Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

YHA London St Pancras

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 1,914 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 1,914 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.3
YHA London St Pancras Located at 79-81 Euston Road, , London.
YHA London St Pancras
England
London NW1 2QE 79-81 Euston Road
88% 1914
51.5286639 -0.1266217
YHA London St Pancras
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Wrz 2016
9.7

Staff sympa. Hôtel ditué à 2 pas de la gare de St-Pancras. Propre. Douche à l'intérieur de la chambre un peu étroite mais le reste ça va. Par contre, ça aurait été cool si lesbaggages étaient gardés gratuitement. Je recommande cet auberge.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Wrz 2016
9.1

처음에 4인실로 갔을 때 다른분들이 사용하고 있어서 방을 두번 옮기긴 했지만 친구랑 저랑 2박 하는데 하루는 다른 분들와 함께 사용하였고 나머지 하루는 저희 둘만 사용했어요! 여행의 마지막 날이었는데 얼마나 편하고 좋던지ㅠ 직원분들도 다 친절하시고 역이랑도 가깝고 깔끔해서 좋았어요:) 다음에 영국에 또 가게되면 다시 묵고 싶습니다! 즐거운 런던 여행이었어요 감사합니다^^

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2016
10.0

Great place to stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Wrz 2016
9.1

킹스크로스 역에서 매우 가까운 숙소

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
7 Wrz 2016
9.1

세인트판크라스역이랑 가깝고 큰길에 있어서 지하철,버스,유로스타 타기에 위치게 매우 좋음! 체인점이라 그런디 체계적이고 침대 시트이불도 깔끔함. 조식이 유료라 한번도 먹지않았고, 세탁실 넉넉해서 좋았음. 전반적인 시설이 깔끔하고 편리했음. 그래서 많은 사람이 이용해 조금 복잡한것 같음(1층에 사람많음)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • procomxt6557
  • Malezja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
3 Wrz 2016
8.3

great location,great beds,ample power outlets;up to 3 per person(good for gadget lovers).the doubles room is highly recommended! Had a 'mis-allocation' ( assigned for two nights in the female room) but was resolved very gracefully by Ms.Fiz and team.Will definitely return in the future!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sie 2016
9.1

Pretty good place to stay as just a place to sleep. Rooms were really hot - two fans were provided, although they made little difference.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • ospike5429
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
29 Sie 2016
9.4

Good hostel. Clean, good security, good beer at the bar. A quiet hostel but perfect for me

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Sie 2016
9.1

I only stayed one night but I had a great visit. The dorms are very clean and the location is perfect. It was definitely a great value.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sie 2016
10.0

Only stayed one night but all facilities were fine. Only problem for me, but not the others, was the road traffic noise which meant I did not have a very good nights sleep.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.