Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

YHA London St Pancras

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 1,953 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 1,953 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.1
YHA London St Pancras Located at 79-81 Euston Road, , London.
YHA London St Pancras
England
London NW1 2QE 79-81 Euston Road
88% 1953
51.5286639 -0.1266217
YHA London St Pancras
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Lis 2016
10.0

It is one of the best places I ever stayed in. Staff was lovely, the week activities great and the place is amazing itself!!! Don't hesitate to go!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Lis 2016
8.9

Fantastic location, nice modern facilities. My biggest issue is that, despite large numbers of staff in the reception/bar area actually getting any service was not easy The staff all seem to be very happy and busy chatting with each other but not very interested in guests trying to order. I had intended to use the cafe but gave up.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Lis 2016
8.0

not bad experience, but I only stay for one night. Staff friendly.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi there, Thank you for your review. We're glad you had a nice stay here! See you next time, Cal

21 Lis 2016
10.0

Good place, nice and clean room.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Lis 2016
8.3

Good place to stay and perfectly located. We were at the 5th floor in a double room and the traffic noise was minimum. Comfy bed and clean room and bathroom. Unfortunately there is no wifi in the rooms, only downstairs but the cappuccino at the bar was delicious :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your review. We're happy you enjoyed your stay! See you next time, Cal

  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lis 2016
8.0

Personal siempre ayudando, comida muy buena, muy buena ubicación. La habitación con baño privado limpio.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your review. See you next time! Cal

  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
6 Lis 2016
10.0

Great stay at this YHA! Right across from St. Pancras, it was the perfect location for me to catch my train to the airport in the morning! Very clean and comfortable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
6 Lis 2016
9.7

Love this hostel. Nice, clean, quiet, secure and in great location. One thing would be very useful - to have some hooks on walls/doors for your jackets etc. Very obvious lack of, especially during colder months.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Paź 2016
10.0

C'est toujours un plaisir de séjourner dans cette auberge à Londres. On peut aisément aller à pied jusqu'à Regent's Park, au musée Wallace Collection, à Oxford Street... Le personnel est avenant et prêt à répondre à des questions. Les chambres et salles de bains sont très propres. C'est un endroit accueillant. Le personnel prend même les bouteilles en plastique et les cartons pour les recycler. MERCI A TOUTES LES PERSONNES QUI Y TRAVAILLENT !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Paź 2016
7.7

The hostel is in a very good location and the staff is really kind. Rooms are quite good: they shoud be a bit larger and with a little more furniture (one table, one chair)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.