Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Yangshuo Showbiz Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 622 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 622 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Lut 2017
9.7

Excellent place. Recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ivanfiuza
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
15 Sty 2017
10.0

Best view of yangshuo, friendly stuff and very cheap at the winter!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
2 Gru 2016
9.1

Nice staff, AND HEATED BEDS. HEAAATEEED BEDS!!! Not that great atmosphere but we were there in December and there were almost no one ever in our hostels. Close to everything. Nice bikes. Cosy rooms. But in summer I guess it would be so much better bc the rooftop

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lis 2016
8.9

Nice stay, helpful personnal, and quiet even if it's close to the west street.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Paź 2016
8.9

Overall a great hostel, only thing we missed was meeting people in the common area (people didn't seem to use it). Rooms spacious, bathroom facilities good, always very clean. Roof top bar has a FANTASTIC view over Yangshuo. Staff very helpful and always friendly. Free drinking water which saves buying it which is good if you're on a tight budget.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
23 Paź 2016
9.7

Very good location and really nice host Ada and other staffs!Highly recommend.✧٩(ˊωˋ*)و✧

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Paź 2016
9.7

The hostel is a little hard to find in the beginning but afterwards when you get a notion of the map you really start to appreciate its location. Staff were more than helpful, helped us with everything and were very nice to us as well.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Wrz 2016
9.1

The rooftop bar has an AMAZING view. But when I was there most of the time I was the only one up there at happy hour time.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.