Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

YHA Canterbury

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 154 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 154 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 8.9
YHA Canterbury Located at Ellerslie, 54 New Dover Road, Kent, CT1 3DT, Canterbury.
YHA Canterbury
England
Canterbury Ellerslie, 54 New Dover Road, Kent, CT1 3DT
90% 154
51.2717963 1.0890197
YHA Canterbury
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
12 Sie 2016
9.4

Great location, great hostel, good value for money, everything is clean and looks quite new. Only one bad thing, Internet was terrible.. Could not connect and people around said they could connect but it was the slowest ever.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Sie 2016
9.7

This was one of the best hostels I've stayed at - clean, comfortable, and welcoming.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
17 Lip 2016
10.0

It was more family oriented, didn't really get a chance to hang out with a younger crowd, but probably one of the best setups we've seen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
3 Cze 2016
8.6

I enjoyed staying at this hostel. My only concern was that there was only one locker in a room that has six beds. Everyone deserves a place to lock up there belongings in their bedroom. Having lockers in the basement, that are not free, is not an acceptable solution. I enjoy walking so it did not bother me but for someone without a car, the walk to the centre of town may be a concern.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Maj 2016
9.7

Excellent!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
29 Maj 2016
8.3

Overall it was a really nice stay. The rooms were big, cumfy beds and bathrooms/showers were clean. While it says internet is included we could not find a connection anywhere in the hostel. That being said we were out adventuring and it wasn't much of a loss. The breakfast was great for its cost, much more than the typical toast and cereal you get for the same price at other hostels

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2016
4.9

Well we had to pay 38 Pounds as we were 20 minutes too late for our check-in. Then there was a Kind of air-conditioning in the room which was really loud. So we did not sleep a Minute. This was a really bad experience! The parking spaces were all full and the breakfast was not included in the Price. So all in all a catastrophe!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
8 Maj 2016
10.0

Ein wirklich gutes Hostel, in dem man sich sofort wohl fühlt! Würde ich immer wieder buchen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
29 Kwi 2016
10.0

Very good hostel, I will be recommending to the all my friends and family, is best hostel in Kent, UK. I am go back at any time soon.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.