Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

YMCA Hostel Basel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 1,437 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 1,437 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.0
YMCA Hostel Basel Located at Gempenstrasse 64, , Basel.
YMCA Hostel Basel
Switzerland
Basel 4053 Gempenstrasse 64
90% 1437
47.5433085 7.5856089
YMCA Hostel Basel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lis 2016
10.0

Supernettes Hostel mit wirklich charmanten und sehr hilfsbereiten Mitarbeitern! 😚😊 ich/wir kommen gerne wieder^^.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • asdf03574
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
5 Lis 2016
9.4

기차역과 가깝고,시설도 좋음😍

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Paź 2016
9.4

Das beste in Basel!!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Paź 2016
9.4

Todo fue muy bien!! Lo unico es que no tienen lugar de estacionamiento y en la pagina no aclaran como funciona...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Paź 2016
10.0

Best hostel I have stayed in

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
11 Paź 2016
8.9

Very close to Basel station. Good location. Spacious hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • carolanne7222
  • Australia, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
11 Paź 2016
8.9

Nice clean hostel with friendly helpful staff. Easy to walk to from the train station and in a quiet area. We only stayed one night, Switzerland is expensive compared to other parts of Europe, but the hostel has a great kitchen if you want to cook your own meals.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
10 Paź 2016
8.0

2층 침대끼리 붙어있는게 불편... 콘센트도 불편... 위치나 시설은 깨끗해요

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Paź 2016
9.7

I accidently entered the wrong day when I booked our beds in the dorm, which means we showed up after a long, exhausting night on the train one day late with no reservation and all dorm beds filled. Kevin came to our rescue, finding a private room within our budget. He and Martin bent over backward to be helpful and kind; I am deeply grateful to both of them. The rooms are clean, the beds comfy, the showers powerful, and the hostel is an easy walk from the train station.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Paź 2016
10.0

Best hostel! Great location, everything is super clean and new, satisfying breakfast. Martin was very helpful. Transport card makes it very easy to ride around the city. When visiting in basel- definately go there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.