Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

YHA - Youth Hostel Baia del Corallo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 88 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 88 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.3
YHA - Youth Hostel Baia del Corallo Located at Via Plauto, 27, , Palermo.
YHA - Youth Hostel Baia del Corallo
Italy
Palermo Sicily 90147 Via Plauto, 27
80% 88
38.2016655 13.2688450
YHA - Youth Hostel Baia del Corallo
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sty 2016
6.9

It is a nice place if you want to go there for a vacation with your friends or lover for two days to chill but it is very far away from the city center and except staff it is very hard to find people talking english around the territory. Also you need to take bus every time you want to go to a place with people or city center if you don't have a car. Wifi connection only in the loby not in the rooms, and there is no heating system for the lobby. The staff is trying to do their best, though.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nepal, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Gru 2015
5.7
Przetłumaczone przez Google

Hostel znajduje się dość daleko od głównego centrum miasta (minimum w podróży godziny z miasta autobusem bez ruchu, a tym razem może wzrosnąć aż do 3 godzin w zależności od natężenia ruchu). System ogrzewania jest dość ubogie w okresie zimowym, jeden bardzo zaskakujące !! - Komary są bardzo aktywne nawet w grudniu w schronisku i nie korzystał z żadnych środków, aby go kontrolować.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Lis 2015
10.0

Rare mythical gem. Room opens right up to the Mediterranean, had the whole place to myself. Take the extra busride and find it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Paź 2015
8.9
Przetłumaczone przez Google

idealny dla mnie

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Paź 2015
7.1

Bonjour,Personnels et environnement très agréable,chambre un peu bruyante et l'ensemble du complexe vieillissant. Plage galets.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
6 Paź 2015
9.1

Location is very far from the main city center, however the water is literally the backyard of the hostel. It is absolutely gorgeous! The bus stop is also right outside the hostel! I love that they sell bus tickets at the front desk, so convenient. Wifi is only in the common room but it's better than nothing.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Paź 2015
8.3
Przetłumaczone przez Google

Pobyt z pełnym sezonie, moja opinia jest skierowana do acueuil co było bardzo miłe (Toni i inne), który dał mi informacje techniczne w celu ułatwienia turystycznej i kulturalnej mojego pobytu. miejsce bardzo urocze i praktyczne; stopy w wodzie lub w pobliżu wsi 5 minut spacerem z jego odpowiednich firm. Mój domek 4-osobowy i łazienka była bardzo dobrze zorganizowane; brak bezpośredniego pomijany, ale morze. następnym razem w pełnym sezonie.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
17 Wrz 2015
8.0
Przetłumaczone przez Google

Świetna lokalizacja z dostępem do morza, aby popływać. To trochę daleko od centrum miasta Palermo, ale jest możliwe, aby dostać się autobusem do miasta. Uważam, że personel jest nieco nieprzyjazny, ale lokalizacja i obiekty są doskonałe. Gorąco polecam na jakiś czas na relaks na wybrzeżu.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lip 2015
9.4
Przetłumaczone przez Google

Położenie było dla mnie idealne. 30 sekund spacerem do plaży, która wygląda na Monte Gallo, który jest oszałamiająca. Miasto Palermo jest około 30-40 minut autobusem (628 tuż przed hostelu), a następnie 101 do miasta. Autobusy kursują regularnie. Ja tylko chciałem spędzić jeden dzień w mieście, ponieważ lokalizacja hostelu było tak piękne. Mondello był zbyt zajęty dla mnie. Spotkałem się do mieszkańców i turystów, którzy byli bardzo pomocny, tak jak pracownicy. Mógł być czyszczone bardziej regularnie, ale nie przeszkadzało mi to. Wielki.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.