Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

YHA Taupo - Finlay Jacks Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 536 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 536 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
9 Sie 2017
8.9

Room cleaning needs to be a bit more thorough, moving furniture & cleaning behind. Otherwise really good stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
7 Sie 2017
9.7

Great place, everything is very close to the hostel and the facilities are in a great shape. The beds were amazing and it's a great advantage that rooms are equipped with their own bathrooms, as it gets kind of cold during the winter. Would stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Sie 2017
9.1

Buen hostel bien ubicado en el centro de Auckland. Wifi bueno y gratis. Buenos lockers con cargadores usb dentro. Buena atención de su personal. Muy atento

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lip 2017
9.7

Great hostel! One of the most comfortable beds I've ever slept in in my whole life! Clean rooms, great location, great staff, great price! Just make sure to bring a lock. There are personal storage drawers under the beds, but you need your own lock for them.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • rkdekdns9
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
19 Lip 2017
10.0

Bed is really cosy. And reseption girl is friendly and her bulldog is so cute.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lip 2017
10.0

Great hostel with very nice staff and very good facilities.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for the fab review :) We're glad you enjoyed your stay here! Cheers, Finlay Jacks!

  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Lip 2017
10.0

2 min walking to a supermarket, close to town, great facilities, helpful staff and to top it off a fantastic kitchen and probably the most comfortable bed I have slept in during my travels in New Zealand! If you are in Taupo, definitely stay here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Cheers for taking the time to review your stay :) We really appreciate the great feedback! Hope you enjoy the rest of your time in NZ and come back to Taupo soon! All the best, Finlay Jacks

24 Cze 2017
7.7

The room I had opened up onto a varanda which overlooked a central patio area, which meant a walk outside to the kitchen. Not a problem in good weather. Location was good, a short walk into the centre of town for a meal, drink and the lakeside.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Cze 2017
10.0

Best hostel I've stated in yet.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
22 Cze 2017
9.1

The best backpackers accommodation I've ever been. I will choose it again when I visit the area.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Cheers for the great review! Hopefully see you again if youre in the area :) Happy travelling, Finlay jacks :)

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.