Hostelworld.com

Yamen Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 725 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 6.7
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 6.3
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 725 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 6.7
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 6.3
Yamen Hostel Located at 69 Yamen Street, , Pingyao.
Yamen Hostel
China
Pingyao Shanxi 031100 69 Yamen Street
74% 725
30.7418357 120.0640869
Yamen Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
16 Maj 2016
8.3

The hostel was in a great location. The rooms were functional and what we needed as backpackers but the floor were very dated, the walls were thin and the streets outside pretty loud but we were tired enough and slept through it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Maj 2016
5.7

Los drenajes del baño quedan expuestos emitiendo olores desagradables.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
12 Maj 2016
6.9

Okay but not fantastic. Great location and will do the trick.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
30 Mar 2016
8.6

The staff was really nice and helpful. The place is beautiful and very genuine ! Too bad that the night guardian spoiled this great atmosphere by his bad mood... The bar was also closed at 11pm :(

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Lut 2016
5.4

Great location and food. The architecture of the hostal is amazing however the facilities are not the best. The bathroom and toilets are really inconvenient and extremely cold, the staff was not helpful at all and the rooms can be improved. Everything you read in the other reviews is true, if you still want to book a bed here DO NOT book the cheapest one.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
17 Lut 2016
6.9

Très bien situé mais attention si vous prenez le dortoir il n est pas chauffé ( ou très mal ) et les sanitaires n'ont plus (pas d eau chaude) Par contre très beau bâtiment au coeur se la ville fortifiée

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • kmdiggle7029
  • Anglia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
10 Lut 2016
8.0

It truly is a stunning building and a pleasure to stay in. I emailed the hostel to arrange a free pickup from the station, but heard nothing back. To my surprise somebody was waiting for us when we arrived! The staff weren't particularly helpful but they provide a map of the city and as long as your competent, it's easily navigated.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lut 2016
6.0

- no working air condition in our room with -7*C - the electrical bed sheets didn't work either - the windows are not isolated so the wind literally goes through the building - there is a constant shortage of toilet paper - the toilets themselves should be renewed => if you want to live as Chinese did in the past, go for it - there are no safe deposit boxes - the internet computer does not work

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
31 Sty 2016
3.4

The dorm was freezing cold, the heater did not work, of the 7 beds only 2 had working electric blankets. The bathroom was across a courtyard and again freezing cold, as well as being very dirty and in need of a refit. The lock to our room broke and was not replaced, plus it could not be locked from the inside. It's only positive was the price, be prepared for what your getting into, it might be ok in summer, but I would not suggest anyone stay in winter!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
15 Sty 2016
5.7

non andateci d'inverno fa un freddo della madonna hanno solo i condizionatori con la pompa di calore e come potete ben capire non scaldano una sega freddo da dio no in inverno è da pazzi

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.