Hostelworld.com

YMCA Hostel Basel

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 1,340 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 1,340 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.8
YMCA Hostel Basel Located at Gempenstrasse 64, , Basel.
YMCA Hostel Basel
Switzerland
Basel 4053 Gempenstrasse 64
88% 1340
47.5433085 7.5856089
YMCA Hostel Basel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
14 Kwi 2016
8.0

This is a terrific place--clean, well-located, friendly staff with relevant answers, well-equipped, and very affordable for all of that. A great value.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Kwi 2016
9.4

Everything was perfect except the bathroom. No soap for a long period of time and the light in one of the women's stalls was not working making the stall unusable in the pitch dark. The community aspect of cooking dinner in the shared kitchen was pretty cool. This is not a party city, therefore not a party hostel. A nice place for a nice value, I would recommend it. Just bring your own soap. And a flashlight. Oh and they sell beer at the reception desk!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Kwi 2016
8.9

Great location - near the main station, very clean and spacious, amazing kitchen!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Kwi 2016
9.7

Loved it! So central, so quiet, so spacious, so clean and comfortable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Kwi 2016
9.4

Zeer goede hostel, alles was dik in orde. Gelegen op enkele minuten wandelen van het station en de stadskern en toch in een rustige straat. Bij aankomst kregen we ook bus en tramkaartjes waardoor het ideaal was om de stad te verkennen. Als je met de auto komt moet je soms wel even zoeken naar een parkeerplaats.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Mar 2016
10.0

great stay at YMCA Basel! Absolutely loved it..would go back again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2016
10.0

great place to stay. especially was great that it was so close to the gare for my early morning departure.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Mar 2016
10.0

Too notch in all aspects. Recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Mar 2016
8.9

Eines von 2 bezahlbaren Hostels in Basel bzw. für Schweizer Verhältnisse echt günstig! Hat alles gepasst bis auf die späte Check-In Zeit (erst ab 15.30, dafür Gepäckaufbewahrung in Rezeptionsnebenraum möglich und Mobility-Ticket direkt erhältlich), angerostete Abflussdeckel in den Waschbecken, und zu wenige Steckdosen im Zimmer/Aufenthaltsraum. Mini-Frühstück bestehend aus Kaffee, Tee, Saft, Brötchen und Croissants im Preis enthalten bis ca.9.30 Uhr! Gerne wieder !

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2016
8.3

The staff and the overall atmosphere of the hostel was friendly. The bathrooms and the shared room I was in was tidied and cleaned daily. The price was higher than the typical price of hostels (but then again, it is in Basel, an expensive Swiss city). Overall, I enjoyed my stay at YMCA Hostel Basel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.