Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

YHA Wellington City

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 1,585 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 1,585 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.9
YHA Wellington City Located at 292 Wakefield St, (Cnr Cambridge Tce), Wellington.
YHA Wellington City
New Zealand
Wellington 292 Wakefield St, (Cnr Cambridge Tce)
90% 1585
-41.2931564 174.7838759
YHA Wellington City
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
24 Wrz 2016
9.7

Great hostel - would highly recommend. It would be nice to have lockers in the dorms.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Wrz 2016
10.0

Perfect place to stay in Wellington. Close to bus, supermarket, Te Papa, waterfront and walking distance to everything else.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Wrz 2016
8.9

Great location, very clean and quite, would definitely stay again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Sie 2016
7.1

The staff were helpful knowledgeable about the area and were helpful in arranging a taxi to the airport for me. The room was pretty clean but the bathrooms were a little dirty - not hugely so but some hair on the shower floor etc. I used this as a place to rest my head and was good value. My only real problem was at times, finding my way around the building got a bit confusing.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
26 Sie 2016
8.9

旅舍位置很棒,旁边就有new world和各种好吃的,两个厨房都很大,也很够用。不过入住的人真的很多。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Arabia Saudyjska, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sie 2016
10.0

It was awesome experience.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Sie 2016
8.0

If you're looking for a very central and convenient place, YHA is perfect! You will find everything you may need there, except maybe good heating in winter. It is a very impersonal backpackers where you will feel relatively comfortable but where the point is not to meet people or have fun. If you just want a clean, well serviced, spacious and well located place to stay, great choice. However, if you hope to experience Wellington bars and nightlife, don't rely on the hostel!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
10 Sie 2016
10.0

Excellent place to stay if you are travelling alone, Internet is unlimited, huge kitchen and very close to everywhere specially to Papa museum, a must in Wellington. Beds and barrooms very clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Sie 2016
9.1

Preparing the bed I found a lot of hairs in the linnen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
7 Sie 2016
7.4

Really helpful staff, basic but functional rooms. Plenty of plug sockets and free working wifi!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.