Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

YMCA Christchurch

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 605 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 605 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.1
YMCA Christchurch Located at 12 Hereford Street Christchurch 8011, P O Box 2004 Christchurch 8140, Christchurch.
YMCA Christchurch
New Zealand
Christchurch Canterbury 8140 12 Hereford Street Christchurch 8011, P O Box 2004 Christchurch 8140
85% 605
-43.5322160 172.6282530
YMCA Christchurch
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
1 Sty 2017
8.6

Good hostel in great location. They helped us out by getting our room ready asap so we could check in a little earlier as we had flown in early that morning and we're exhausted. Nice staff. Good price.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Obieżyświat
  • 71 Recenzje
1 Sty 2017
9.1

Great rooms, great location but free wifi would have been nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
21 Gru 2016
9.7

Perfect location - within just a few minutes (walking distance) you are in the center. For me it felt more like being in a hotel :) The room was really nice and quiet.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Gru 2016
9.1

Great location and a very safe place to stay at. Only the kitchen is a bit small for such a big hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • aomurray
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
9 Gru 2016
7.7

Ok hostel. Slightly pricey.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 25 Recenzje
25 Lis 2016
7.4

No free wifi as the YHA on the same street. A hostel towel is good when you do not have time to dry your own. Hostel is big and spacious.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
17 Lis 2016
8.3

we stayed in a twin-room, all in all the experience was good. there are sufficient shared bathrooms - clean, spacious and all things work well. robert harris cafe and duo cafe are around, which kind of compensating the lack of nearby supermarkets. the downside is that the kitchen is smaller, and some people simply ignored the advice NOT to use the kitchen after 10pm (they were making so much noise that I had to walk over to voice my complaints).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Lis 2016
7.7

Basic hostel, good location, restaurant and cafe downstairs.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
6 Lis 2016
5.1

Very old and dark. Have to pay for have Wifi.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
28 Wrz 2016
8.6

Nice hostel that feels like a hotel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.