Hostelworld.com

YWCA Hotel

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 202 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 202 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.7
YWCA Hotel Located at 733 Beatty Street, Vancouver, Vancouver.
YWCA Hotel
Canada
Vancouver BC 733 Beatty Street, Vancouver
92% 202
49.2783990 -123.1128320
YWCA Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
14 Cze 2016
9.4

Very good location in downtown Vancouver. Our room was clean and nicely furnished. Only complaint is that the shower's water pressure was too low and the water never heated up properly. Would still stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Cze 2016
10.0

Great location, room was clean and staff very helpful

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Maj 2016
10.0

We stayed at the YWCA Hotel on Vancouver while on a short trip to the city. We were on a budget as are travelling for 6 months and the hotel wass a great choice. Excellent value for money, amazi ng location in downtown, very clean rooms and helpful and courteous staff. I would highly recommend this hotel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Maj 2016
7.1

Good central location for going out to different areas of Vancouver although not lots of note in the immediate vicinity. Good value but felt a bit more like a hotel than a travellers hostel in terms of atmosphere. Very clean overall, well equipped kitchen, pretty comfy beds and helpful staff :)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
23 Kwi 2016
9.4

Very welcoming staff and spotless environment.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Kwi 2016
9.7

Excellent overall. The staff were very friendly and helpful, the room was very clean and comfortable, if a little small. Would definitely recommend this place to others

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Kwi 2016
10.0

Fantastic & clean facilities. Walking distance to chinatown subway glass town & bus stops. Staff very knowledgeable re tourist attractions & local area. Near hop on off bus stop. Very quiet & comfortable . Thoroughly enjoyed my stay in Vancouver as lots of local walking paths - from Australia

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lut 2016
9.7

The room was a bit small, but we enjoyed our stay very much. Great location and great friendly staff. We had our own bathroom we didn't have to share with the rest of the floor which I was reading a lot about in the reviews. I guess you just have to request a room and hope that they are available.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lut 2016
10.0

hostel was really clean, really helpful staff. With a central location pretty much everything was within walking distance or a short train jouney away.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sty 2016
8.9

En primer lugar permítanme agradecer al excelente staff que nos atendio y nos recomendo los excelentes lugares ,su nombre es Mikiku una persona super amable y bondadosa y sobre todo con un excelente trato al cliente yo personalmente le pondría 100 puntos de 100. Gracias

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.