Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

YHA London Central

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 3971 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 3971 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Indie, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Kwi 2017
9.7

I stayed in 4 dorm female room of YHA hostel in london. it was much better than my expectations. clean and nice atmosphere. good location from station and soho.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2017
9.4

Everything is good. Room is not very big but enough to be used. It should be better if there were windows inside.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Kwi 2017
8.0

Hauberge de jeunesse bien placee, calme et propre. Le personnel d accueil edt toujours dispo pour aider et donner des indications.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Lych95uk
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
13 Kwi 2017
9.4

Very clean hostel, Nice and helpful staff at the front desk and the bar. Hot water throughout my stay, even though it could take sometime to warm up, depending on the time of the day. Big lockers in the bedrooms, but you need to bring your own padlock, but you can buy one at the front desk. One "drawback" or possible improvement is the clip for the bed tag which should be replaced by something more convenient. Location is good as it is 15 min walk to central london and different tubes.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2017
10.0

Muy bien en general, la ubicacion inmejorable, en una calle tranquila pero centrica, buena limpieza e instalaciones.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Kwi 2017
9.1

İt's was good experiance, the best point is location and staff.. Thanks YHA central familly :*

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Mar 2017
6.3

I only stayed for one night but overall it was a good stay and I would stay here again. I was in a 6 bed dorm which was just fine, quite small and stuffy but that's common for hostels. Bathrooms were fine, small but clean. The kitchen is large and kind of has 2 parts as it's a big hostel and there are a lot of people wanting to use the facility. Not very good cutlery as the bowls were either too small or too big, and the cups were TINY. Great atmosphere, friendly and helpful staff.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • eimearryan13375
  • Irlandia, Kobieta, 25-30
  • Obieżyświat
  • 60 Recenzje
22 Mar 2017
8.3

I've stayed here before - great location and security. The dorm I was in this time was in the basement. There wasn't a window and it was quite stuffy, so we had to have the air-con on all the time and turn in the lights. It wasn't v pleasant. Kitchen was good and staff generally helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Mar 2017
10.0

Everything was excellent! Great location near SOHO and major transit stations. Very clean and staff was great!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Mar 2017
9.1

세탁기있고 키친이 무지 넓어 좋습니다. 근데 침대 삐걱거리는 소리가 장난아님. 여성전용 6인실 묵었는데 세면대가 너무 좁아서 세수 따윈 할 수 없고 양치조차 힘듦. 아무래도 옥스퍼드서커스역을 자주 이용하게 되는데 생각보다 거리가 있음. 소호에서도 십여분 걸어야 하구요. 뭐 방이랑 키친이랑 층이 다르니 시끄럽진 않아요. 밤늦게 복도에서 떠드는 사람없으면... 그럭저럭 괜찮은 편으로 담에 가도 이용할 수 있을 듯

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.