Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

YMCA Christchurch

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 647 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 647 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
31 Maj 2017
8.3

Good facilities, fairly grumpy staff. Very quiet hardly anyone there.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • hampel_lisa5023
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
7 Maj 2017
9.1

I stayed on 2 separate occasions. The triple room on the first floor had better mattrasses and the whole floor has lovely modern bathrooms. The third floor room and bathroom wasn't as lovely but still clean and water pressure & heat was good throughout. Kitchen has knives that actually cut things and is kept very clean. Would recommend.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Maj 2017
8.0

Great place to stay. Suited my purposes well. Moving to an up-graded room with bathroom facilities was a good move.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Kwi 2017
7.7

Pretty basic hostel, did the job as I was only staying for one night. Staff were nice. Not much to do in the area. Bit noisy at times but for one night it was fine.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Kwi 2017
9.7

Moderno e impecable, camadas muy comodas

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Mar 2017
8.9

A nice chilled and quiet hostel near to what there is in Christchurch. It's a bit strange as it's like a converted hotel, with the rooms turned into dorms. There's a big free car park at the back, and the staff were friendly. The only down side was the beds were pretty rubbish and creaky, other than that, nice enough.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
20 Mar 2017
8.0

Clean, secure- my only complaint is there was no free wifi.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Mar 2017
8.3

Good place to stay. Central location. Annoying that wifi access isn't free

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
14 Mar 2017
6.6

Stayed here for two nights. The location is good. Stayed in both a three-bed dorm and a really big one. Both okey. Decent wi-fi.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • k-b143376
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
7 Mar 2017
8.0

Good location and great rooms! Lots of free parking which is handy and close proximity to shop etc. The kitchen was very small for the number of guests that were there

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.