Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

YHA Bay of Islands Paihia

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 196 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 196 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
15 Kwi 2017
9.7

Super auberge, réceptionniste vraiment très sympa et très serviable. Je recommande

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
5 Mar 2017
9.4

Auberge très sympa, située juste à côté des ferrys et autres activités. Une seule douche et toilette pour un dortoir de 8 lits, c'est juste. Wifi fonctionne bien dans les parties communes mais pas dans la chambre.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lut 2017
7.4

The location is great and the staff is friendly but the facility itself could use some renovations. Also the common area was a little disappointing.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
27 Sty 2017
7.4

Nachdem die Räume gesäubert wurden, wurde die Tür vom Zimmer einfach offen gelassen. Schlecht wenn man Wertsachen bei sich hat... Für 2-3 Nächte völlig in Ordnung.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia Północna, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
9 Sty 2017
5.1

Filthy dirty, shower, sink and loo wouldn't work properly, bathroom door kept flying open. Bunk bed very small so can't sit up on lower bunk. Bed Room tiny, noisy and full of mosiquitoes if you wanted air. Kitchen was a bit grim and The outside area is in need of tlc. The reading room smells bad and the seats need cleaned.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
4 Sty 2017
6.3

Veel geld betaald voor een erg sobere kamer. Badkamer was klein, handdoeken leken ongewassen, bed was niet comfortabel, vreemde belichting. Gewoon niet wat we verwachtten.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sty 2017
7.1

Good location and quietest hostel I stayed in in NZ. Beds were comfy, and liked the outdoor seating area. Staff didn't seem interested in questions that didn't result in revenue, and rooms were stifling hot and smelly at night with door locked. Would benefit from lockers within the rooms, but no lockers within rooms seems standard in NZ. Would stay again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Gru 2016
10.0

A very cool place! Nice staff, amazing atmosphere and very close to beach and supermarket. Clean rooms and bathroom and a big kitchen! Would definitely stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Lis 2016
8.6

Great Hostel. Cheap Price, 1 bathroom a room, free WiFi, good staff. Kitchen is a bit messy and there are missing certain tools (sharp small knifes as example). Upper Beds in 4 dorm rooms are a bit too low. You can't sit straight up in the lower bed.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Lis 2016
9.7

Freundliches, hilfsbereites Personal, saubere zimmer, immer frei verfügbares internet, in der küche waren ausreichens geräte zum kochen vorhanden - man konnte sogar die kräuter vom garten verwenden; würde ich auf jeden fall weiter empfehlen

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.