Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

YWCA Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 251 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 251 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Cze 2017
10.0

Incredibly clean and quiet. Wonderful location. No complaints.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Cze 2017
10.0

Very well situated, with good transport links, the area felt safe for a solo female traveller. The staff were helpful and nothing was too much trouble for them. My room was spotlessly clean and furnished to a very high standard with a tv, fridge. There is good wifi. I am pleased that my money is going to support such a good cause rather than to some hotel chain.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Maj 2017
10.0

Short walk from the BC Center SkyTrain stop on the Blue Line from the YVR Airport, so very convenient. I stayed in a twin bed private room with excellent room configuration for a small refrig, desk, chair, sink & mirror, & closet. The bed was comfortable w/good reading light. The bathroom down the hall was extra clean, good water pressure & temp, and I never had to wait for it to be available. Ice machine on the first floor, kitchens on every other floor, and knowledgeable desk staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2017
10.0

I really enjoyed staying at your YWCA Hotel. It was relaxed, friendly and very, very clean. Thank you. Anna van der Putte

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indonezja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Maj 2017
9.4

Everything about this property are good. I had a wonderful stay with my family in this YWCA Residence of Vancouver.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Mar 2017
8.6

Great place in the middle of downtown.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sty 2017
9.7

Sehr gute Lage, downtown mit Touristenattraktionen zu Fuß zu erreichen. Gute Anbindung an öffentliche Verkehrsmittel, auch in die nähere "grüne" Umgebung. Freundliche Mitarbeiter.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Gru 2016
8.3

Good value for your money since it is a convenient location! Just wished they had toilet seat covers and frequent cleaning in their bathrooms since it is communal. Also wish they had tissues in the room instead of having guests go to the bathroom and use toilet paper. Overall, enjoyed my stay and check in/out was a breeze :) would stay again if ever in the city!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.