Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

YHA London Central

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 3,873 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 3,873 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.4
YHA London Central Located at 104-108 Bolsover St, , London.
YHA London Central
England
London W1W 5NU 104-108 Bolsover St
87% 3873
51.5213880 -0.1428222
YHA London Central
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lis 2016
10.0

Une super auberge, calme propre et avec un super accueil, toujours des personnes a l'accueil a n'importe quel heure pour répondre a nos questions. Situe a seulement 10m a pied d'Oxford Street et a 5min d'une station de métro. Vraiment rien a redire, j'y retournerais pour mes prochains voyage a Londres. Une auberge pas faites que pour les jeunes car il y avait des familles, des personnes de plus de 60ans ce qui permet une ambiance tranquille et respectueuse. Je conseille plus que fortement.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lis 2016
8.9

Siisti. Turvallinen. Hyvä sijainti.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Lis 2016
8.3

Good location, clean and comfy enough

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Lis 2016
8.9

Loved the hostel other than not having wifi available in rooms, only the lobby/common area.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Serbia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lis 2016
9.7

Nice stay,very good location,good staff,very clean hostel.Bravo for cleaners!It was my second stay and I"ll come again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lis 2016
8.9

First time at a hostel and experience was pretty good! Staff were lovely and helpful, daily activities if you wanted some ideas of what to do. Short walk to tubes (Great Portland St, Oxford St & Warren St). Very clean, lockers for your stuff and good kitchen/laundry facilities. For the cost, location and friendliness I would definitely stay here again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lis 2016
9.7

excellent hostel, excellent service.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Lis 2016
7.4

Overall this hostel was fine, but there is no WIFI in the dorms so we had to be in the lobby to use it, which was a real bummer because the lobby is super noisy and it's impossible to concentrate.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lis 2016
8.0

Cool hostel but the wifi didn't reach my room.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi, Thank you for your time reviewing our hostel. We are thrilled to hear you had a pleasant stay! We do not have wifi in the rooms and please accept my apologies if it affected your stay. Despite this please visit us again then you will be around! Kind regards, Lina Valeviciute - YHA London Central

  • Gettothepoint
  • Belgia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
5 Lis 2016
7.4

The bathroom was nearly flooded after being used so that could be improved.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.