Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

YHA Taupo - Finlay Jacks Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 245 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 245 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.8
YHA Taupo - Finlay Jacks Backpackers Located at 20 Taniwha Street, Taupo, Taupo.
YHA Taupo - Finlay Jacks Backpackers
New Zealand
Taupo 3330 20 Taniwha Street, Taupo
89% 245
-38.6840022 176.0744905
YHA Taupo - Finlay Jacks Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
8 Wrz 2016
7.1

Buena ubicación y precio regular. Las áreas comunes Sucias y el hostel muy ruidoso en horarios de descanso. Good location. Regular price. Common areas were really dirty. It was truly noisy, specially at rest hours.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
22 Sie 2016
9.4

这家旅舍非常棒,我住了四个晚上,真的很满意,四人间有自己独立的洗手间,棒极了。厨房设施也很软,每天的早饭晚饭都很开心。再来还会入住的。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Sie 2016
9.1

Sauber, gute Lage und ruhig. Der living room war nicht ganz so gemütlich- trotzdem sehr empfehlenswert.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Sie 2016
8.6

Cool place. Enjoyed the Netflix and free wifi! Nice kitchen as well. The atmosphere was not as great when I was there, for some reason.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
18 Lip 2016
7.4

V.clean hostel but zero atmosphere!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lip 2016
8.9

Comfortable, tidy stay overall, but wifi did not reach us in our room (4B).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Lip 2016
8.9

Really nice hostel ! The beds are actually comfortable , the showers are great, and I most important the staff is unbelievably friendly and helpful !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

We're glad you had such a good stay here and thanks for the awesome review :) Kim @ Finlay Jacks

2 Lip 2016
10.0

Little cold in the rooms during winter time... all the other things are perfect! Nice hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your great review! Sorry you felt a bit chilly in your room, we have installed new radiators and have more blankets as its getting much colder here in Taupo :( Come see us again if you're back in the area! Kim @ Finlay Jacks

16 Cze 2016
9.7

Best hostel I stayed at in NZ. Great town, the people who work there are really helpful and friendly too. Would definitely come back next time I'm in NZ

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

We really loved having you here so definitely pop back next time you're in Taupo! Enjoy the rest of your travels. Kim "@ Finlay Jacks

  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Cze 2016
9.7

The only issue I had was that my phone wouldn't connect to the internet, although that could've been more the fault of my phone than the internet service. Otherwise it was a great place, no complaints.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

We are sorry you had issues with the internet but glad you enjoyed your stay here. Hopefully see you back here again soon! Thanks, Kim @ Finlay Jacks

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.