Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

YHA London St Pancras

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 1,977 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 1,977 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.0
YHA London St Pancras Located at 79-81 Euston Road, , London.
YHA London St Pancras
England
London NW1 2QE 79-81 Euston Road
87% 1977
51.5286639 -0.1266217
YHA London St Pancras
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • myriamkanaan9927
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sty 2017
9.1

Wifi only on two floors and little space for breakfast. The rest was perfect!!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Gru 2016
7.1

位置非常棒,设施跟卫生上有待改进

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Gru 2016
8.0

정말 위치는 좋습니다. 다만 샤워실과 화장실이 같이 있어 불편했고 샤워실이 많이 좁습니다. 하지만 전반적으로 이용하는데는 불편함이 없었습니다. 특히 자물쇠를 가져오면 보다 안전하게 사물함을 쓸수 있습니다!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Gru 2016
5.7

最令人感動的設施:電梯; 沒有廚房跟冰箱、飲水機,浴室(真的是)家徒四壁無法置物 地點很好,但如果可以有微波爐或更方便泡泡麵的條件,會比較討喜...畢竟外食真的不便宜~~~ 總覺得省了住宿費但似乎比意料中多花了些錢在外食上。

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
22 Gru 2016
8.6

旅館位子很好,離車站走路3分鐘,附近也有很多餐廳跟超市。我住女生的六人房,房間滿大的,裡面有一間衛浴,衛浴不大而且裡面沒有掛衣服或浴巾的地方有點不方便。每張床都有兩個充電的USB孔跟吹風機插座還有小夜燈算很方便,但假如有簾子會更好

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Gru 2016
8.9

It's a great hostel with friendly staff and very nice rooms. What I didn't like was that you need to pay for lockers if you want to store your luggage, I know this is quite common in hostels, but I've also been to others in London where you could store luggage for free.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Gru 2016
5.4

Noise from other people at any hour of the day or night ( verbal / banging doors ) Traffic noise if you are in rooms at the front Bed not really comfortable Disappointing this visit However a couple of female staff were very helpful

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
16 Gru 2016
10.0

Location was great, very easy to find right across the street from Kings Cross. Very easy to get to the tube, or to walk to different parts of the city. Downstairs bar was nice for coffee and breakfast.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Gru 2016
9.4

The staff was helpful and inside it was lovely (for a backpackers). The only problem was the amount of cops going by, but that wasn't their fault of course. It was nice to be by the train station as well.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Gru 2016
8.9

Personal amable. Aseo y ducha dentro de la habitacion :) Habitacion 105. Teniamos la ventana rota, no pudimos ventilarla y hacia mucho calor. La luz del aseo era automatica, el sensor fallaba. Tuvimos que usar la linterna del movil. La ducha es con mampara :) El agua caliente muy bien, Aunque salia con tanta fuerza que era imposible no mojarse el pelo aunque no quisieras. La cama algo dura. Las escaleras de la litera muy buenas. Taquillas como luggage store, £2 o £3, algunas rotas.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.