Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

YMCA Hostel Basel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 1,405 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 1,405 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.9
YMCA Hostel Basel Located at Gempenstrasse 64, , Basel.
YMCA Hostel Basel
Switzerland
Basel 4053 Gempenstrasse 64
90% 1405
47.5433085 7.5856089
YMCA Hostel Basel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
26 Sie 2016
10.0

Sehr freundliche Personal, Frühstück und ov Ticket sind inklusive

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sie 2016
9.4

I only stayed for one night, but it was lovely. The room was clean and the lockers are massive! My boyfriend (who was not staying) was allowed to leave his luggage there for the day and was also given a free travel pass :) great service!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Sie 2016
7.7

It will be good if the wall can protect the sound of next door. Because I can hear everything from both rooms beside me.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
18 Sie 2016
10.0

VERY IMPRESSED WITH THIS HOSTEL.EVERYTHING WAS PERFECT.HAD TO WAIT A LIITLE TIME TO CHECK IN BUT NOT A PROBLEM.FREE TRANSPOR AROUND BASEL A BONUS.WOULD STAY AGAIN IF IN BASEL.,

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
18 Sie 2016
8.0

기차역에서 가깝고 마트도 근처에 있어 위치적으로는 매우 좋습니다. 다만 불친절한 여직원과 좁은 방이 인상깊었습니다.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Sie 2016
8.6

Clean! Easy. Like it

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • javinugo
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sie 2016
8.9

El hostel está muy bien. En la recepción hicieron todo lo posible por enterderme porque el ingles no lo hablo bien. El desayuno gratuito está muy bien: croissants, pan, zumo de naranja, cafe y leche; lo malo es que no ponen cosas como mantequilla para el pan, pero tu puedes comprar las cosas y guardarlas en la cocina comun. la cocina comun esta muy limpia.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
6 Sie 2016
8.9

Good hostel. Room was basic. Floor shared bathrooms. Not shared with the room. Other than that good hostel. Very close to the train station. We got And a free public transport card from the hostel. If you want to swim in the Rhine, buy your wikkelfish at the hostel. 5 krone cheaper then when you buy it in town

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Sie 2016
9.7

Great location, right near the train station and a short walk into the old town. Kitchen facilities were fantastic, nice lounge and what would have been a lovely courtyard had it not been raining while I was there. The only real negative was that there were only two power points in the dorm room and they were very high on the wall.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Sie 2016
6.6

This hostel was ruined by how close the beds in the room were.. Me and my girlfriend were not put in beds next to each other and we're both sleeping essentially in a double bed with a stranger. There was a 60+ old man sleeping naked in one bed too which I thought was a bit out of the ordinary. Everything BUT the beds and the rooms were okay, and you get a transport pass.. But wouldn't stay there again

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.