Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

YHA Gisborne

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 176 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 176 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.3
YHA Gisborne Located at 32 harris st, kaiti, Gisborne.
YHA Gisborne
New Zealand
Gisborne eastland 4010 32 harris st, kaiti
85% 176
-38.6704670 178.0328460
YHA Gisborne
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
29 Gru 2016
8.0

Nice hostel and the staff was even nice enough to let us leave some of our belongings there before we checked in. However, there were times that the reception desk was supposed to be open but no one was there, so we had to wait. Overall no major complaints and would stay there again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
27 Gru 2016
9.7

Great value for money. Super friendly and helpful staff. Rooms are very tidied presented. Very close to town and the beaches. Highly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • nadjaanouk2269
  • Szwajcaria, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
21 Gru 2016
9.4

Great hostel, helpful and lovely couple who runs it. Clean rooms and bathrooms. Great location, shops, bars, restaurants, city centre within walking distance. Parking available. Only drawback is the limited wifi to 100mb per day...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
30 Lis 2016
7.7

Gutes Hostel, sauber gemütlich, leider gibt es keinen Spint, um Wertsachen einzuschließen und nur begrenztes Internet für die Aufenthaltsdauer (200MB für 2 Tage in meinem Fall). Wenn man mehr benötigt, muss man es sich dazu kaufen. Grundsätzlich zu empfehlen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lis 2016
10.0

I enjoyed my stay at yha as I would highly recommend those travelling to Gisborne nz to book in here the atmosphere is ecstatic all facilities well organised clean environment and warm feeling to the place also the hosts were really lovely thanks yha Gisborne

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Lis 2016
7.7

Nice hostel outside of town. Covers all of your basic needs at a fair price

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Lis 2016
8.0

Nice hostel, good atmosphere. Staff weren't overly friendly or helpful nor were they ever at reception. Could do with a 'call' button or such like. Paid for a 45 minute tumble dry and our stuff STILL needed hanging out after which was annoying. Very clean Single beds rather than bunks Would recommend and stay again

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lis 2016
10.0

Staff are absolutely phenomenal! Would stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
4 Lis 2016
10.0

YHA Gisborne is a really nice hostel with friendly staff. Dorms are clean and quiet. Within a few minutes you are in the center and a little supermarket is nearby.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Paź 2016
9.7

Owners we're amazing. Loved this place, felt like home.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.