Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

YHA Manchester

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 987 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 987 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.6
YHA Manchester Located at Potato Wharf, Castlefield, Manchester.
YHA Manchester
England
Manchester Potato Wharf, Castlefield
87% 987
53.4756851 -2.2580337
YHA Manchester
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sie 2016
8.0

Wi-Fiが強ければ文句はない。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sie 2016
9.4

Really friendly staff and modern facilities

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2016
8.9

Very nice place to stay, helpful and dedicated staff, clean rooms and mindful room allocation. I made a complaint about the shower, because it was very difficult to turn it on, and when I returned in the evening it was fixed.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Sie 2016
9.7

We arrived to Manchester after a long day of travel and was quite impressed with the hostel. Very friendly welcome from the staff!! We would've stayed longer then two nights but they work like hotel and the rates increase due to occupancy;-( so requesting to stay a third night, the rate was double which was out of our budget. I'm pretty sure this place stays full most of the time as for it is a beautiful, perfectly located and secured hostel in Manchester city! Recommend to anyone!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • thn6009001
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
12 Sie 2016
2.0

Waited twice after 2pm because the rooms were not ready its bad enough having to wait until 2pm , its extremely expensive here withno breckfast included , staff including the Manager are unhelpful and unwilling to facilitate customers sufficiently , over priced is a few words that come to mind and you could be put in the room with old people who snore , some YOUTH hostel .

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • chloew
  • Nowa Zelandia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
12 Sie 2016
8.0

Great hostel, clean and tidy with very helpful staff :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Sie 2016
9.1

Good place to stay. The only problem is the wifi, even cannot use the google maps.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sie 2016
10.0

good price, very clean, good location... highly recommended

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sie 2016
10.0

Great atmosphere, great facilities, impeccable cleanliness and comfortable bedding: we loved it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
5 Sie 2016
9.4

Einfach ein klasse Hostel! Tolle Mitarbeiter*innen und ein super Service. Das 4er Zimmer mit Dusche und Toilette war sehr sauber, Bettwäsche auch. Essen wie Fish&Chips,Burger und Pizza wird angeboten. Parkplätze hat das Hostel auch,allerdings muss dafür gezahlt werden und ist etwas teuer. Und wer ein Taxi benötigt,kann sich dies an der Rezeption über ein Telefon direkt bestellen. Wir kommen gerne wieder! :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.