Hostelworld.com

YHA London St Pancras

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 1,861 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 1,861 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.2
YHA London St Pancras Located at 79-81 Euston Road, , London.
YHA London St Pancras
England
London NW1 2QE 79-81 Euston Road
87% 1861
51.5286639 -0.1266217
YHA London St Pancras
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
20 Cze 2016
9.7

cons: A bit noisy because my room faces the busy street, and I was awakened by the beeps for a few times at night. The quilt is still the winter type which is too warm for me.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Cze 2016
9.7

We stayed here for a night after getting in from Paris. The place was extremely clean and the downstairs was very nice. There was quite a lot of room in the 6 person dorm. The only thing I would say was difficult was that the wifi wasn't great. Because we were only there for a night, I didn't have a chance to inquire with reception.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your great review! We're happy you had a good stay here. Indeed our WiFi currently only connects in our common areas: the reception and bar, and TV lounge. Hope to see you again, Cal

  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Cze 2016
10.0

Would definetly stay here again. I will also recommend it to all my friends.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your excellent review! Do come back and bring all your friends! Cheers, Cal

  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
29 Maj 2016
7.4

Right across from st.pancras and close to restaurants

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
24 Maj 2016
8.6

The location is really amazing! Just a 2 mins walk to the tube station. King's cross station could basically take you to every attractions you want to go. Me and my friend stayed at 6 female dorm for two nights. Though, when we checked in, we found that our beds were taked. The staff soon found us another two beds which did not casue much troubles for us. The room and shower is really clean. Would definitely come back for my next London trip.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Maj 2016
8.6

Everything was amazing. Great location and the communal area as impeccable. The only semi-complaint we have is that the beds were not very comfortable. But for a big dorm room, it's very well set up

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Maj 2016
8.9

Good location, friendly staff. Good value for money for a central London location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Maj 2016
8.3

Nice and cosy hostel. Only minus is that everything else you need costs, like luggage storage and adapter for electricity. Otherwise excellent choise!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Maj 2016
10.0

Safe, clean and convenient accommodations near St Pancras, Kings Cross, and Euston train stations. Great place to stay especially if you have an early train!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
22 Kwi 2016
8.0

Proche des gares, ce qui permet de maximiser le temps et la gestion des bagages... Le point négatif : les salles d'eau... manque de douches (même si nous n'y allons pas pour ça) et la bagagerie payante.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.