Hostelworld.com

YHA Tunis Auberge Medina

Ceny
mapa
Recenzje
6.6
Dobry 232 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 6.9
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 6.0
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 4.7
ZAREZERWUJ
6.6
Dobry 232 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 6.9
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 6.0
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 4.7
YHA Tunis Auberge Medina Located at 25 rue Saida Ajoula, Tunis, Tunis.
YHA Tunis Auberge Medina
Tunisia
Tunis 25,Rue Saida Aj 25 rue Saida Ajoula, Tunis
66% 232
36.7994830 10.1699924
YHA Tunis Auberge Medina
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
17 Maj 2016
8.3

The best hostel in Tunis

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2016
7.1

Toilet are horrible, no paper, not possible to sit on.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
13 Kwi 2016
6.3

The hostel is at Medina, not very easy for newcomers reach the place from Who is coming by taxi from airport. might be little bit affraid due to taxi drop u off medina (cause cars can't / doesn't want go inside medina). The value for the money is Ok.Restrooms should have improvement. The wifi works only at lobby, having access at rooms are quite simple. The power outlet is very old, I had to tape it to recharge my cell phone. There are no lockers. Is the only one hostel at site, so no optio

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
26 Mar 2016
6.0

Die Lage ist touristisch zentral in der Altstadt. Die Unterkunft eignet sich gut, um in Tunis anzukommen und man kann dem Personal vertrauen. Der Preis ist in Ordnung und das Ambiente ganz nett. Die Zimmer sind recht dreckig, aber eher ein Mix aus alt und muffig, statt ungepflegt. Dusche und WC ist grundsätzlich eher hart an der Grenze, aber für Low-Budget-Unterkünfte in Tunesien noch in Ordnung. Vorsicht beim Duschen - die Wasserhähne standen unter Strom! Man sollte also nicht zu viel erwarten.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rumunia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
21 Lut 2016
5.1

As nowadays in Medina the insecurity is at high level, the location is very insecure for tourists. There is no heating in the rooms and the place looks dirty and old.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • traveler1952
  • Kanada, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
8 Sty 2016
8.9

A great price (15TD or 7.50US$ including breakfast of bread and coffee). It wasn't busy so they gave me a single room for the same price. Very atmospheric building in the medina - which is possibly the most vibrant souq I have ever experienced completely by ^:30 completely abandoned. WiFi was a bit erratic and you had to pay for it (5TD for all 6 days I stayed). The staff were pleasant and helpful - only the main fellow spoke reasonable English. No kitchen but they made hot water for me.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Sty 2016
6.3

It was nice of one of the staff to meet me outside the old medina to get to the hostel otherwise it is confusing in the old street building It was a group of South Korean student making noise otherwise it was Ok Poor breackfast Whowers and toilets need attention

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
25 Gru 2015
6.0

The receptionist charged us 10TND for a map and prospects which he got for free from the tourist office. Not a nice gesture too rip off your guests!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
23 Gru 2015
2.9

No había nadie en el hostel cuándo llegue, una hora esperando y todo era muy subió y parecía abandonado.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.