Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

YHA Liverpool

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 1279 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 1279 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lut 2017
10.0

Buena ubicación, staff agradable y amable y buenas instalaciones.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Lut 2017
10.0

Me encanto!!! Súper amplía los espacios, cerca de la zona turística, cuenta con todas las cosas necesarias. Excelente ubicación!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lut 2017
9.7

everything's perfect:) just a few hangers on the wall in the shower would have been nice to put the clothes somewhere:) other than that you have everything you need :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lut 2017
10.0

Excelente. Un lugar con mucha onda, excelente ubicación, seguro y una decoración única. 100% recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wenezuela, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sty 2017
10.0

Great stay! If I ever visit Liverpool again I'd definitely stay at YHA.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Sty 2017
10.0

Mi estadía aquí fue muy buena, el lugar es muy cómodo y limpio, las habitaciones son grandes, cómodas, tienen calefacción, hay armarios con perchas para la ropa y un sector con puertas para poner candado; el baño está muy bien equipado. El staff es muy amable y siempre a disposición tuya. Tiene un bar muy completo y accesible. El precio del desayuno es un poco elevado pero muy completo. La ubicación es excelente, a unos pocos metros del Albert Dock y del centro de Liverpool.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Sty 2017
7.4

The place was fine, but it felt like you were living in a warehouse. Also the bathroom smelled like pee the first day. The design of everything (uneven counters, the bathtub, the floor) makes it always feel dirty even if they just cleaned it. The room was really hot too. Overall though, it was fine for the price. I paid £20 for 2 nights. Also it's near the docks and about a 15 minute walk to the city center. There aren't really any shops or anything close by. Bus station is an 8 minute walk.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sty 2017
10.0

great location, clean, cheap,safe,convivial, kindly staff, reasonable regime. Overall all a good IYHA hostel should be in 21st century - it even has baths ! - though sadly these are going.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 26 Recenzje
22 Sty 2017
10.0

One of the best hostels I've been in Europe, no doubt.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hello, Thanks for your kind review, glad you enjoyed our hostel :) Gemma

11 Sty 2017
10.0

Great place to stay. The location is lado wonderful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your lovely review. Gemma

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.