Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Yangshuo Travelling With Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 390 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 390 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.2
Yangshuo Travelling With Hostel Located at Chengzhongcheng Business Street, Diecui Road, Yangshuo.
Yangshuo Travelling With Hostel
China
Yangshuo 541900 Chengzhongcheng Business Street, Diecui Road
94% 390
24.7764214 110.4937344
Yangshuo Travelling With Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Lip 2016
9.7

阳朔三日,亮点是瓦舍精心准备的烛光晚餐,“小漓江”遇龙河骑行及竹筏漂流,西街泡吧只好委屈排后了……。瓦舍的居住环境很整洁,精致,最赞的公共活动区,感谢入住的瓦舍让我们结识了天南海北的玩伴,一起很开心。特别给瓦舍组织活动的两位帅哥小刚、小武点个赞!细心,阳光!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Lip 2016
9.1

Very centrally located and very nice facility. The staff is very friendly and extremely helpful. Had a blast with the cycling and swimming trip organized by the hostel!!! The only thing is that the dorms are all mixed-gender rooms. With the number of dorm rooms available, really hope that the hostel will consider provide some gender-specific dorm rooms.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
19 Lip 2016
10.0

It's amaziiiiing!! Rather a hostel, looks like a hotel. The 4 people room was big, comfy beds, clean toilets, huge showers and a good terrsce with nice views! But the best, was the staff: they are super helpful (help us to order a driver, to book activites, recommended good places to eat or massage), and lovely! They treat us like we were old friends :)) We would repeat in this hostel for sure!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • andyellmers2087
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
30 Cze 2016
10.0

Great place to stay. In addition to being modern and very well located, the staff are amazingly helpful. I would definitely go back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
25 Cze 2016
9.7

Conveniently located, friendly staff and very clean, spacious rooms. A great place to stay in Yangshuo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Cze 2016
9.1

Good location, close to the buzz but far enough away so that you can have a relaxed night. Rooms are somewhat "far away" from entrance. Frontdesk super helpfull and very friendly!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
17 Cze 2016
9.4

Great place.i stayed in a Double bed private room, definitely worth more than you pay. Lovely staff. They help you with a lot

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your review!Our team are ready to help every guest.Hope you have a nice time!See you next time!

  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
5 Cze 2016
9.4

i booked the double room perium and was fully satisified with everything. thx!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
1 Cze 2016
10.0

O hotel é ótimo. Um pouco difícil de achar no primeiro momento, pois entra-se por um escada numa galeria. O espaço é ótimo e a equipe fala muito bem inglês. Me deram dicas, ajudaram a alugar bike por um preço adequado, além de me emprestarem um mapa super detalhado. O dormitório tem camas muito boas!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Maj 2016
9.7

Staff were very helpful. Great breakfast/coffee deals! Highly recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.