Hostelworld.com

YMCA Christchurch

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 620 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 620 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
11 Lut 2017
10.0

très bonne endroit

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 75 Recenzje
6 Lut 2017
8.0

It's a massive hostel, so it's not a very sociable place. But it's a good place to get some rest. And they've got good laundry facilities too. I found it a bit expensive for what you get.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lut 2017
6.0

Good place for 1 nights stay. Lots of facilities but you have to pay etc for the gym etc which is annoying since it's not a cheap hostel!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
2 Lut 2017
7.1

Das Personal war teilweise sehr unfreundlich. Ich habe meine letzte Nacht vor einem langen Flug im YMCA verbracht. Glücklicherweise konnte ich einen späteren Check out aushandeln. Was mir keiner vorher gesagt hat, dass man ab 10.00 Uhr Vormittags (nach dem offiziellen Check out) nicht mehr berechtigt ist die Küche und die Aufenthaltsräume zu nutzen. Ich hatte Glück, dass ich wenigstens noch meine Lebensmittel aus der Küche holen durfte. Das YMCA ist wie ein Hotel aufgebaut und daher anonym.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
30 Sty 2017
10.0

Great customer service at front desk who couldn't do more to help you. Parking was easily accessible. Room was clean (with ensuite) and beds were very comfortable!! The location is directly opposite the botanical gardens which are the highlight of Christchurch. Would throughly recommend staying here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Sty 2017
9.7

Wish there were lockers in the room but otherwise it was a very pleasant place! Love that it was so close to the Botanic Gardens.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Sty 2017
10.0

I made a reservation for a twin room. Luckily without any additilnal cost my room has been upgraded. I enjoyed a lot while travelling ChristChurch.The room was spacious, clean, and tidy. The staff was so nice to everyone from all around countries. If you look for a place to stay in CHCH, why not you choose YMCA over ofhers? Definately I will revist the place if I have a chance to travel to NewZealand.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Sty 2017
8.9

I stayed in a double room with shared bathroom. Regarding the bedroom it was clean, spacious, clean and simple design. Regarding the toilets, sometimes a bit dirty. The other common areas such as kitchen, tv lounge, etc were pretty nice. Overall it was a very nice stay at the hostel. Very kind staff always willing to help! =)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Trynidad i Tobago, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
23 Sty 2017
8.9

Lovely big double room with nice view of the city. Nice bar connected to hostel and walking distance from everywhere we wanted to go.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Sty 2017
7.7

Pretty low key. Not much socializing. No secure storage in room, but I felt safe leaving my stuff with the door locked as my roommates seemed pleasant. Gym being attached was nice so I don't get to work out much on the road.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.