Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

YHA Manchester

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 1,056 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 1,056 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.6
YHA Manchester Located at Potato Wharf, Castlefield, Manchester.
YHA Manchester
England
Manchester Potato Wharf, Castlefield
86% 1056
53.4756851 -2.2580337
YHA Manchester
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
7 Gru 2016
7.4

All in all a good hostel, staff weren't that interested in helping me, except Matthew, he was nice and chatty. Very clean and the bed was very comfy. Breakfast was very good. Would probably stay again, even though it is a bit out of the way.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • smartiecookies
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Obieżyświat
  • 25 Recenzje
29 Lis 2016
9.4

Fantastic hostel - probably the best in Manchester given the other options I've seen. Great staff, real friendly and helpful. The breakfast was great! Very reasonable prices all round. Very cosy and relaxing common area. Good wifi (but not available in rooms). Rooms quite plain. Wasn't impressed by the en suite - I prefer bathroom separate to the room. Other guests in my room a bit inconsiderate - 6am and turned all the lights on and made loads of noise! Location bit of a walk, but nice area.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lis 2016
8.3

Very Goog Hostel, a bit hard to find in the dark. Excellent breakfast, good facilities and staff. Only to expensive for us at that period.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your review, we're pleased you enjoyed our excellent breakfast!

  • Anonimowy
  • Indie, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lis 2016
10.0

Fabulous... awesome.... I definitely recommend this for everyone.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your lovely review and recommendation :) we hope to see you again for another fabulous stay!

  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
20 Lis 2016
8.9

Very comfortable hostel in a good location, it's an easy walk into the centre of town. Bathrooms are a little bit weird, they feel like they're not supposed to actually be in the rooms but they're not too bad. Wifi doesn't work in the rooms only downstairs. It's nice having a bar and food service available and the hostel is definitely good value for money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your review, we hope you had fun in Manchester and hope to see you again :)

15 Lis 2016
9.7

Very nice place to stay in Manchester

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
14 Lis 2016
8.3

Hostel muy bueno con personal muy amable. Estuve una sola noche y el ambiente era de gente muy grande.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Lis 2016
7.4

Much space in the room!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Grecja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lis 2016
9.4

Very nice hostel, very clean, helpful stuff, definately value for money

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • zahraamalias
  • Indonezja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
7 Lis 2016
8.0

It's basic and no fuss, perfect if you just want a bed to sleep on. The beds are nice, they're not creaky and they have fluffy duvets.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.