Hostelworld.com

YHA Wellington City

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 1,523 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 1,523 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.7
YHA Wellington City Located at 292 Wakefield St, (Cnr Cambridge Tce), Wellington.
YHA Wellington City
New Zealand
Wellington 292 Wakefield St, (Cnr Cambridge Tce)
87% 1523
-41.2931564 174.7838759
YHA Wellington City
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
27 Maj 2016
10.0

Just amazing! Actually better than some hotels I've stated in for double the price!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
7 Maj 2016
8.9

Great hostel. Helpful staff. Free wifi, hairdryer and straighteners and a really good kitchen!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nepal, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Maj 2016
10.0

Stayed there for three days and was awesome... Exactly what I heard and read about this place .... Will be back ..... Thanks for exceptional ambiance.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
30 Kwi 2016
7.4

Could be alot cleaner, especially all of the showers. I checked in really late and my bed wasn't even made. Then I went to the reception, got a sigh! He was like: ugh, okay. That is not very hospitable in my opinion. The location is nice, though on a busy side street.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
15 Kwi 2016
9.4

Enjoyed my stay. The hostel is very clean and there's a lot of communal space. The room was spacious and comfortable and for a weekend it was pretty peaceful and quiet.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Kwi 2016
7.7

The Location is great and there are also some nice offers like DVD evenings. But the atmosphere isn't the best, there are often large groups, School classes, if you are travelling alone it's hard to get to know other People.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2016
8.3

Everything was super clean and we had a room where we could see the sea....it was great! Two showers for a whole floor is not enough. But everything else was perfect

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Kwi 2016
8.3

Top hostel met ruime en schone kamers, ook de badkamers zijn goed en schoon. Lekker in het centrum. Zal de volgende keer dit hostel weer boeken.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Kwi 2016
8.3

Very sterile. Everything is clean, but not particularly sociable or comfortable. Lots of big groups come through here, which adds to the general unfriendlyness. But it's super clean!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Kwi 2016
9.1

Really nice hostel - good sized rooms, with mirrors and table/ chairs and plenty of space for backpacks. Shower rooms were a little dated/small but this is a small minor. Loads of cooking space and communal areas.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.