Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

YHA Manchester

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 1,081 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 1,081 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.5
YHA Manchester Located at Potato Wharf, Castlefield, Manchester.
YHA Manchester
England
Manchester Potato Wharf, Castlefield
87% 1081
53.4756851 -2.2580337
YHA Manchester
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
13 Sty 2017
8.6

A bit pricey but overall decent value. Hostel is located just off Liverpool Rd so not a long way to walk to get to the main areas. Staff were all friendly and helpful. Hostel has a weird vibe though as a lot of the guests are middle aged or older. Feels more like a motel than anything else. Beds were decent and the rooms were clean. Barely had a wifi connection in our room however. All in all, probably one of the better hostels in Manchester.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
10 Sty 2017
7.4

The staff were helpful with any request for information I had and seemed happy to help. My only problem was being unable to eat the breakfast I paid for before leaving the hostel because there was a staff absence in the kitchen at late notice. The food was not ready by 7:30 when they open for breakfast. It wasn't really a problem with the hostel itself, but I felt a bit annoyed not having time to eat properly before I had to catch a flight out of town.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
8 Sty 2017
7.7

Die Wegbeschreibung auf Hostelworld ist veraltet (Metrolink Station hat inzwischen einen anderen Namen, Deandgate-Castlefield) und sehr ungenau. Anreise unbedingt vorher googlen. Hostel hat alles was es braucht war aber sehr unpersönlich. Wer einfach ein sauberes Bett möchte und ansonsten selbständig ist, ist hier gut aufgehoben

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
2 Sty 2017
8.0

Only stayed for kne night so it was fine :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Sty 2017
10.0

Some awesome people working there.. 🐇🐰

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • deboragrossoni
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
1 Sty 2017
9.7

excelente hostel en manchester, con impecables instalaciones, enormes areas comunes, limpio, bien decorado, sumamente calido y seguro. habitaciones de 4 camas con baño y ducha, ventanas con vistas impresionantes a los canales x todos lados, precio super accesible. staff muy servicial. excelente todo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Gru 2016
8.6

Overall very happy with the room, staff service and facilities provided. Rooms were clean but the shower water pressure wasnt great. Very happy.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Gru 2016
9.1

Good value for money. The hostel is situated close to Deansgate where there are many shops and restaurants. Staff are very friendly and the breakfast was nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Ekwador, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
28 Gru 2016
9.7

The best hostal around manchester ! Definitely i would recommend this.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Gru 2016
9.1

Me and my friend enjoyed our stay in YHA, and felt safer whole time. Families, the old and of course young people all live in this hostel. We love the beverage served in the bar!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.