Hostelworld.com

YHA National Park Backpackers & Climbing Wall

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 220 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 220 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.0
YHA National Park Backpackers & Climbing Wall Located at Finlay Street, P.O.Box 89, , Tongariro National Park.
YHA National Park Backpackers & Climbing Wall
New Zealand
Tongariro National Park Central North Island 3948 Finlay Street, P.O.Box 89
82% 220
-39.1747879 175.4013204
YHA National Park Backpackers & Climbing Wall
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
19 Kwi 2016
9.1

Great hostel! Perfect for doing the crossing. Staff were friendly and good kitchen

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2016
2.9

Je me suis fais escroqué par la gérante. Je ne suis resté qu'1 nuit et en ai payé 2 et demi (après 2h de négociation car elle voulait m'en faire payer 3). La gérante ne voulait pas respecter la politique d'annulation 24h de Hostelworld car doit disant sur le site personnel de l'hôtel la politique est de 48h. Ayant réservé via Hostelworld je pense que ce sont les conditions de ce site qui s'applique. Je suis très déçu de mon séjour . Je pense que vous devriez clarifier avec le g

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
11 Kwi 2016
8.3

Staff and climbing wall were wonderful, the public spaces adequate, and the room itself very disappointing. Our private en suite room had bare lightbulbs, no toilet paper or hand soap in the bathroom, no lamps, bedside tables, no cover on the box springs, etc. The toilet appeared to be clean but still smelled a little. Overall a disappointment, but the climbing wall (almost) made up for it!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 25-30
  • Obieżyświat
  • 46 Recenzje
4 Kwi 2016
8.9

They have an indoor climbing wall if you cannot do the tongariro crossing that day - and all the info / gear for rent if you happen to need it

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Mar 2016
10.0

This was a great hostel! If you are planning on doing activities while visiting Tongariro National Park then this is a great location to be in. For the famous Tongariro Alpine Crossing day hike, the hostel offers a bus that drops you off at the start and picks you up at the end of the day when your hike has finished - its awesome! The hostel itself felt very homey and comfortable. The facilities were clean and the kitchens were well equipped. The view is also stunning right out the front door!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
21 Mar 2016
6.0

Personnel pas très agréable, limite on a l'impression de les déranger! Sinon à 35 min. du Tongariro Crossing et il faut payer 35NZD pour un aller-retour! Chambre propre.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
20 Mar 2016
8.9

Decent base for the Tongariro crossing and other walks in the area

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Mar 2016
8.9

Great place to stay if you are hiking the crossing. The staff are knowledgeable about various hikes and help you get the information you need. Mini golf and a climbing wall are a nice touch!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Mar 2016
8.6

Decent hostel with nice staff. Room was a bit shabby but bed was comfortable and linens were clean. Good location and pleasant driver of shuttle van to Tongariro Crossing.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
22 Lut 2016
8.6

This is a very busy hostel processing lots of people. They looked after us really well. The website said they were full but they found places for us. They were busy people but they did put themselves out for us.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.