Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

YHA Tunis Auberge Medina

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.0
Bardzo dobry 242 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 5.4
ZAREZERWUJ
7.0
Bardzo dobry 242 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 5.4
YHA Tunis Auberge Medina Located at 25 rue Saida Ajoula, Tunis, Tunis.
YHA Tunis Auberge Medina
Tunisia
Tunis 25,Rue Saida Aj 25 rue Saida Ajoula, Tunis
70% 242
36.7994830 10.1699924
YHA Tunis Auberge Medina
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Grupy mieszane, 41+
  • Obieżyświat
  • 41 Recenzje
16 Wrz 2016
5.1

Dosnt clean.. too far from tgm.. no aircon..dont use kitchen... no bug.... you can stay with aircondition, double or twin room with the same money in other hotel... should better stay another.... Recomand grand hotel de france....

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
15 Wrz 2016
5.7

No Kitchen access. No warm water at all. Not even for shower in the morning).

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
31 Sie 2016
6.6

OK for stay. No atmosphere, no flair. Staff takes care about the basics, nothing more. Almost no English language skills. It is central and ok if you just want to sleep there. But nothing more

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rosja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sie 2016
7.4

Дешево и сердито. Может возникнуть сложность с поиском местоположения. Но внутренний антураж, превыше всяких похвал. PS У двери есть звонок.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sie 2016
8.3

L'auberge La Medina est ideallement place dans la centre ville, la vieille quartier, pres de souk dans les ruelles charmantes. Le decor dans le foyer est exceptionnel aussi. Le proprietaire est gentil et pret a donner des renseignements. Je recommande cet endroit tres joli et du bon rapport qualite - prix.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Algieria, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2016
8.6

Was so nice exxperience to stay inside Medina, in Old house and traditional .. we was free to do everything

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Moonlight1985
  • Algieria, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
14 Sie 2016
3.7

L'auberge de trouve au milieu de la casbah, avec des ruelles qui montent, de nuit certaines d'entre elles n'ont pas d'eclairage.. La literie, les sanitaires très etroits sont à l'ancienne et pas trop propres, et les chambres très petites ne sont pas vraiment séparées l'une de l'autre, donc le bruit, la lumière.. Tous passe. Le point noir c'est qu'il n'a pas de climatisation. Le petit-déjeuner est très pauvre.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
28 Lip 2016
9.7

Тунис - это сказка воплоти, чтобы узнать что же это значит нужно пожить хотя бы недельку в историческом центре - Медине. Огромные впечатления доставляет архитектура, а неторопливый ритм жизни вкупе с отзывчивостью местного населения заставляет серьёзно призадуматься о возвращении. И ни одного слова о базарах - попробуйте сами. В итоге получается качественный отдых за небольшие деньги. Рекомендую.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Lip 2016
5.7

L'ostello si trova in una posizione molto centrale, nella Medina, ma raggiungerlo non è facile, ed la prima sera mi sono sentita un po' a disagio. Inoltre non era presente nessuno, e fino al giorno successivo non è stato chiaro chi fosse il proprietario, quali fossero le tariffe esatte eccetera (avevo prenotato su hostelword ma non è stata controllata la prenotazione). I servizi igienici erano in parte non funzionanti e non molto puliti. Peccato, con un po' di cura sarebbe un ostello magnifico.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
17 Maj 2016
8.3

The best hostel in Tunis

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.