Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

YHA Wellington City

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 1843 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 1843 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
14 Cze 2017
8.6

Super helpful staff

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Cze 2017
9.7

Only stayed one night, but I was very happy with the place. Very convenient location, only a five minute walk from the bus stop, museum, beach and shops. Also only a short trip by bus to the airport.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
22 Maj 2017
8.6

Typical modern YHA :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
14 Maj 2017
8.3

Muy céntrico, la localización es perfecta para visitar la ciudad a pie. los cuartos estaban limpios y las camas eran cómodas. Los baños adecuadamente limpios. Lo peor fue que al ser tan grande (varios pisos con muchas habitaciones) no tiene un ambiente adecuado para conocer gente como el que tienen albergues pequeños. Perfecto si se quiere comodidad a buen precio.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Maj 2017
9.4

Very quiet when I was there which was quite nice actually. Great kitchen, very central location, big laundry room, very clean. Would highly recommend.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Maj 2017
7.1

Sehr langweiliges hostel. Schulklassen/ ältere leute. Also kein wirkliches backpacker feeling. Für 1-2 nächte aber erträglich.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Maj 2017
9.1

Cool hostel but very big and hard to get to be social

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Maj 2017
10.0

Absolutely grande

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Kia Ora Thanks for your absolutely grande comment and your generous ratings, It's much appreciated! See you next time! Regards Rik Assistant Manager YHA Wellington City

30 Kwi 2017
8.6

The beds were comfortable and the bathrooms were clean. I enjoyed the large kitchens and the free wifi. The staff was friendly and willing to help. All in all a good experience.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Kia Ora Many thanks for your review. It's kind of you to mention our staff, I'll pass on your comments to motivate them to keep up their good work! I'm really pleased you utilized our facilities and free Wi-Fi and most importantly you found the beds were comfortable and our bathrooms up to standards. All in all I'm glad you had a good experience and hope you come back again in the future. Kind Regards Rik Assistant Manager YHA Wellington City

28 Kwi 2017
9.7

Very good hostel. Many restaurants and bars nearby. A supermarket right across the street. Most sights are within 15-20 min walking distance. Huge common areas and two kitchens. They have free wifi which is not that common in NZ hostels. Although they could arrange more activities.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Kia Ora Thanks for taking the time to review our property. We are currently working hard on revamping our activity schemes so check back in with us next time to review our progress. It's our pleasure to provide free Wi-Fi to guests which I agree is uncommon but should be a given these days. I'm glad our location was convenient for you to explore our wonderful city from and we look forward to seeing you next time. Kind Regards Rik Assistant Manager YHA Wellington City

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.