Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Yamen Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
7.3
Bardzo dobry 736 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 6.9
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 6.7
ZAREZERWUJ
7.3
Bardzo dobry 736 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 6.9
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 6.7
Yamen Hostel Located at 69 Yamen Street, , Pingyao.
Yamen Hostel
China
Pingyao Shanxi 031100 69 Yamen Street
73% 736
30.7418357 120.0640869
Yamen Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Lip 2016
8.3

schönes hostel mitten im zentrum.personal spricht ein bisschen englisch und ist sehr hilfsbereit.zimmer schön und sauber,jedoch sehr ringhörig. die email adresse des hostels funktioniert nicht,weshalb das mit dem pick up vom bahnhof nicht geklappt hat.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
10 Lip 2016
6.6

Great location and OK staff but the place could have done with a renovation...twenty years ago. Good for a night or two. Separate vegetarian buffet for 10元 twenty meters to the left early in the morning.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
23 Cze 2016
9.1

Very Nice Hostel in a traditional old building with three courtyards. The staff is very helpful, they booked a driver for me to go to the highspeed station and the y even wash and Hang your clothes for you. The 4 beds dormitory is clean, very calm because it is in the 3rd courtyard away from the busy street. The location is perfect, in the center of the pedestrian area. Only anoying thing was the broken end of the shower

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Maj 2016
8.3

Auberge dans un vieux bâtiment avec beaucoup d'atmosphère. La chambre privée était magnifique! Les espaces communs (cour intérieure, salle commune, etc.) sont très biens.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
20 Maj 2016
7.4

Great location (in the middle of Pingyao's old town), great setting (old courtyard and typical big beds) and nice common area. It al seems a bit old and not too clean unfortunately. Other than that: great value for money!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
19 Maj 2016
8.3

Cada muy antigua que te hace sentir la china antigua!!! Básico pero agradable, barato y muy bien ubicado

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Maj 2016
8.3

The hostel was in a great location. The rooms were functional and what we needed as backpackers but the floor were very dated, the walls were thin and the streets outside pretty loud but we were tired enough and slept through it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Maj 2016
5.7

Los drenajes del baño quedan expuestos emitiendo olores desagradables.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
12 Maj 2016
6.9

Okay but not fantastic. Great location and will do the trick.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
30 Mar 2016
8.6

The staff was really nice and helpful. The place is beautiful and very genuine ! Too bad that the night guardian spoiled this great atmosphere by his bad mood... The bar was also closed at 11pm :(

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.