Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

YHA London St Pauls

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 1692 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 1692 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Cze 2017
9.4

TODO genial!!!! El único punto en contra es que el staff no sabía español. El resto todo súper recomendable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you so much !!!

  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Cze 2017
7.4

todo bien salvo el precio me pareció excesivo cuando tienes que compartir habitación con mas gente y ni tan siquiera te corresponde el desayuno dentro del precio.que debería ser lo mínimo.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank for staying with us and 7.4 score.

  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Maj 2017
8.9

Tres bon rapport qualite prix et enplacement quasi parfait a londres

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Merci beaucoup !

28 Maj 2017
8.0

Mostly families and older adults, so no real atmosphere. Facilities were good though. Wouldn't recommend for solo travelers

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your a good 8.00 score.

12 Maj 2017
7.4

Really nice location but you will need to bring ear plugs the bells of St. Paul's chime every 15 minutes throughout the whole night... extremely loudly

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your comments, it is very important to us.

  • jueun515
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Maj 2017
6.3

왜 50파운드짜리 지폐는 안받는지 모르겠네요 수수료 때문에 굳이 환전해서 갔는데 결국 카드 긁었어요

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you.

7 Maj 2017
7.7

Good location right near Blackfriars! Youth hostel so the atmosphere for adults/younger 20s was non-existant. You probably won't meet friends here unless you bring them. Breakfast was decent, staff were helpful, lockers secure and large, multiple bathrooms, only one shower, beds were comfy, key card access, washer and dryer for £3 and £1 respectively. Would I stay here again? Not alone I wouldn't, no.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for 7.7 score.

  • nathgervasio6669
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Maj 2017
10.0

Fui super bem recebida, a cama estava arrumada e os banheiros limpos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Muito obrigado !!!

  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
2 Maj 2017
9.4

Hostel ótimo, funcionários simpáticos. Ótima localização. Única coisa negativa é que indiano do celular dentro do quarto era muito ruim e o wifi era horrível. Fora isso ótima escolha.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you very much, that is an amazing score you have gave us.

  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2017
6.6

Great location, very close to all the main sites. The security was good, key swips on all the doors and limited access to each set of rooms, I felt very safe leaving my stuff for the day and in the laugage room. The hostel itself is very dated and the rooms felt very old and dingy, very aged carpets and fixtures. The beds were clean as were the linens but the rest could use some cleaning and updating.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear Jodi, Thank you for the detailed review, it is very important to us.

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.