Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Yangshuo Showbiz Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 618 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 618 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.6
Yangshuo Showbiz Hostel Located at lianfeng xiang #4, , Yangshuo.
Yangshuo Showbiz Hostel
China
Yangshuo 541900 lianfeng xiang #4
89% 618
24.7763118 110.4973232
Yangshuo Showbiz Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lis 2016
8.9

Nice stay, helpful personnal, and quiet even if it's close to the west street.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Paź 2016
8.9

Overall a great hostel, only thing we missed was meeting people in the common area (people didn't seem to use it). Rooms spacious, bathroom facilities good, always very clean. Roof top bar has a FANTASTIC view over Yangshuo. Staff very helpful and always friendly. Free drinking water which saves buying it which is good if you're on a tight budget.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
23 Paź 2016
9.7

Very good location and really nice host Ada and other staffs!Highly recommend.✧٩(ˊωˋ*)و✧

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Paź 2016
9.7

The hostel is a little hard to find in the beginning but afterwards when you get a notion of the map you really start to appreciate its location. Staff were more than helpful, helped us with everything and were very nice to us as well.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Wrz 2016
9.1

The rooftop bar has an AMAZING view. But when I was there most of the time I was the only one up there at happy hour time.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lip 2016
10.0

Amazing Hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Lip 2016
9.4

Vue imprenable sur la rivière Li (ne pas oublier sa couverture ;)) Rooftop convivial où il fait bon vivre.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lip 2016
10.0

Lovely hostel just off the main street which is very noisy at night. Highly recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
3 Lip 2016
8.6

Cool hostel, rooftop bar has a fantastic view. The various activities organised by the hostel were great value. Would reccomend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Lip 2016
9.4

Great spot & atmosphere compared to some of the other hostels in the area. Staff was friendly, easy to set up activities and get around using either bad chinese or english.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.