Hostelworld.com

YHA London St Pauls

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 1,574 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 1,574 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 7.8
YHA London St Pauls Located at 36 Carter Lane, EC4V 5AB, London.
YHA London St Pauls
England
London 36 Carter Lane, EC4V 5AB
85% 1574
51.5132028 -0.1003789
YHA London St Pauls
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Kwi 2016
9.7

Very pleasant place to stay. spacious, has a large dining facility, great location. Didn't expect such a nice place in London for so cheap. Staff helped me with everything I needed, bathrooms were spotless, and it's right next to some good places to eat (and a beautiful church). Highly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Kwi 2016
8.0

Wifi doesn't work in the rooms. Bed was comfy, though interestingly fitted together in a "triple" bunk, which made it feel really small. Would have liked a reading lamp or something next to the bed. Locker was in the room and very big...provide your own lock. Also a sink in the room, which was good. Bathrooms were decently clean. Staff was there 24/7 and friendly.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi there, Thank you for taking the time to leave a review on our hostel. We hope to see you back again soon. Kind regards, Leigh

27 Mar 2016
6.9

This hostel was 'meh' to be honest. After-hours check-in was not good, despite telling them in advance that I would be late. Hallways smell like a hospital. Rooms themselves are fine, clean and safe, however only one plug for 8 girls. Great location, but I wouldn't recommend this hostel to a friend.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Mar 2016
10.0

The staff were helpful and friendly. I stayed in the refurbished part of the hostel this time and was amazed by the new beds. I would definitely stay here again, it's in a great location and I feel safe and happy staying here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Mar 2016
9.4

everything good especially the cleanlinesses and security.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Lut 2016
9.1
Przetłumaczone przez Google

Szczególnie dobrze położony w dziwacznej strefie ... w pięknej okolicy, aby rozpocząć poszukiwania ... (rano i bezpieczną spokojną okolicę, jeśli po przybyciu na noc) Szybkie trasy do rzeki i stacji metra .... i most do Southbank. Śniadanie można jeść okaże się hitem dla głodnych, a także targi cenie poprzeczkę jeżeli podróżny jest zbyt zmęczony, żeby wychodzić. Podkłady zabawne dla mnie, ale zmęczony / świetlne mogą chcieć rozważyć wpływ dzwony odbijających dźwięk z St Paul. Zatyczki? Chciałbym zatrzymać się jeszcze raz!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sty 2016
9.1
Przetłumaczone przez Google

Czuliśmy się bezpiecznie i bezpieczny, personel był przyjazny i pomocny.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Gru 2015
8.9

Malgré un accueil plutôt froid (nous sommes arrivés à 9h le matin et nous pouvions revenir qu'à 14h alors que nous avions dit que nous arrivions le matin à 10h), le séjour a été agréable, la chambre était très bien et propre ainsi que spacieuse.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Gru 2015
7.4

it's very close to St Paul cathedral with scielince enviroment. If you are looking for a place for short stay, the tranfortation is very easy.However, the room is crowded,and without elevator.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • jtbermuda2271
  • Bermudy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
2 Gru 2015
6.0
Przetłumaczone przez Google

nie jest to miejsce dla podróżujących. Więcej dla starych ludzi l i ich dzieci.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.