my stay. Its got potential once it's done Good showers and toilets. Great staff, booked a shuttle to the bus station and they waited with me until it showed up since it was an unmarked van. The hostel is on the 3rd floor of a old run down building but once you get inside the hostel doors it's really nice and the view from the walkway is great. Location is great

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Sty 2016
8.9

Bastante bien, buena ubicación, un difícil de encontrar pero bien, sólo no hay cortinas entre camas y a veces faltaba u poco de más limpieza en el baño.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
11 Sty 2016
10.0

Ostello molto carino in pieno centro a Yangshuo. Facile da raggiungere dalla stazione degli autobus e buon punto di partenza per escursioni e camminate. Belle le camere e i bagni. consigliato!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.