Hostelworld.com

Yangshuo Travelling With Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 364 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 364 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.3
Yangshuo Travelling With Hostel Located at Chengzhongcheng Business Street, Diecui Road, Yangshuo.
Yangshuo Travelling With Hostel
China
Yangshuo 541900 Chengzhongcheng Business Street, Diecui Road
95% 364
24.7764214 110.4937344
Yangshuo Travelling With Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Kwi 2016
8.9

Muy bien ubicado. Muy lindas vistas desde el comedor. Los desayunos muy ricos

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
10 Kwi 2016
10.0

Really friendly, helpfull, english speaking staff!!!! Great location! Good food and drinks! Can totally recommend this hostel for a trip to Yangshuo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
28 Mar 2016
10.0

Thanks to the team from the hostel it was a perfect stay. They helped us with everything, tours around, taxi, even ordering cups from the internet . Thank you for 5 wonderful days.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
26 Mar 2016
9.4

Awesome place, great rooms! The common area was a bit cold to hang out, Since the door to outside was always open. This doesn't invite to go and hang there, while the common area is a great place! The hostel could offer more food, though probably Since there are so many restaurants right outside, they don't need to. Then maybe they could start recommending Some Nice cheap places to eat.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Sty 2016
8.9

Bastante bien, buena ubicación, un difícil de encontrar pero bien, sólo no hay cortinas entre camas y a veces faltaba u poco de más limpieza en el baño.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
11 Sty 2016
10.0

Ostello molto carino in pieno centro a Yangshuo. Facile da raggiungere dalla stazione degli autobus e buon punto di partenza per escursioni e camminate. Belle le camere e i bagni. consigliato!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sty 2016
10.0

This has been by far the nicest hostel we have ever heen to. The rooms are very big, we had airconditioning and heating available, the bathrooms were super nice and well equipped, and the mattresses were the cosiest ones we had in our whole trip to China. Very nice and friendly staff, public computers available, laundry was also very cheap. If we had more time, we would come back to Yangshuo just for this hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Gru 2015
10.0

Great internet, great atmosphere (selection of movies, games, etc) and the BEST staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lis 2015
8.6

Great stay. Thanks for your service! There's only one small complaint I have. Whenever I walked through the main reception area, the receptionist usually had a boyfriend there, and it looked like I had just disturbed their private time together. I felt rather awkward as they smirked at me as I walked past.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
26 Lis 2015
9.1

Leider nicht ganz leise, dafür aber sehr zentral. Sehr hilfsbereite Mitarbeiter, bequeme Betten und große Zimmer.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.