Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

YHA Taupo - Finlay Jacks Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 344 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 344 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.8
YHA Taupo - Finlay Jacks Backpackers Located at 20 Taniwha Street, Taupo, Taupo.
YHA Taupo - Finlay Jacks Backpackers
New Zealand
Taupo 3330 20 Taniwha Street, Taupo
88% 344
-38.6840022 176.0744905
YHA Taupo - Finlay Jacks Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
19 Sty 2017
8.6

Awesome Hostel! We had a 12-bed dorm but the room was so big you didnt even notice there were 12 people! It was even seperated into 2 rooms - kitchen was a bit dirty but yeah - great place!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
18 Sty 2017
9.1

Awesome hostel. Would definitely stay again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Sty 2017
9.1

Really good atmosphere. Staff were awesome. Shower in the room was really good. Kitchen has great facilities but not a lot of fridge space. Wifi is really good! Loads to do in the area too. Would recommend this hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Sty 2017
10.0

One of the best hostels I've stayed in, also have walking boots and other hiking gear available to rent. Clean and cheap and a real ski chalet feel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Sty 2017
8.9

Very good atmosphere in hostel, staff were very helpful with comfy beds and great kitchen facilities. Would come back!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi, thanks for the review :-) so glad you enjoyed your stay with us here at Finlay Jacks - hope to see you back again whilst on your travels!

  • Anonimowy
  • Szwecja, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sty 2017
6.0

Ett ställe som framförallt passar de yngre resenärerna i 20-årsåldern som vill ha liv och rörelse. Köket med utrustning, kylskåp, frys var underdimensionerat. Samma gäller antalet toaletter och badrum. Levde inte upp till den YHA-standard som vi är vana vid. Annars trevligt ställe med egen innergård och ägaren har en go o busig hund.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
8 Sty 2017
9.1

Nice place, bed a bit thin but ok to sleep, nice to hang out outside with other guys

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi, thanks for the review :) great to hear you enjoyed hanging out with the guests - it's what we are here for! Safe travels

6 Sty 2017
9.1

Best beds I slept in so far. Staff was helpful. Very good wifi. Close to the supermarket.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
5 Sty 2017
9.7

The rooms were nice, 5min walk from the city center, right next to a pak 'n save, easily best hostel I've stayed!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowacja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
31 Gru 2016
8.6

Nice hostel, really liked the big private bathroom in our room, big kitchen and good wi-fi connection. And also nice garden with the possibility to sit outside.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.