Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

YHA Taupo - Finlay Jacks Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 433 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 433 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
26 Mar 2017
10.0

Loved my stay there, clean, good wifi, parkingspace, comfy bed!, big kitchen, nice staff, chillt atmosphere! Huge locker. Would stay there definitely again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Mar 2017
8.3

Not a bad place. Set up is more like a motel. Common area with netflix. Plenty of parking. Big kitchen thats always busy but clean. $7 for laundry. Not a bad spot.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Mar 2017
6.6

i site에서는 캐리어 끌고 약 10분거리에 있고요. 근처에 파킨세이브랑 웨어하우스가 있어서 좋긴 합니다. 하지만 호스텔이 좀 자유분방한 스타일이예요 ㅎㅎ 마지막날 밤에는 누구 생일이였는지 마당에서 생일 파티를 하더라고요. 음악틀고 시끌시끌.. 그래도 직원이 10시 40분쯤 되니까 조용히 시키던데 뭐 그런 분위기 좋아하시는 분들은 강추. 근데 공용 샤워실이 3개밖에 없어요. 남녀 같이 쓰는데;; 너무 적어요. 여성 전용 화장실도 2개뿐... 시설적으로는 좀 실망. 하지만 개인 침대는 참 좋았습니다. 2층 침대가 아니라 싱글침대로 쫘라락 놓여져있는 형태이고요. 여기에 아시안은 거의 없고 유럽이나 미국 친구들이 대다수였어요. 서양친구들 사귀기에는 최고입니다. :)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
15 Mar 2017
7.7

Literally the comfiest hostel bed ever. And two pillows. Only thing was the lack of a good social area outside but overall i would recommend!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
9 Mar 2017
9.4

Lovely hostel, comfortable beds and good sized lockers for big rucksacks. Nice big kitchen and comfy living room lots of dvds. Staff were helpful and great location

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Mar 2017
9.4

Only stayed there one night but was very impressed. Good staff, great kitchen and really close to the main cheap supermarket. Would recommend!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
6 Mar 2017
8.0

Ein wirklich gutes Hostel! Sehr gutes Badezimmer und gemütliche Küche. Auch das Wifi ist super schnell. Waren für viel Nächte dort und würde es auf jeden Fall weiterempfehlen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
5 Mar 2017
9.4

Mega schoon! Vriendelijk personeel en goede keuken! Tophostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Mar 2017
9.1

Very clean and next to pak'n'save

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Mar 2017
9.7

Loved staying at this hostel! Very chill atmosphere and easy going friendly staff! Rooms were great and very clean! Only thing I didn't like was that anyone from the street could access the common outside area! Overall great experience and would 100% stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.