Hostelworld.com

YHA National Park Backpackers & Climbing Wall

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 234 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 234 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.8
YHA National Park Backpackers & Climbing Wall Located at Finlay Street, P.O.Box 89, , Tongariro National Park.
YHA National Park Backpackers & Climbing Wall
New Zealand
Tongariro National Park Central North Island 3948 Finlay Street, P.O.Box 89
82% 234
-39.1747879 175.4013204
YHA National Park Backpackers & Climbing Wall
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2016
3.1

Propreté des draps et tapis de bain à revoir, lits à ressorts inconfortables, chambre vieillotte et glauque, wifi PAYANTE et inutilisable c'est une honte, mal placé (aucun commerces), chambre dehors sans lavabo ni toilette, et aucun chauffage dans les douches... Nous n'abusons pas et ne sommes pas des clients exigeants, mais pour le prix nous ne pensions pas vivre notre pire expérience hôtelière. Enfin, la navette retour de l'alpine crossing coûte 37$/personne pour ... 6km, et est obligatoire

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
18 Maj 2016
7.7

Great hostel,friendly staff and good location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Maj 2016
7.7

No wifi ...

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Maj 2016
9.1

Great place to stay took five teenage boys here but wish shuttle to hike and climbing wall were not so expensive doubled cost!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Maj 2016
10.0

Met great people here and hiked together. Not much around since the main attraction is mt doom and tongariro crossing. Great hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Walia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
2 Maj 2016
10.0

Decent. Climbing was decent. Kitchen was decent. Bed was decent. Room was decent. Staff were dead sound.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
4.9

everything is complimentary wifi, tea, coffee !! and no security lock, wether your personal stuff anywhere. But as it is only in his corner is forced to go it's a shame!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
19 Kwi 2016
9.1

Great hostel! Perfect for doing the crossing. Staff were friendly and good kitchen

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Kwi 2016
9.7

Very convenient place to stay if you're doing the Tongariro Crossing. Definitely bring your own groceries as you're right on the edge of the national park. One of the stoves didn't work, so cooking at meal time got a little congested. My impression was that it was bit of an older crowd.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2016
2.9

Je me suis fais escroqué par la gérante. Je ne suis resté qu'1 nuit et en ai payé 2 et demi (après 2h de négociation car elle voulait m'en faire payer 3). La gérante ne voulait pas respecter la politique d'annulation 24h de Hostelworld car doit disant sur le site personnel de l'hôtel la politique est de 48h. Ayant réservé via Hostelworld je pense que ce sont les conditions de ce site qui s'applique. Je suis très déçu de mon séjour . Je pense que vous devriez clarifier avec le g

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.