Hostelworld.com

YHA London Central

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 3,739 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 3,739 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.2
YHA London Central Located at 104-108 Bolsover St, , London.
YHA London Central
England
London W1W 5NU 104-108 Bolsover St
86% 3739
51.5213880 -0.1428222
YHA London Central
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Maj 2016
10.0

The people were very friendly and the storage room for luggage had lockers which was nice. I would recommend this place but the only thing is there wasn't much room in the room to put bags. Other than that it was great!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Maj 2016
9.4

This hostel was more pricey but worth it. Everything was clean, breakfast was reasonable prices, and we used the laundry facilities as well. Lockers in the rooms. It felt more like a hotel than a hostel, which we liked. There were quite a few families that stayed there. Also there was wifi only in the common area. But the location was good! Close to Oxford circus station, which we used most of the time since it connected to everything.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2016
9.7

Je recommande vivement car l hotel est tres bien situé.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Maj 2016
9.1

Very lively scene with young people. I found the bed to be incredibly uncomfortable though and there was an off-and-on banging in my room.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Maj 2016
8.0

It's located in 5 minutes in walk from great portland park and it's near oxford circus street by bus. But there's NO WIFI in room above 2nd floor and it was inconvenient tap and shower tap. But it was good for price. I slept in there only one night. Foreigners had bed footsmell, room was full of bad smell.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
3 Maj 2016
7.7

좋아요 여성 4인룸 2층침대 썼었는데 꿀잠잤던 기억이 있네요ㅋㅋㅋㅋㅋ위치도좋고 괜찮아요 밤에 다니기는 좀 무서워요

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2016
9.7

다좋음

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
24 Kwi 2016
10.0

Excellent Hostel!!! Excellent location, excellent atmosphere, excellent facilities!! Will go again for sure!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Grecja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Kwi 2016
9.1

It'seems totally worth the money, clean, decent people, many facilities! Only bad, wifI working at reception and café!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Kwi 2016
7.7

The staff was nice and helpful. The only thing that was kind of annoying is no wifi in the room. You have to go downstairs where the bar/check in area is. The outlets were also not all working in the rooms which kind of sucks. Other than that, the location was great and easy to get around.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.