Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

YHA Tunis Auberge Medina

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.0
Bardzo dobry 247 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 7.0
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 5.9
ZAREZERWUJ
7.0
Bardzo dobry 247 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 7.0
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 5.9
YHA Tunis Auberge Medina Located at 25 rue Saida Ajoula, Tunis, Tunis.
YHA Tunis Auberge Medina
Tunisia
Tunis 25,Rue Saida Aj 25 rue Saida Ajoula, Tunis
70% 247
36.7994830 10.1699924
YHA Tunis Auberge Medina
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
2 Paź 2016
5.4

Main gripe: reception guy didn't have a clue about Hostelworld. No conception that I had already paid a deposit, and the price he insisted on was actually higher than the website rate. For a few pounds more, this might seem a bit petty, but communication gaps like these undermine the normal reliability re Hostelworld liaising with the hostel. Other than this, convenient enough and I shared a dorm with a couple of nice lads. Apart from them, only met one other backpacker in a fortnight. Tunisia.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
2 Paź 2016
7.1

Wow! What a scenery: The house is hundreds of years old, right in the middle of old Medina and seems to be right out of 1001 nights - its stunning. There are showers and a light breakfast (bread, jam, coffee, tea), however, these are not quite on "western" standard. Still is this a place to recommend. On some of the photos it sais Internet was just due to payment. When I was there, it was free of charge.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
17 Wrz 2016
8.3

tres bonne auberge je recommande mais les gerants n on pas trop d infos a donne dommage

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Grupy mieszane, 41+
  • Obieżyświat
  • 56 Recenzje
16 Wrz 2016
5.1

Dosnt clean.. too far from tgm.. no aircon..dont use kitchen... no bug.... you can stay with aircondition, double or twin room with the same money in other hotel... should better stay another.... Recomand grand hotel de france....

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
15 Wrz 2016
5.7

No Kitchen access. No warm water at all. Not even for shower in the morning).

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
31 Sie 2016
6.6

OK for stay. No atmosphere, no flair. Staff takes care about the basics, nothing more. Almost no English language skills. It is central and ok if you just want to sleep there. But nothing more

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rosja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sie 2016
7.4

Дешево и сердито. Может возникнуть сложность с поиском местоположения. Но внутренний антураж, превыше всяких похвал. PS У двери есть звонок.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Sie 2016
8.3

L'auberge La Medina est ideallement place dans la centre ville, la vieille quartier, pres de souk dans les ruelles charmantes. Le decor dans le foyer est exceptionnel aussi. Le proprietaire est gentil et pret a donner des renseignements. Je recommande cet endroit tres joli et du bon rapport qualite - prix.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Algieria, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2016
8.6

Was so nice exxperience to stay inside Medina, in Old house and traditional .. we was free to do everything

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Moonlight1985
  • Algieria, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
14 Sie 2016
3.7

L'auberge de trouve au milieu de la casbah, avec des ruelles qui montent, de nuit certaines d'entre elles n'ont pas d'eclairage.. La literie, les sanitaires très etroits sont à l'ancienne et pas trop propres, et les chambres très petites ne sont pas vraiment séparées l'une de l'autre, donc le bruit, la lumière.. Tous passe. Le point noir c'est qu'il n'a pas de climatisation. Le petit-déjeuner est très pauvre.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.