Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

YHA National Park Backpackers & Climbing Wall

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 262 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 262 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.4
YHA National Park Backpackers & Climbing Wall Located at Finlay Street, P.O.Box 89, , Tongariro National Park.
YHA National Park Backpackers & Climbing Wall
New Zealand
Tongariro National Park Central North Island 3948 Finlay Street, P.O.Box 89
85% 262
-39.1747879 175.4013204
YHA National Park Backpackers & Climbing Wall
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lis 2016
8.0

Die Betten waren toll. Keine nervigen Geräusche und jedes Bett hatte sein eigenes Leselicht. Obwohl es 10-Bett-Zimmer waren, war Schlafen in ruhiger und angenehmer Atmosphäre möglich.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • paddy_bee199070
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 24 Recenzje
15 Lis 2016
8.0

The YHA is a great base for exploring the Tongariro National Park and they can organise transfers to the National Park each day. There's a good sized kitchen and eating area which was generally pretty clean. The living room area was a bit small and they charged to rent DVDs. The climbing wall is a useful activity for a rainy day, otherwise there's not a lot to do in town. The bedrooms were spacious, but having to go downstairs for the toilet and showers wasn't ideal.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lis 2016
8.0

Kitchen is a bit small for everyone to cook at the same time but comfy. We paid for the wifi and it was really good. Missed some more power sockets in the room.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Paź 2016
10.0

Ich kann dieses Hostel absolut weiterempfehlen, alles tipptopp sauber und sehr sehr nettes, kompetentes und sehr sehr hilfsbereites Personal, ich würde jederzeit wieder dieses Hostel buchen, absolut empfehlenswert ohne jedwede Abstriche, super, toll, klasse.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Vielen Dank fuer Ihren super Kommentar. Es ist immer schoen zu wissen, dass es unseren Gaesten hier gefaellt.

  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Paź 2016
9.4

I would come again, hopefully with better weather

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

It is nice to know that you would chose our hostel again in the future. Sorry, that the weather didn't play part this time.

25 Wrz 2016
8.9

Loved my stay here.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
3 Wrz 2016
8.6

Clean hostel, excellent bathroom and toilet facilities. Could do with a bit of noise proofing but other than that, it was an excellent stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sie 2016
8.0

I booked a shuttle on Saturday night and was told that it was easier to take the money then, rather than in the morning. So I paid for my partner and I, $40. Then on Sunday morning my brother called saying he was driving down and could pick us up. I politely asked for the $40 back to which the owner said "no refund, the shuttle is already organised". However, the shuttle wasn't organised specifically for us and we were never advised that the payment was non-refundable. Very disappointing.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • nachobkcc
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
17 Lip 2016
10.0

Good hostel! Ideal for backpackers who go to Tongariro for adventures.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia Północna, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Lip 2016
9.7

I really enjoyed staying at YHA National Park Backpackers. It was very friendly - a very big kitchen where we could chat, cook and share. I met some lovely people. The hostel was very warm (heatwise), as was the bedding - all very important.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.