Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

YHA London St Pancras

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 2039 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 2039 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
16 Maj 2017
10.0

Quick stopover whilst in London... Would gladly stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hello, Thanks for your review, we are glad to see you enjoyed your stay with us. Hope to see you again soon! Thanks, Charlotte

  • Anonimowy
  • Hongkong, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2017
9.7

Great Room

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hello, Thanks for your excellent feedback, it's good to see you rated us so highly for everything. See you soon! Charlotte

  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
12 Maj 2017
9.4

Excellent emplacement à prix raisonnable pour Londres. Notre séjour s'est bien passé et la chambre était spacieuse, propre avec un lit confortable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi Anonymous, thank you for taking the time to leave us a review! We're really glad you enjoyed your stay and we hope to see you back at the hostel soon! Ellie

  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
8 Maj 2017
6.0

No self catering facilities and not much atmosphere, but it is perfect if you just need a place to crash before catching an early 5am train out of St Pancras. Location also good for exploring central london.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi Jessica! Thanks for taking the time to write to us such a useful review, everything help us to improve and make some changes. Our hostel is well know for being in a very convenient location for travellers. Safe, clean and thanks to give us a good review on staff, we always try our best to help you all spend a good time here. Regarding the atmosphere we soon going to have a new reception bar so we hope you can come back soon and make the most of your stay with us! Thanks again, Laura V

  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Kwi 2017
8.3

Très bien pour court séjour en famille (nous avions une chambre privative pour 4). Auberge très bien située et proche des transports.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Kwi 2017
9.1

Private Room with private bathroom offer a spartan comfort and no decoration but worth it for the price. I recommand for people with a low budget trip, for 1 or 2 nights only. The staff is really nice, except a girl who did not take into consideration my english skills (which are ok but it is sometimes diffiicult to understand what native english people say so she could have speak slowly, but she consciously did not make effort, that's it.)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Kwi 2017
10.0

Super Lage, direkt an Piccadilly Lineal. Gut geführtes Hostel mit sehr nettem, hilfsbereiten Personal. Für Familien zu empfehlen. Der Straßenverkehr nachts ist wegen der Zentralität nicht zu vermeiden, aber zu ertragen. Wir kommen gerne wieder.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi there, Thank you for your great review! Come again any time :)

  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2017
10.0

Excelente clima. Sin duda volvería. Excelente ubicación, limpieza, servicio. Sin duda lo recomiendo al 100%

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hola! Muchas gracias for your good words about us, and many many thanks for all the 10s, we work hard and we love see people enjoying it. Hope see you soon All the best Laura V

10 Kwi 2017
9.7

Excelente si lo que buscas es un lugar tranquilo y bien ubicado, pero no es para los que buscan fiesta, los servicios muy bien y la atención inmejorable, recomendado totalmente

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Kwi 2017
10.0

Could not have pick a better place to take the train across the street.Very awesome location.Stayed in a 4 man dorm with ensuite.Lots of places to walk to from there

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.