Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

YHA Canterbury

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 193 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 193 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kosowo, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Sie 2017
10.0

Is nice hostel ,friendly staff,lovely breakfast ,i was enjoy my 2 night there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Sie 2017
7.1

I stayed here for 2 night, the room for 6 people was clean and comfortable, but only one security case. Shower and toilet inside the room but the toilet locker was broken. Quite far from the center, about 15 min walk from the bus station. No shops or cafes near and not enough light on the street, I didn't feel secure walking alone even at 20.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2017
8.6

Friendly & easy going staff. Clean rooms & welcoming atmosphere. Made my stay comfortable. Thank you!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sie 2017
8.3

A wonderful hostel with friendly, helpful staff. The dorm with en suite shower/separate toilet was lovely. Being able to order food was great, lounge area was lovely and being able to order a drink was great. Overall a very quiet, respectful, safe, comfortable hostel. The only thing I did not like was that there was a low buzzing sound from about 6.30/7am which woke me up each morning even though I wear ear plugs, possibly the electric generator for the garden huts? Not sure what this sound was?

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sie 2017
10.0

Schöne nette Jugendherberge, mit eigenem Bad im Zimmer und sehr nettem Personal. Zentral gelegen, etwas umständlich, da es nicht viele Parkplätze vor der Jugendherberge gab und man auf die umliegenden Nebenstrassen ausweichen musste.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Cze 2017
9.4

A little beat noisy in a dorm, and not very central in the City, with a suitcase...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • charlycaudoux4052
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
5 Cze 2017
9.1

J'ai adoré cette auberge ! Belle maison au calme, les chambres et espaces communs sont propres. Staff accueillant

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Cze 2017
6.6

Wifi es mala si no tenes the cloud

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
2 Cze 2017
8.9

Exellent établissement tré bien situé.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Maj 2017
10.0

Very good place. Check in was super easy, room was comfortable, and facilities were well maintained. Overall a very good experience.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×