Hostelworld.com

YHA Bath

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 412 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 412 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.4
YHA Bath Located at Bathwick Hill, Somerset, BA2 6JZ, Bath.
YHA Bath
England
Bath Bathwick Hill, Somerset, BA2 6JZ
78% 412
51.3785578 -2.3396158
YHA Bath
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Kwi 2016
6.6

The location and gardens were gorgeous but the facilities were very outdated. The shower was terrible, almost no water pressure so it was very hard to shower. Staff was very friendly and helpful.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your review. We'll look into the issue of the shower pressure, as this is not a complaint we've had recently.

  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Mar 2016
9.4

Insgesamt eine tolle Bleibe!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for the nice review!

  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
25 Mar 2016
7.7

Pretty good hostel, was happy to see lockers available in the rooms. Not a huge fan of old fashion key style locks and code locks on the doors, it can be loud and a hassle for people coming and going late at night. I was in a 4 bed female-only dorm which was great, but the noise from the hall and neighboring rooms was very loud every evening until quite late. Glad I had read plugs or I probably wouldn't have slept. Good breakfast and friendly staff!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Mar 2016
9.4

Really lovely hostel. You should be aware when booking that it's in Bathwick not Bath and is a bit of a walk out of town up a very big hill. Not something we realised before but luckily we didn't have much luggage for the walk. Once you get up the hill, it's worth it. It feels secluded and there's a great view with gardens all around. The house it's in is lovely and there's a very comfortable, homey feel. Also good big breakfast served for £5.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Mar 2016
9.4

The hostel itself is a absolutely stunning the views and the place itself are magical. The town is lovely, definitely a place to relax and unwind, wouldn't go there if I was out for a crazy party scene. But one of the best places in the UK to me

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Lut 2016
8.3

We'll run hostel with good staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajlandia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sty 2016
6.6

Can't connect to wifi

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
12 Gru 2015
6.6
Przetłumaczone przez Google

W pokoju było cicho duży, ale miał dziesięć łóżka piętrowe, aby dopasować, w łazience było bardzo małe i nie było najczystsze również nie było prysznica na prysznic, który wydał korzystanie z prysznica bardzo trudne podczas mycia nie było tylko niewielka strużka wody , Przyjazny personel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Gru 2015
9.1

Had to ask twice about a jacket I had left in the dining room the previous evening. First time was told that it was not in lost property. It was only on my friends insistence that I asked someone else and it had been there all the time.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Lis 2015
6.6

Hostel is in a beautiful property with mosaic floors yet is a somewhat bland hostel experience. Appears to be more geared towards school groups than a fun hostelling experience. Was also quite expensive considering other hostels i've stayed at. Lacking a comfortable central lounge / communal area.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.