Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

YHA Rotorua

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 484 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 484 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.0
YHA Rotorua Located at 1278 Haupapa Street, , Rotorua.
YHA Rotorua
New Zealand
Rotorua 3010 1278 Haupapa Street
90% 484
-38.1361093 176.2479114
YHA Rotorua
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Gru 2016
7.4

De 4-bedrooms zijn veel beter dan die van 6. Keuken is heel fijn en de badkamers ook.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Lis 2016
6.9

Experience here was very meh. Was disappointed that they didn't have any kind of personal locker area, and the Wi-Fi, normally a positive for YHAs, was out during our stay. It's fine, but doesn't live up to the standards of some of the other hostels we've been to.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Lis 2016
8.9

The four bed dorms were great, however the eight bed dorm I got into was a dirty stink hole. Kitchen is amazing and the free WiFi works.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lis 2016
8.3

I planned to stay for one night only, but i ended up staying for 2 nights. The reception guys were really cheerful and helpful. I was placed in another building, next to the reception building. The room was clean and nice, toilet was clean, kitchen & common room were good. But the downside was poor internet connection in the room.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lis 2016
9.7

一人一人部屋の中にロッカーがあり、電気も一つのベッドに一つあり、共有スペースも近く、あまり気を使わずとても快適に過ごせました。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
11 Lis 2016
9.4

We stayed in a 4 bed room, which was tiny! The 6 bed rooms seemed to be more spacious (I'd recommend those.) We stayed in the seperate building which has a nice living area and kitchen upstairs. The bathroom was clean and had everything you needed. No complaints!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Lis 2016
10.0

Free upgrade, friendly staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Lis 2016
8.0

Wir haben hier drei Nächte verbracht und es war ein schöner Aufenthalt. Alle Mitarbeiter waren immer freundlich und sehr hilfsbereit. Die Zimmer sind sehr sauber,obwohl die Ausstattung sehr innerhalb des Hostels variiert. Die ersten beiden Nächte waren wir in einem geschlossenen Teil des Hostels mit eigener gemütlicher Küche und eigenem Spint im Zimmer,die letzte Nacht haben wir im Haupttrakt verbracht mit keinem Spint und weniger Komfort. Alles in allem ein sehr gutes Hostel, kostenloses Wlan.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Paź 2016
8.3

Lovely staff especially the wonderful Maori guys who are fun and deliver great customer service. Lovely clean place, feels like a hotel. Loved it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Paź 2016
9.4

Standard YHA experience. Everything was clean, well set up, beds comfy, big kitchen blah blah blah. Not a big party hostel, but WiFi good enough to Netflix

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.