Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

YHA Wellington City

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 1,692 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 1,692 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.1
YHA Wellington City Located at 292 Wakefield St, (Cnr Cambridge Tce), Wellington.
YHA Wellington City
New Zealand
Wellington 292 Wakefield St, (Cnr Cambridge Tce)
90% 1692
-41.2931564 174.7838759
YHA Wellington City
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
19 Sty 2017
8.0

Standard YHA, clean an with the usual facilities. Not much atmosphere and it's a pain there only 2 sockets in a 4 bed dorm

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Sty 2017
9.7

Fab! Like a hotel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Sty 2017
9.1

Decent place to stay in. Clean comfortable beds and good wi-fi (even in the rooms). Would stay here again if I come back to Wellington.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sty 2017
8.9

Only spend one night there. Clean rooms, with great beds - bathroom a bit far away though. We had a room with a beautiful view. Good thing the fire station is on the opposite site of the street - took them only 5 seconds to come!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sty 2017
9.4

Nice hostel with modern rooms and friendly staff. Had a comfortable bed and cheap mini van service to the ferry terminal in the morning. I just spent the one night here but I liked it so will stay here again next time I'm in Wellington.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
5 Sty 2017
8.6

Padrão YHA. Quem conhece sabe.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Gru 2016
10.0

such a nice place. when i payed for my room the staff was so good.they made me feel at home. place is clean nice rooms. well worth the money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your great review. I will pass your comments on to our staff. Chris ~ Area Hostel Manager

  • Anonimowy
  • Irlandia Północna, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
28 Gru 2016
8.9

Could do with more bathrooms but everything is new and clean and the beds are very comfortable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for taking the time to leave us a review. Thanks also for noticing the recent improvements and upgrades we have made to our hostel. We are fortunate to have a property whereby a third of all rooms contain an ensuite. Apologies if you missed out on booking one of these and had to wait for one of the shared bathrooms available on each floor. Chris ~ Area Hostel Manager

  • Anonimowy
  • Tadżykistan, Grupy mieszane, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
21 Gru 2016
10.0

Neues , sehr gutes Hostel, sauber, sehr gut ausgestattet (Küche) freundliche, hilfsbereite Mitarbeiter, Haben uns als Familie sehr wohl gefühlt

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Gru 2016
6.3

Staff was pretty much digusting when i said that i lost my bus ticket that i bought from them. They have no reciept so i had of course to pay twice for the ticket

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for taking the time to post a review. I Apologise that we are unable to replace any of the $3 ferry shuttle bus tickets that are lost. Its important to treat them as you would cash. Chris ~ Area Hostel Manager

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.