Hostelworld.com

YMCA Hostel Basel

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 1,352 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 1,352 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.8
YMCA Hostel Basel Located at Gempenstrasse 64, , Basel.
YMCA Hostel Basel
Switzerland
Basel 4053 Gempenstrasse 64
89% 1352
47.5433085 7.5856089
YMCA Hostel Basel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Maj 2016
7.4

Stayed here hoping to meet people as I was travelling on my own but only families and Asian people stay at this hostel. I guess that makes sense why there's no bar in the hostel. If you're travelling solo and want to meet people do not stay here. Apart from that the hostel is very clean, beds are good and staff is excellent.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2016
9.1

Ich war bereits das dritte Mal in diesem Hostel. Ich glaube, dass dieser Fakt für sich steht und nicht weiter kommentiert werden muss.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
14 Maj 2016
9.7

Nice staff, great kitchen. Clean and cosy room. Close to railway station. Very comfortable stay except that the reception girl with glasses on duty 16th May morning was extremely rude, impolite. If you see such a girl when checking in, be careful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Maj 2016
9.1

Great stop on the way to my early morning flight at the Basel airport!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Maj 2016
9.7

Very good

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Maj 2016
10.0

cette Ymca est un paradis, c est mon 2ème sejour: à 5 minutes de la gare centrale et d un gros coop pour faire ses courses pour faire sa cuisine, on est pourtant reveillé par le chant des oiseaux. neuve, propre, fonctionnelle, confortable, tres bon marché.. que demander de plus!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
1 Maj 2016
9.1

Just the TVroom could be more valued or have more "games" in the hall

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Kwi 2016
8.0

This is a terrific place--clean, well-located, friendly staff with relevant answers, well-equipped, and very affordable for all of that. A great value.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Kwi 2016
9.4

Everything was perfect except the bathroom. No soap for a long period of time and the light in one of the women's stalls was not working making the stall unusable in the pitch dark. The community aspect of cooking dinner in the shared kitchen was pretty cool. This is not a party city, therefore not a party hostel. A nice place for a nice value, I would recommend it. Just bring your own soap. And a flashlight. Oh and they sell beer at the reception desk!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
13 Kwi 2016
8.9

Great location - near the main station, very clean and spacious, amazing kitchen!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.